|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
RAM problem
odlučio sam osvježit komp i kupio 512 MB RAM (imao sam 512 dosad) nakon što sam stavio RAM komp je počeo blokirat, sporije radit i često bi izbacivao onaj plavi ekran sa nekim tekstom upozorenja.... isto tako se par puta sam od sebe restartao pošto sam isti dan kad i stavio ram formatirao disk i reinstalirao windowse mislio sam da je neka greška u novim windowsima ali sam za probu izvadio RAM i problem je nestao sad radi opet ko urica, kao i prije kad je bio samo stari ram inače RAM je KINGMAX 512MB DDR PC-3200, 400Mhz a oznaka starog je ELIXIR 512MB DDR, PC-3200U, 400Mhz u čemu je problem? treba nešto podesiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nisi naveo koju plocu imas, moguce je da ne voli kingmax. ili jednostavno ne moze raditi s njim i ovim starim keksom. probaj ubosti samo novi, bez starog, pa vidjeti hoce li se problemi pojavljivati. i napisi model ploce |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
ploča je QDI P4I865PEA-6AF |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pozz kolega ![]() probaj izvaditi bateriju i napraviti clear cmos, kao kada ti je zastekao PS2 miš: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=92656 pa sam ti to sredio u 2minute, nakon toga je sve radilo OK, mozda bude i sada ![]() btw godine čine svoje, to 'no name' napajanje bi moglo vrisnuti svakog časa, pa bi se možda fakat isplatilo uložiti nešto kn u nekog Fortrona barem, on ti može koristiti i za novi komp kada uzmes, nije propala investicija... pa razmisli
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Odvrti memtest. Moguce je da ima neku tvornicku gresku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|