|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Problem s e-mail porukama u mreži !!!
Imam ogroman i čudan problem. Na ADSL router spojena su dva PC računala (oba WinXP Pro), kabelom. Svako računalo posebnim je kabelom spojeno na router (Zyxel od T-com). Prije par dana, dok je postojalo samo jedno računalo, na njemu je bilo (u Outlook-u) 5 account-a, i svi su uredno radili, primali i slali poruke s i na računalo. Ubacivanjem 2. PC-ja u sustav, mreža se počela ponašati čudno. Prvo sam napravio kućnu mrežu (koristeći setup wizard), i razmjena podataka je radila dobro (kroz shared folders). Ali, pojavio se čudan problem s e-mail porukama. Treba napomenuti da je jedan account s PC1 konfiguriran na PC2, a izbrisan na PC1. Problem je što kad s PC1 pošaljem poruku na e-mail adresu čiji je account na PC2, ona dođe natrag na PC1 (pošiljatelj), ali ne i na PC2. U "from" piše adresa pošiljatelja, a u "to" primatelja, sve uredno. Ali stiže na računalo na kojem nema accounta adrese na koju je poslano. Druga stvar je šta kad se na adrese s PC1 pošalje poruka izvana, a PC1 je ugašen, one završe na PC2, iako na njemu nema konfiguriranih accounta tih adresa. Sve mi se to čini jako čudno.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|