|
![]() |
#28232 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Hvala na pomoći, imaš Gričku vješticu od mene ![]() Još ponesem i Ulock, pa ga lagano okružim sajlom i ULock kroz stražnje kolo, i drekec je siguran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28233 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Mitsuoka, kad si mislija ići? Mogli bi se dogovorit da skupa navratimo, Samoborček vozi priko Šibenika ![]()
![]() |
#28237 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Nek budu upola pouzdane ko stare i niko sretniji od mene. Nisam još razradio pakne pa nisam ih još oprobao kako treba. Sad me lovi neka boleština pa ne znam za vikend di sam ni šta sam. Isto iz Bajkmanije, 60€ bez povrata, dalje sam računaj. Malo manje od 500g su, za grip isto ne znam još jer nisam zapravo probao, pinova ima dovoljno i visoki su, a ako je vodit se prema reviewima trebale bi bit fenomenalne. Ma ova usrana prehlada me nervira, možda ova ekipica iz Splita šta dolazi može donest meda ![]()
![]() |
![]() |
#28238 | |
Samsung Mob!ler
|
Citiraj:
![]() Ima domaćega vina, voća, povrća, svega sezonskoga, ako kaj želite ja bum nekaj donesel, sem nije kiseliš kaj zagorski ocat od vina ![]() Šalin se malo, al ako se neko ponudi za kakav roštilj il slično, da se skupi ekipa u nekoga, bit će boca orahovice, koja boca vina ako stane u boršu i litra maslinova ulja koje će bit od maslina koje preksutra beren. Naravno, tada isključujem put do ŠI bikeom, osim ako nabavim bisage koje idu na 15mm osovinu sprijeda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28240 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28241 |
Samsung Mob!ler
|
a ja ozbiljan, baš bio u Slo nedavno, ponio pršut, vina, sušenih smokava, rakije, jednog purana... ima se, može se, sve iz moga vrta. Zadnji put kad sam bio u ZG došao sam sa 10kg trešanja itd itd. Mogu donijet bar jednu orahovicu da nazdravimo na lugarnici uz oni lipi štrudel ![]() Iman negdi i višnjevače, jedno 2-3 godine je već u boci sa sjemenkama jedne poznate biljke, trebalo bi probat jel ok okusa kao loza sa istom supstancom ![]() Volin ja počastit (znaš onu, sve prema zaslugama), al opet se ne volin odvojit od para pa nađen kompromis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28242 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Oho, jos jedan ukopcani, al ce biti veselja u prvih par voznji ![]() Super je prognoza iducih 7 dana, bit ce bicikliranja (kako stvari stoje ja cu prebaciti brojku od 100 uspona bajkom na Sljeme ove godine, ako se potrudim past ce brojka jos i ovaj mjesec ). Sutra 11:30 Strmopec, idemo night_rider i ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28244 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jučer pokupio kotač od Maxa i Bizmarka. Na kraju ispada da nisam trebao mijenjati ležajeve u nabi, već sam ih svojom krivicom (prejakim stezanjem osovine pretpostavljam) nabio unutra i nisu se okretali. Još samo vilica i spreman sam za ić. Domy1, molim izvještaj zašto kasni ! ![]()
![]() |
#28245 |
|
Probao sam jucer po izoranim livadama, malim uzbrdicama tu kod sebe i preodusevljen sam. No, pravi test ce biti u sumi ![]() O yes ![]() Buduci da me u zadnje vrijeme pocelo mucit opadanje noge sa pedale (recimo kad pedaliras po neravnom terenu stojecki, ili recimo prelazis po nekim vododerinama sa puno kamenja itd.) odlucio sam kupit si nove tenisice i pedale jer Adidasove stabilke bas i nisu za pedale. Racunicom sam dosao da mi za pristojne flat pedale + 5.10 tenisice treba minimalno 850-900 kn dok recimo za spd kombinaciju mi ipak treba manje,a s druge strane kod spd-a nema padanja noge s pedale. Tako da sam se odlucio na AM45 tenisice + Deore PD-M530 pedale i mislim da nisam nimalo pogrijesio. Ako ljudi voze dh na spd-u ne vidim razloga zasto ja nebi mogao AM vozit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28246 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo si dobro rekao. Da nije bilo velike rasprave po internetima o tome dal se ukopčati za DH ili ne, u kojoj je rečeno da većina popularnih vozača stavlja clip in pedale, ne bi to sve postalo toliko popularno (Onyx i ti ste svojedobno pričali da nećete nikad na SPD) ![]()
![]() |
#28247 |
|
Jbg, kad zbrojis sve prednosti i nedostatke vise ima prednosti. Jedina mana je strah kod neiskapcanja, al evo, jucer sam krenuo zveknut 3-4-5 puta, sto na asfalt sto na zemlju, i svaki put sam se nesvjesno iskopcao, cak i u panici kad sam se vec vidio na podu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28249 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ako racunas na studentski popust za vlak(50% sa indexom ilitiga 97 kn u jednom smjeru), on je iskoristiv jedino za ENC vlakove koji idu 2 puta dnevno, a to su ti oni nagibni koji nemaju klasicne kupee pa ne znam koliko ce se moc bajk unijet. Za klasicni "stari" vlak sa kupeima ne postoji studentski popust (karta je onda cca 200kn u jednom smjeru). Najbolje ti je otic provjerit prije na kolodvor. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28250 |
|
Malo sam sopingirao ![]() ...po NKD-u u Importane centru (hvala Bane ![]() Uzeo sam si softshell jaknu (165kn), softshell prsluk (86 kn), 2 flisa (60+37 kn), sinteticku deblju majicu dugih rukava (55 kn) te hlace koje su taman za ovo vrijeme, ni vruce ni hladno, (165 kn). + 2x buff marame ![]() Fale mi samo jos neke bolje zimske rukavice i hlace za kisu. Pics ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28251 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Night_rider i ja bili na Strmopeci, odmah ga moram pohvaliti da je zgazio onaj uspon u komadu ![]() Ja nisam ni probao, s obzirom da imam namjeru voziti bajk sutra i prekosutra, daklem 3 dana za redom, a on ce sutra skuziti zasto nije pametno ispiliti noge na Strmopeci dan prije nego sto se misli ici na Sljeme ![]() Subota, tunel 10h, klasika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28252 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja se za nedjelju biljezim, buduci da veceras idem malo festati ![]()
![]() |
#28253 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
popust se zove K-33J iskaznica za mlade, kosta 30kn i vrijedi godinu dana te omogucuje 30% popusta. dakle ako je karta 200kn u jednom smjeru isplati ti se napraviti taj pokaz vec za ovo putovanje, platit ces pokaz 30kn, a karta ce ti biti 60kn jeftinija, odnosno usparao si 30kn i imas pokaz od 30% jos iducih godinu dana. sretno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28255 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Dolazim i ja u 10:00! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28256 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28257 |
Registered User
|
Ako neko ima dvije kapi ulja za podmazat lanac bio bih jako zahvalan. I naravno da ga donese u 10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28258 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Ponesem ti ja bočicu, nema problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28259 |
Registered User
|
Hvala Mate! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28260 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Strmopeć
Danas po treci put u svojoj bike karijeri vozio Strmopeć. "The Uspon" osvojen ![]() Za sad u klubu "Strmopećarci" Nik, danielzg i ja ![]() (naravno adaksinju je falilo samo dva metra i onda je proklizao preko kamenčića ![]() Strmopeć mi postaje jedna od omiljenijih Sljemenskih staza! Kad ispeljaš uspon, ne znaš jel ce ti prije herc eksplodirat, noge pregorit, ili se pluća rasprsnuti ![]() par slika sa danasnje voznje: NIk u akciji: spust sa Strmopeći! Zadnji zavoj po 90* koji izbija na Bikću (odmah prije izvora vode) ![]() ![]() zadnji zavoj pred Pilanom ![]() ja. zadnji zavoj pred Pilanom ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Danas ukupno na bajku odradio nešto preko 50km. Tako da noge ujutro necu ziher ni osjetiti ![]() ![]() Vidim da bu sutra masovka! ![]() Ja idem gore preko Šestina 12icom.. (da malo razbijem monotoniju Leusteka) Nadam se da cu stici do 11h pred Lugarnicu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|