|
![]() |
#29161 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29162 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Eto, što se mislite pobogu, smještaja ima, spize će bit. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29163 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
mah, to je najmanji problem meni ! ne treba se ni spavati tu noć, klope i menzi ima svuda ![]() nego mi je prijevoz za bajs zajeban. htio bi proći povoljno i sigurno, tu mi je stari bio as... ali ![]() koliko nas je sigurnih i da se pokupimo s vlakom kolektivno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29164 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() bilo je mrak danas, odlična vožnja, mogu čak reći da smo se usprkos uvjetima odlično ganjali, gipsa smo preletili doslovno.... Lijepo je opet zajahat sodu, podesio sam prednju suspenziju i bajk se još bolje ponaša... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29165 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Jeli neko za voznjicu danas? Cesta gore,suma??? Sve isto! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29166 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Danas ce ti biti pre ljigava podloga. Sutra bi vec moglo biti ok. Jel netko za voznju sutra? Dok je jos uvjek 10+ stupnjeva ![]()
![]() |
#29168 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Po čemu će biti pre ljigavo. Odeš Lojstekom koliko ide, ako ne ide skreneš na cestu kod Adolfovca. A za dolje ne smeta blato, semega plin. -- Koji fantastičan dan, smrdim u uredu, ko je mogao ić na Sljeme ili u đir a nije nek se poklopi ušima
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 27.12.2012. u 12:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29169 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Sile, ja sam moga ali nisam. Poklapam se s usima. Sli sam za sutra ziher. Molim vas jeli moze umjesto standardnih 10 u 10:30?????????????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29170 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koliko vidim prognozu, nakon ovo malo kisice slijedi puno suncanih dana. ima netko zainteresiran za svakodnevne pohode gore? razmisljam se doći u zg, voziti se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#29171 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Renesis samo dodi, ima nas ornih! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29172 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kako su promijenili prognozu - ujutro je pisalo pogorsanje poslijepodne, a trenutna prognoza (18h) da ce biti nocas i ujutro a poslijepodne proljepsanje Mislim, tak i mi mozemo prognozirati vrijeme. Na kraju nebu nista ni padalo. Ako ujutro, kad sa 7. kata promotrim oblake, zakljucim da nece padati ![]() Sad iz stana imam puno bolji pogled na oblake (i okolna brda) nego sa garaze ![]() Sto se mene tice na Staru godinu idem 100% na voznju (zatvaranje sezone) + jedan dan preko vikenda (ako ne i oba). |
![]() |
![]() |
![]() |
#29173 |
Registered User
|
Ne znam da li je itko od vas mlatimudana pratio mtb-news.de ali na forumu su kroz zadnju godinu serijom glasovanja odlučili kakav će bicikl napraviti firma Carver http://www.carver.de/bikes/ Nazvan je ICB (Internet Community Bike), enduro bike s 170 hoda (podesivo), i imat će 3 stupnja opreme. http://fthumb0.mtb-news.de/cache/670...um16_22_58.png http://fthumb1.mtb-news.de/cache/670...svarianten.png Prve 2 opcije su mi meh, ali 3500€ za setup s XX1 pogonskim dijelom, e13 TRS kotačima, X0 Trail kočnicama, BOS suspenzijom, Reverb Stealth štangom zvuči fenomenomenalno. Još par detalja http://fstatic0.mtb-news.de/f/78/um/...12_07_26.png?0 65 kut vilice, 74 kut štange, ISCG05 tabovi, 8mm BB drop, 604mm u L veličini ETT, 1196 wheelbase, so far so good.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 27.12.2012. u 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29174 |
Gear breaker!
|
Nik, tak cu nekak i ja. Ak ujutro izgleda perspektivno, pakung i u 10 kod tunela. Drzim fige da bu ljepo sutra.
![]() |
#29176 |
Premium
|
Na Sljemenu pustos, nigdje nikoga, a i ja solo. Leustek je u donjoj trecini natopljen vodom, ali kako nije rastackan kao prekjucer, tako je danas bilo puno lakse pedalirati, cak se i ona kaljuga nakon klupica dala izvoziti. Vozivo je i nakon krizanja za Runolist, ali za vikend kad se treba mimoilaziti s ljudima ( i kad ljudi to razgaze i rastackaju) bojim se da ce biti problema tako da taj dio treba zaobici.. U Lugarnici sam se zadrzao 10ak minuta i cestom do ulaza na 57icu, pa kod stupova zicare desno na 55icu. 57ica je u jos boljem stanju nego prije dva dana, one snjezne fleke sam sve pregazio na zalet, tako da ne treba silaziti s bajka, ostatak staze do stupova super, gume drze, blata nigdje, odlicno se da voziti. Skretanje na 55icu sa glavnim detaljem prva liga, sve dok se ne pocne spustati niz sumski put s kolotrazima, e tu pocinje zagrijavanje za drifting, a u onim kanalima se proklizava s oba kotaca, blata na izvoz. Ali zato onaj donji dio kad se zavine ostro lijevo na singlicu je vrlo dobrom stanju, na momente i odlicnom, blata na samo par mjesta. Da sam produzio po 57ici i na greben dosao bi doma cist ko suza, a ovako sam dosao kao na slici ispod ![]() ![]() ![]() Ako malo bolje zagledate prvu sliku skuzit cete puknut lanac u liscu - nije izdrzao torturu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29177 |
Registered User
|
Nik, umalo sam te prije cca. 1.5h pokupio autom na semaforu kod autobusnog kolodvora! Vozis ko luđak s tim 29erom! spasila te zarko crvena majica u kojoj si jako uocljiv ![]() btw. dobru si kilometrazu danas drapnuo?! Predpostavljam da je bilo.. od Knezije do Dubrave 29erom. Promjena bajka pa na Sljeme. Odrađeno Sljeme i povratak opet u Dubravu. Pa iz Dubrave kod zene natrag 29erom ![]() Kakva je situacija za sutra, tko sve dolazi pred tunel u 10h? Ili je ekipa odustala obzirom da je vani zapuhao jaki sjeverac, i dosta zahladilo ( dhmz veli da je na Puntijarki trenutno 0 ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29178 |
Gear breaker!
|
jbt nik, kak ti se dalo. Ja sam se ustao, pogledo kroz prozor, vidio da je sve ljigavo, mracno i mokro i sam se vratio u krevet. Cjeli dan neki sitni qrac kapa, tu i tom sunce izviri da ti fakić pokaze
![]() |
#29180 |
Premium
|
@night_rider Ih, pravi se javio, ajd' priznajem da vozim ko ludjak, nemrem se ja sporo i kulturno voziti po gradu, pogotovo kad ovaj 29er leti ko sam vrag,bas mi je gust naganjati se (danas je pao brzinski rekord Dubrava-Knezija). Istinabog, nisi ni ti nista bolji, rekao bi i gori od mene - dovoljno mi je bilo da se jedanput vozim iza tebe kroz cijeli grad pa da znam koliko je sati. Daklem suti ![]() Oderem skoro 60km kad idem onako kako si ti pretpostavio, a dobro si pretpostavio, samo se presvlacim i mijenjam bicikle ![]() @Shoshy Kaj mi se ne bi dalo, pa postio sam 3 tjedna, a meni se uopce nije cinilo tak crno k'o tebi, i dobro da nije jer je bilo bolje nego sto sam pretpostavljao da bude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29182 |
Registered User
|
heheh.. bas me zanima ko ce se sve na kraju pojavit sutra pred tunelom u 10h, a ko bu bicepjevčić?! Znam samo da je Sile zimogrozan, a max najaktivniji u online diskusijama ![]() Mene sutra samo moze visa sila (čitaj žena) sprijeciti ;( |
![]() |
![]() |
![]() |
#29183 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Prošle zime se vozilo na -16 (samo je ludi Čuki probao na -20), a ove godine se kuka kad temp. padne sitno ispod 0. Harden the fuck up - rekao bi Sile ![]()
![]() |
#29184 |
Registered User
|
Primjetio sam da se samo Shoshy zalio, ali radi kise i vlage a ne hladnoce. Vozio sam Sljeme na najhladniji dan ove godine 13.12. na Svetu Luciju, cini mi se da je taj dan Zagreb Maksimir mjerio -16*C.. tako da nema govora placipickicarenju ![]() Osobno me više brinu loše gume, nego niske temp.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29186 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Night rider ne znam zašto čekaš da Aleš dobije Nobby Nicove kad ih imaš hrpetinu na njuškalu. Na kod onog govnara Plutusa ima 2.1 evo za 300kn obje, u super stanju. I još puno sličnih ponuda. Malo potraži, kupi i uživaj. Ne znam dal ću biti sutra na tunelu, jebe me malo prehlada. Ali zato od nove godine sam gore kad god stignem, a to je svaki dan ![]() Ja sam lagano lud, imam pare za ramu a ništa se korektno nije pojavilo već 3 mjeseca u oglasima. Glavno da je prošle godine kad nisam imao lipe u đepu stalno bilo bajkova i rama za prste polizat.
![]() |
#29189 |
Registered User
|
Ja sutra kod tetke u Sloveniji - niti blizu Aleša niti ikakve civilizacije - tako da sis kobaja, eventualno ulovim đir u nedjelju popodne za zaokružit godinu. U ponedjeljak radim kod kapitalističko-buržoajsko-fašističkom čiŽmom.
![]() |
#29190 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Ja sam zadnja 4 tjedna bio na sluzbenom putu. Sutra idem sigurno jer u nedelju sam ponovo na putu. Bajk sam unjeo u stan da se stemperira malo ![]() Oblekica je spremna i jedva cekam da guram bajk do vrha ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|