|
![]() |
#1 |
ex zmaster76
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Pozdrav ekipo. Imam mali problem. Instalirao sam Windowse na novo i nakon toga počela mi se pojavljivati poruka "Intel CPU uCode loading problem. Pres F1 to resume." kod očitavanja hardova prije dizanja samih Windowsa. Nakon što stisnem F1 počne normalno dizati Windowse i sve radi kako treba. Kako mogu maknuti to da mi to više ne pojavljuje? Tnx unaprijed svima na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
udji u BIOS, postelaj postavke za proc (ili opciju safe defaults) i save and exit to bi trebalo rijesiti tvoj problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Imas opciju "Halt on" u BIOS-u, promijeni je u "none" ili "disabled". Sad ti je vjerojatno na "All errors".
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ex zmaster76
|
Nabavio bateriju zamijenio ali i dalje isti problem. Probao sam i sa tom opcijom da u biosu promijenim "Halt on" ali ništa. Jednostavno ne kužim u čemu je stvar. Frend mi radi u servisu za kompove (ime nebitno) ali ni on nema pojma kako to riješiti. Stari proc je bio Celeron 2,66 i s njim nisam imao taj problem, pojavio se tek kad sam stavio P4. Ni novi BIOS ni novi driveri ne pomažu ama baš ništa! Odustao sam od riješavanja problema. Hvala svima na savijetima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
koja je tocno maticna u pitanju? kolko je meni poznato bios flashiranje to mice(na novo)...probaj stavit stariju verziju...pa ces vidjet...ak ne lako vratis |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nisam intel imao nekih 8 godina pa mi iskustva s biosom intel ploca bas nisu nesto svjeza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ex zmaster76
|
Matična je ASUS P5P800-VM. Probao sam downloadati najnoviju verziju BIOSa i nije uspijelo. Pa sam downloadao sve moguče BIOSe koje sam našao na netu. Ništa. Nisam siguran za tu opciju CPU id provijerim pa javim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ex zmaster76
|
CPU id ne postoji na maticnoj. Ipak problem rijesen nova maticna je uletila. Pozdrav i hvala svima na savjetima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|