|
![]() |
#11102 |
Premium
Datum registracije: Mar 2017
|
Nista nemam napismeno u vezi optike. Imam max2 tel i net. Nisam ni mogao imat tv zbog lose parice. Koja je najniza cijena za max2 ? Necu im uzet tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#11103 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Koliko sada plaćaš? uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca po cijeni od: MAX2 paket od 119,20 kn bez PDV-a odnosno 149,00 kn s PDV-om na bakrenoj infrastrukturi; MAX2 paket od 135,20 kn bez PDV-a odnosno 169,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi; MAX3 paket od 167,20 kn bez PDV-a odnosno 209,00 kn s PDV-om na bakrenoj infrastrukturi; MAX3 paket od 199,20 kn bez PDV-a odnosno 249,00 kn s PDV-om na optičkoj infrastrukturi. Ova ponuda nije dostupna uz Magenta 1 ponudu.
![]() |
#11104 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11106 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad bi imao cjenik preko kojeg je on dobio to bi bila druga stvar. Meni su prvo rekli da ne moze nikako ispod 189 kn, nema sansi. Pa sam im procitao iz cjenika posebnih ponuda da moze za 169 kn i rekli su ok, moze 169. Ali ja sad placam 149 i toliko su rekli da cu placati i na optici, ali to nemam napismeno. Taj telekom je kupleraj. Cuo sam sad za susjeda kojem su također stavili optiku, ali bez da je potpisao ugovor. Pa im je rekao ili cete mi dati po toj cijeni ili se prikljucujem na A1 optiku, i dali su mu. Kako je njemu uspjelo da ga spoje na optiku bez da im je prethodno potpisao ugovor ne znam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11107 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Možda je lik dogovorio dok je ovo bilo aktivno, sudeći po komentaru da 3 godine tako plaća onda vjerojatno je. Od 20.09.2017. do 19.09.2018. dostupna je ponuda MAX paketa korisnicima koji prilikom podnošenja zahtjeva za MAX paket na optičkoj infrastrukturi ujedno podnesu i zahtjev za aktivaciju Moj T aplikacije bez ugovorne obaveze po cijeni od: MAX2 paket od 239,20 kn bez PDV-a odnosno 299,00 s PDV-om, MAX3 paket od 303,20 kn bez PDV-a odnosno 379,00 kn s PDV-om; uz ugovornu obavezu od 12 mjeseci po cijeni od: MAX2 paket od 215,20 kn bez PDV-a odnosno 269,00 s PDV-om, MAX3 paket od 279,20 kn bez PDV-a odnosno 349,00 kn s PDV-om; uz ugovornu obavezu od 24 mjeseca po cijeni od: MAX2 paket od 119,20 kn bez PDV-a odnosno 149,00 kn s PDV-om; MAX3 paket od 167,20 kn bez PDV-a odnosno 209,00 kn s PDV-om Pred.kraj teksta |
![]() |
![]() |
![]() |
#11108 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Čemu to spominjanje sa i bez pdv, zna se pdv se plaća i treba spominjat samo punu cijenu. Zadnje izmijenjeno od: Filc. 20.04.2021. u 08:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11109 | |
Premium
|
Citiraj:
A obaveza je na računu iskazati iznos bez PDV isto jer se PDV razlikuje za neke stvari(hrana, lijekovi...) Vjerojatno im je lakše ovako jer je njihova osnovna cijena ona bez PDV a kako (i ako)se PDV mijenja prilagođavaju konačnu cijenu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11111 |
Groarrr
Datum registracije: Nov 2001
|
Pokušao sam preći na Tcom kao internet & mob provider (zbog F1, Moto GP...). 1) ne mogu naći kontakt mail na siteu 2) zovem njihov 0800 s simpe i javlja mi se samo automat od simpe i nemam mogućnost razgovora 3) zovem s poslovnog moba i ne mogu ih dobiti jer mi se javlja automat za poslovne korisnike 4) ispunim kontakt formu, napišem što me zanima i da mi treba odgovor za 3 dana Danas nakon 8 dana su me nazvali. WTF? Hoćete mojih 10-12t kn na 2 godine ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11112 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Nisi mogao nazvati sa bilo kojega privatnoga fiksnog telefona 0800-9000? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11113 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
@buljaka & filc Navođenje cijena bez pdv - a je bezobrazan trgovački štos, cifra ti izgleda manja i prihvatljivija a kad dođe puni račun sa pdv - om onda se grizi u šta si gledao. Mislim da je čak i po nekom zakonu / propisu kažnjivo navođenje cijena bez pdv - a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11115 |
Banned
Datum registracije: Apr 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11116 | |
Premium
|
Citiraj:
Mora se uvijek navesti obje cifre. Ili samo sa PDV. Ne smiju samo bez PDV cijene navoditi nikako za fizičke kupce. Ja popizdim kad idem kod odvjetnika ili javnog bilježnika pa mi kaže moje usluge su npr 2000 kn i onda na kraju obračuna 2500, pa kao PDV se plaća na to. Pa koji k mi govoriš cijene bez PDV uopce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11117 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Na koji mail šaljete zahtjeve za produženjem i pregovore oko ugovora |
![]() |
![]() |
![]() |
#11118 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Meni je fascinantno da iamm ugovor na dvije godine.I onda mi daju pojedine pakete na 18 mjeseci.Recimo sportski.I što sad? Stalno te drže u šahu da ne možeš prekinuti ugovor bez penala!
![]() |
#11119 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11120 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Možeš pojasnit malo ovo za antenu na hibridboxu, to nešto softverski ili? Šta si dobio, kod mene je signal uvijek na week |
![]() |
![]() |
![]() |
#11121 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.panorama-antennas.com/si...product_id=304 Panorama DMM-7-38-2SP 3G 4G 5G MiMo Antenna SMA Connectors |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11122 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
I kakvi su rezultati nakon instalacije tog čuda tehnike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11123 |
Premium
|
Signal je bio slab zadnjih par mj, jedna do dvije lampice, tj crtice. Brzina samo preko kartice mi je išla od 3 do 5 Max. Sad je signal od dvije do 3 crtice. Brzina preko kartice od 7 do 12 Ukupno sam imao oko 12 do 15 u bondingu, sad imam 18 do 22 Nije spektakularno ali je definitivno bolje q pošto je besplatno nemam zamjerki hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#11124 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni je isto signal "weak" ali povuće tokom noći 20 bez beda. Čim se raja probudi, ode sve downhill do 10. Tak da nije uvijek do slabog signala, treba izvrtit speedtest tokom noći da se vidi dal je do signala ili zagušenosti odašiljača tokom dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11125 |
Premium
|
Ja sam na totalno krivom mjestu i ruter mi je okružen zidovima tako da mi je signal inače u kući dosta los |
![]() |
![]() |
![]() |
#11126 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Plačem ![]() Evo na hibridbox stranici ponosno objavili: Nakon potrošenih 100 GB po maksimalno dostupnoj brzini* nastavljate surfati neograničeno brzinom postojećeg fiksnog kućnog interneta koja se zbraja s dodatnih do 5 Mbit/s mobilnog interneta. Sad se najednom brzine zbrajaju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11127 |
Premium
|
To piše već mjesecima hehe I meni isto tih dodatnih 5 nikad ne radi Meni su odbili zalbu da to ne radi i rekli da se javim ako brzina padne ispod garantirane,7 U slučaju da, nakon potrošnje 100 GB mobilnog internetskog prometa, brzina interneta padne ispod 7 Mbit/s, ljubazno Vas molimo da nam povratno prijavite smetnju s brzinom interneta kako bismo izvršili sve potrebne provjere i eventualno prijavili poteškoću. Divna usluga 😂 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11128 |
Premium
|
Prijava za lažno oglašavanje ili Hakomu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11129 |
Premium
|
Planiram se žaliti hakomu kad uhvatim vremena malo😂 Ovo je njihovo objašnjenje Naime, informacija da nakon potrošenih 100 GB internetskog prometa nastavljate koristiti neograničen mobilni internet brzine do 5 Mbit/s je točna. Međutim, Općim uvjetima poslovanja Hrvatskog Telekoma, za pružanje usluga u javnoj pokretnoj komunikacijskoj mreži, je određeno da korisnik usluga prihvaća da u okviru tehničkih i operativnih mogućnosti mreže postoji mogućnost da usluge Hrvatskog Telekoma neće biti dostupne u svako vrijeme i na svakom mjestu. Brzina prijenosa podataka i samo korištenje mobilnih usluga ovisi o broju aktivnih korisnika na određenom prostoru, odnosno o opterećenju mreže. Što opet ne govori zašto imam manje sa tim nego bez toga😂😂 Ali i nemoguće da mi prvi dio mjeseca radi ok a drugi dio nemaju tehničke mogucnosti nista isporuciti |
![]() |
![]() |
![]() |
#11130 |
Premium
|
Aha tebi nakon 100GB radi gola parica? Ma to je sve divlji zapad. JA vidim neku aktivnost na 4G cijelo vrijeme, ali nakon 100GB samo upload je veći, download padne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|