|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Dma Error
Imam problem s tim vražijim dma erorom i crc erorom pri prženju dvd-a (legalnog sadržaja).koristim neru 7. problem mi se počeo pojavljivati nakon instalacije novih windowsa (xp sp2).i prije mi se to dogodilo pa sam opet nove winse i sve opet radilo dok mi nije trojanac sve pojeo pa sam morao ponovo stavljat i sad neradi.ništa nemogu spržit te mi se još počeo pojavljivati i redundacy check eror kojeg više nema.kako došao tako otišao (pojavljivao se i pri stavljanju dvd-a u dvd-rom). sve sam testirao i sve je u redu.matičnu upravo zamijenio istom ali novom i opet dma crc eror. guglao sam tražio riješenje ali ništa ne pomaže.pitao na forumima i nitko nije pomogao pa molim ako ima neko da zna neka pomogne.. imam nec pržu gigabytovu ploču (ga-m59sli-s4) amd athlon x2 6000+,x1950pro gigabyte,2x 1024 kingmax 800 mhz. pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi li pomislio da bi problem mogla biti prža? Jesi je probao negdje drugdje? NEC prže su voljele rikavati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
ali fora je u tom a jedamput stavim winse ona radi drugi put neradi. čuo sam da nec prže neidu s gigabytovom pločom. možda to.ali opet je radila 8 mjeseci ko zmaj neki kažu da treba neke kablove zamjenjivat ali se ja baš nekužim u to Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 10.03.2008. u 19:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako nema? Kabele se priključuju sa zadnje strane prže. O kojoj mi prži uopće razgovaramo (točan model molim)?
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
probaj sa flash-om tog uredjaja slicno nesto sam imao i pomoglo mi je kad sam uradio flash!! mislim da i NEC ima jednostavno rijesenje za FLASH (bukvalno pokreni .exe on ce u cmd-u odradit svoje a na tebi je samo da cekas i resetujes komp kad ti kaze), a ako nema onda malo pronjuskaj kako se radi flash na pravi/stari nacin ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|