|
![]() |
#11131 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#11132 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
A nekih 10x10 cm |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11133 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako da ne znam kako si uspio dobiti. Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk
![]() |
![]() |
#11134 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Antena se može zatražiti putem podrške te onda ide nalog za instalaciju. Ima mogucnost postavljanja na zid/prozor. Na modem se kaci iza na 2 konektora ispod plastike.
![]() |
#11135 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo slike, ne kužim zašto bi netko lagao o tome lol |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11136 |
Premium
|
Thanks. Ne kažem da si lagao, nego me ovaj na korisničkoj podršci zbunjeno slušao da nemaju pojma o tome i pitao imam li slike. Poslat ću im mail i ove slike te zatražiti antenu jer mi je signal koma. Poslano sa mog Samsung S9+ koristeći Tapatalk
![]() |
#11137 |
Premium
|
Ma sve 5, glupo je da ovi u korisničkoj podršci nemaju pojma o tome ali već sam se navikao da ih moramo mi educirati o njihovoj ponudi. Tako je bilo i oni nakon 100 GB da se racuna brzina žice plus 5 sa mobilnog Sretno i javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#11140 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
jel nekome uspjelo prijaviti kvar putem mob aplikacije moj telekom? meni uvijek izbaci na kraju da je doslo do greske. vec tako par mjeseci, probao na vise mobitela. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11141 |
Premium
|
Ja sam uspio prijaviti par puta bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11142 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Za koliko se sad najniže može dobiti osnovni hybrid odnosno max2 adsl+telefon - zna li ko? Na sajtu im stoje neke nebulozne cijene - na koji cijenik se pozvati ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11144 |
Premium
|
Na što se pozvati?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11145 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...d=3129&rType=2 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11146 | |
Premium
|
To je max3 - prije ovo onda Citiraj:
Samo vo je teleprodaja i savjetnici pa neznam oće li proć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11147 | |
Premium
|
Citiraj:
Maxtv,net,tel 209kn, hbo premium 5, sportski 15, prosireni paket(bar mislim da je to to) 5kn Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11149 |
Premium
|
Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#11150 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Zanimljiva stvar ovaj mjesec. Ja sam u 6/2019 prešao s HT-a na Bnet tj A1. Više nisam njihov korisnik. I ovaj mjesec, su me na mobitel (koji nije dio HT-a) ali je bio vezan, točno 2 godine i mjesec dana prije isteka ugovora zvali iz HT-a i počeli priču kako sam bio njihov korisnik i želim li opet prijeći, nudili za 209kn Max3 na VDSL-u. Zahvalio sam se, rekao da sam već produžio koji tjedan ranije i da sam produžio za 199kn i imam puno veću brzinu od 50mbps. Interesantno kako HT radi bazu korisnika, zadržava podatke i kontakt brojeve iako više nisi njihov korisnik i onda 2 godine kasnije zove korisnika za prijelaz, znajući da im ističe ugovor.
![]() |
#11151 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
Mogao si staviti zahtjev da ne dozvoljavaš ovakove pozive i onda ih prijaviti Hakomu nakon ovakvog poziva. Nije nešto naročito ali ti pruža mogućnost da ih dobro izreklamiraš na TV u emisji za potrošaće! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11153 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
Shvatili su da je to kontraproduktivno, odnosno da će im ljudi kojima ponude VDSL na 100mbit zbilja i koristiti 100 mbit. Dakle kao što već rekoh, tamo gdje je dostupna optika HT-a i A1, tamo se gura sad i Telemach, tamo gdje je samo Telemach se gura HT, uglavnom gdje optike nema niti će je biti, a tamo gdje je ima, moze se birati operatera. Nego... sta ti mislis da ovi operateri sto sad nude 1gbit... da racunaju da ce se zbilja trositi 1gbit.. pa gdje bi dosli... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11154 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
40 leva, odnosno 8 eura, i vozi 1gbit optiku https://www.digi.ro/servicii/internet Zadnje izmijenjeno od: segregator. 01.06.2021. u 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11155 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
https://www.quora.com/Why-is-the-int...eap-in-Romania https://www.reddit.com/r/Romania/com...did_you_do_it/ "unintended consequences" ![]() Zadnje izmijenjeno od: kopija. 02.06.2021. u 04:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11156 |
Uptime freak
Datum registracije: Dec 2002
|
to ti je zdrava konkurencija, i dobro regulirano trziste, a ne kod nas gdje se gleda samo kako uzet sto vise para i sto vise zakomplicirati zivot telekomima. Znas kad bi ovo kod nas moglo... nikada.... kod nas ne smiju s bandere na banderu preko ceste jer se svadjaju drzava i grad u cijoj je nadleznosti i tako godinama... jedna strana ulice ima optiku, druga nema, jer se ne mogu dogovoriti tko ce biti nadlezan... i tako... ali dobro bar nemamo slike kao Rumunji... A o podzemnoj infrastrukturi i DTK da ne govorimo, ta trakavica nece nikada biti rijesena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11157 |
Premium
|
Jel poznat apn za hibridbox simicu? Ideja je piknut ju u huawei b818 i odnesti na more ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11158 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11159 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Uvode optiku tamo gdje je već dostupan VDSL/kabelska ili optika od konkurencije i onda se čude da je interes nikakav. Umjesto da se fino ugledaju na A1 koji uvodi optiku tamo gdje se Tcom nije udostojao ponuditi VDSL. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11160 |
Premium
|
Jedno pitanjce kolege, Sada imam ugovornu obvezu preko "cjenik!a" 209kn plus paketi(244kn sve zajedno) Jucer mi tehnicar zvonio na vrata da uvode optiku i ako zelim da mogu prijeci na optiku, platim 1kn i paket ostaje kakav je..danas zvao sluzbu i oni mi tvrde da to ne moze po tok cijeni jer je najjeftinija optika 239kn i da ako zelim prijeci na optiku da bih 30kn skuplje placao , ond 274kn sa onim dodatnim paketima koje imam..ima li tu istine ili trebam biti uporan? Hvala na odgovorima Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|