|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Otišla grafika
Imam jedno staro računalo Pentium III 733 mhz,petljo sam nešto po njemu,slagao cd pržilicu da složim klincima za igrice i izgleda skurio čip na matičnoj.Kad pokrenem računalo monitor se zgasi i nema slike,jel bi se tu dalo što popraviti,matična ploča je socket 370 čini mi se? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Jesi dirao jumpere/memoriju mijenjao/BIOS resetirao?Jel' komp "dizan iz mrtvih",ili je uredno (provjereno!) funkcionirao prije te "intervencije"? Ukratko:šta si "to" petljao točno? ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ništa nisam dirao,skidao sam cd pržilicu jer se nije htjela otvoriti,rastavio je i popravio i taman kad sam mislio rješena stvar pokrenem komp,a monitor se zgasi,prije toga sam ga nekoliko puta ištekavao iz struje jer sam isprobavao cd pržilicu,ali dotada je slika normalno dolazila na monitor.Imao sam sličan slučaj s neispravnom grafičkom gdje se monitor jednako gasio pa sumnjam u grafički čip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Znači slike uopće nema ili se pojavi nekakva slika pa se onda ugasi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
I nema nikakvih beepova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Gledaj to ne mora biti grafička odmah. Može ti biti pločica rama da je otišla i komp ne želi butat, ili ti se spalio modem ili mrežna ako su ti u pci slotovima. Provjeri prvo to. Što možeš prije nabave grafičke za isprobat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|