|
![]() |
#28951 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
treba mi trecking bike za po gradu dospola i nazad! znaci da sto vecu brzinu moze postici i da nije pretjerana meta za kradju, biti ce ostavljan pored portirnice u bolnici Dubrava! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28952 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kaj ste umrli ekipa? Ja imam jednu finu ponudu za bajk, sutra test ride pa možda padne ak paše veličina ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28955 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Meni osobno oduran, al predobar bajk, barem ga svi jako hvale, jel....
![]() |
#28956 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Destro ti si se speko na velikom wb tak da i ocekujem da ce tebi biti gadan ![]() Meni su mondraker rame super, al ova no reach lulica mi je gadna ko pes.
![]() |
#28957 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28958 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Pitam isključivo zbog ove grbe na TT i te lule. Kuiš, oni su išli produljivat TT i eliminirati lulu da bi dobili - što? Svi navodi koji su kao pozitivni usmjereni su na stabilnost bajka, pa bemu miša, kao drugi bajkovi nisu dovoljno stabilni? ![]() Prije je bio puno ljepši, ali baš sa ovim modelom rame mi dođe da nikad više mondrakera ne pogledam ![]() EDIT: 6cm je razlika ugrubo u wheelbaseu dva modela foxya taj xr i onaj drugi... Pa to se osjeti ko da kuću okrećeš u iole jačim zavojima ![]()
![]() |
#28959 |
Premium
|
![]() |
#28960 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kad sam prije par dana vidio taj bajk i onu grbetinu, prvo sto sam se pitao - koja je to budala dizajnirala, svi rade skladne zaobljene linije, a ovo je saka aka grba u oko. Vidim da svi misle isto ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28961 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
danas sam vidio najbolju ghetto setback sic štangu ![]() ![]() ubio sam se od smijeha kao nikada !! to je ovako otprilike izgledalo (zanemari umijeće photoshopa, predoči ![]() http://www.pohrani.com/f/18/aO/B2o9UFw/mlbpg18kz.png ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28962 |
Premium
|
Da ne vozi to mozda neki deda na poniju, jer sam identicu samogradnju vidio tu na Kneziji. Takodjer sam vidio dedu s komandnom plocom i gomilom prekidaca, lampica i kojecega nacrckanim po bajku, isto nekakav poni, bajk izgleda ko svemirski brod iz 70ih godina ![]() ...iSlicnih cudesa na Kneziji ima jos, ma di sam ja to doselio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28964 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Željac, meni je ostalo to u pamćenju isto, vidio sam ju ali ne znam gdje i kad. Frajeru je očito premali bajk pa je to riješio na "elegantan" način ![]()
![]() |
![]() |
#28965 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hipi dedu sa svjetlima i zrcalima ja uredno vidjam vec 5 godina na jarunu. redovito... mislite da ce bit sutra kise? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28966 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28967 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28968 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Meni su lijepi Mondrakeri. Lula je u osnovi direct mount, ko kod DH bajkova, za izravniji handling, a duži TT je naravno za penjanje. Koliko tih par cm igra ulogu, obzirom na trend sve kraćih lula, 4cm i manje, ne znam dok ne probam, a probao bi. Ovaj isto ima grbu, malo je manja al je sexy http://cdn.mos.bikeradar.com/images/...7zb-670-70.jpg
![]() |
#28969 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Lovro kaj ces kupit na kraju?mozda ovu posto je zeljezo in...http://www.dropbike.com/forum/viewto...?f=31&t=80703? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28970 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Jucer sam se smrzao ko nikad na Sljemenu.. a za nizbrdo sam ponesao skijaške googlice i skijaške rukavice.. no ništa nije pomoglo ![]() E i ja znam izabrat najhladniji dan u godini za vožnju na Sljeme ![]() Već sam na početku Leusteka odustao. Snijega ima kako u prići i nazalost morao sam cestom gore ![]() Sa svojim bajnim gumama nemam sto trazit do daljnjeg.. Ripne mi se za cas napune snijegom i samo okrečem u prazno ![]() Cekam da Aleš dobije friški kontingent.. novogodišnje Nobby Nickove TL Ready, 475g. koje je obećao početkom 1mj. imati kod sebe! (zivi vili pa vidjeli) [[ U Ozon sportu imaju te gume za 400kn po komadu ![]() (ne znam dal postoji na gumama neki kod da možeš skužit datum proizvodnje, kao na gumama od auta.. npr 24/12 .. 24tjedan 2012god.) predpostavljam da ne?! ]] No vrag mi nije dao mira, pa sam se opet pokušao ubacit offroad kod križanja za Runolist, pred stepenicama na Leusteku.. Junački pokušaj, ali ne ide! ![]() Sutra zovu južinu s kišom,,, i temperatura bi trebala biti od jutra iznad nule! Pa kad se sve počne fino topit,, bit ce driftanja sve u 16... Al ko ima dobre gume, moglo bi bit zanimljivo ![]() Ja ne idem gore dok više ne kupim poštene gume! Ovo nema nikakvog smisla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28971 |
Premium
|
Evo vratio se sa testiranja. Bajk je bio Giant Anthem , M veličine , koji mi je , nažalost premali. Najveći je problem bio seattube , 350mm sic štanga izvučena iznad maximuma , a meni sic prenisko ![]() Top tube je isto za barem 1cm prekratak. Al bajk radi vrhunski , čak bi nekako i pregrmio nedostatak lockouta jer Maestro super radi svoj posao. Sad sam siguran da ništa ispod 600mm top tubea nedolazi u obzir , tako da tražim novu ramu/bajk i dalje.
![]() |
#28972 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Jel ima tko sa viskom volje i manjkom pameti i dobrim gumama da se planira uputiti sutra/preksutra na Sljeme? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28973 |
Premium
|
Takvih se uvijek nadje, ali ne preporucam. Ja cu sutra pjehe u trening-izvidnicu Bikca-Leustek, pa ako bas ocijenim da se moze spustiti po nekoj od staza idem u nedjelju, i naravno javim na forum. Temp. ce biti iznad nule (vjerojatno i nocu), pol metra nijega ce ojuziti i natopiti se vodom, a to je koma za ikakvu voznju. Da je smrznuto - sasvim druga prica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28977 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28979 |
Premium
|
Navozio bi se po asfaltu, ili nanosio po snijegu ![]() Stanje na Sljemenu je koma. Donja polovica pod debelom ledenom korom, i sad se to otapa i prelazi u bljuzgu, gornja polovica pod mokrim dubokim i teskim snijegom. Tlaka i za hodanje. Leustek nevoziv u cijeloj duzini. Nadam se da ce se to otopiti do iduceg vikenda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28980 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
Oglas
|
|