|
![]() |
#28111 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja i Daniel odvozili 57-52-55 preko mog dropa. Bogme smo fin spust odradili, prakticki bez stajanja. Super je kad ne moras nekog cekat nego samo ides, i ides,i ides... ![]() Uvjeti za voznju su bili idealni, nije bilo magle, nit je bilo puno lisca. Na putu do gore naletjeli smo tj.naletjeli su na nas i planinare 3 klinca/debila sa dh bajkovima na Lojsteku koje smo propisno upozorili da to ne rade vise. Jos su krenuli vozit slalom izmjedju nas, budale. @daniel - stigo sam ih na kraju na Mihaljevcu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28112 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
hahaha..dh budale..ljudi idu sa malom djecom gore a oni pice ko mutavi....lijepa je voznja bila...ponovilo se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28113 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja bio na dotki. Stigli su mi kotaci pa sam ih namontirao i otisao se provozit napokon. Dotka idealna, ima lisca al nema blata. Zao mi je kaj nisam isao na Sljeme al nisam stigao. Zadnja naba se cuje, al ne ko hope pa da plasim ekipu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28114 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Moje stoje za 700kn već 2 mjeseca i nitko neće ni prismrdit. Doduše ja nemam ekstra pakne koje skupa dođu 100kn. ![]() Neka, spušio si negdje, negdje si dobio i GG ![]()
![]() |
![]() |
#28118 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
mislim da sam obavio dobru kupnju! tj. da nisam nis preplatio kocnice! za tih 950kn sto sam platio, racunam ovak: 1) par xt775 kocnica 700kn 2) original xt rotori 100kn (jeftinije nemres nac ni ful istrosene, a Siletovi su u super stanju 3) nove pakne 100kn 4) adapter 50kn samo montiraj i vozi ![]() jos dobio i na rate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28119 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
A i rotorje si dobio, fino ![]() Nije ovo niš tebe išlo, dapače, to su kočnice koje su pouzdane, dobro koče, nisu preteške i lako ih se održava. Imao dva para, sad je ostao samo jedan ![]()
![]() |
#28120 |
SCSI Freak, deda :P
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#28121 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja kroz ovaj tjedan frcem svoje formule u oglasnik, pa sad razmisljam o sljedecim kombinacijama za nove bremze. Rotori su u svakom slucaju SMRT76 203+180. SLX+SLX (216 eura bez povrata) Zee+SLX (280 eura bez povrata) Zee+Deore (254 eura bez povrata) Trenutno stanje na bajkmaniji Znam da bu SLX+SLX vjerojatno dosta, al ovaj Zee me svrbi od kad sam vidio da je izaso. Sad neznam dal da uzmem Deore i Zee il da ne serem kvake i uzmem naprijed i nazad SLX. Trenutno je Zee + SLX wishful thinking, al sve ovisi o tome za kolko ce formule otic. Misljenja?
![]() |
#28122 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Kombiniraj iste, koje god uzeo.
![]() |
#28125 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
dvije različite kočnice izgledaju ovako nekako: http://image.funscrape.com/images/l/lazy_eye-1809.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#28126 |
Gear breaker!
|
Ma kaj bacas krafne, sve 3 imaju maltene iste rucice ![]() Pa nije ko da planiram kombinirat hayes i maguru ![]()
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 12.11.2012. u 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28128 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@shoshy - dosta nas vozi SLX/XT, a onyx ima Sainta. Zee je valjda negdje na sredini ![]() @rice - bome impresivno, ja ne znam, ali smiju li se oni tako drzat za auto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28129 |
|
![]() |
#28130 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Zee je nova Saint čeljust s SLX ručicom. Dakle četveroklipna kočnica, a svi smo vidjeli kako SLX grabi čak i na 180 rotoru. Shoshy ići ćeš još sporije s tim jer će te bit strah postić brzinu jer jedini način za stat s tim i 203 rotorom naprijed je da stisneš bremzu i preletiš prek volana. Pitaj Onyxa uostalom. Što fali Formulama, pakne stalno grebu i disk se čuje ili nešto drugo? Pa šta nije to jedna od najjačih kočnica...
![]() |
#28131 |
Gear breaker!
|
Je, dok radi nema bolje kocnice, al eto, OPET mi je propala rucica iza, znaci da je OPET nesto otislo. To ce biti 5. put da idem do bizmarka od kad sam ih kupio jer neki qrac nevalja. Klip, brtva, ulje (ok, ovo je obicno odrzavanje), brtva i sad vjerojatno opet brtva. Nakon zadnjeg servisa sam mislio da cu sad moc dovrsit sezonu bez servisa jer su u tom trenu SVE stare stvari iz bremzi izbacene (oba klipa, kompleno ulje i sve brtve). Mozda ce kad ovo sredim bit u savrsenom stanju, mozda ce sljedece 3 sezone durat bez servisa, al meni je prekipilo.
![]() |
#28133 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Daj neku sliku bajka da vidimo ![]() @Sosi Uzmi si SLX i sa 180 XT rotorima i biti ces miran, Ja sam jedino osjetio da su mi se kocnice pregrijale na pohorju i to nakon jedno 200m di se je moralo dragat kocnice jer je bilo nenormalno grbavo. A za novce koje ces ustedit iznajmis nosace za auto i odes do pohorja da vidis kak to zgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28134 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Na poslu sam, pa na treningu, dolazim doma tek oko 8 navečer pa ću postavit jednu slikicu, nemam još namontiran zadnji kotač, mjenjač, kurble...kad dođe osovina za nabu onda ću sve ostalo posložit.. Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 12.11.2012. u 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28135 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Evo da pokazem ja svoje kotace ![]() http://www.pohrani.com/f/x/zb/CfCpWVn/img09991.jpg http://www.pohrani.com/f/3u/9M/4RqI52ga/img10011.jpg ak netko ima crnu obujmicu za sic (30.9 mi je promjer) i voljan ju je zamijeniti za crvenu neka mi se javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28136 |
Gear breaker!
|
Imam ti mozda ja. Za koji je to promjer sic stange? 27.2?
![]() |
#28138 | |
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28140 |
(-(-(-(--)-)-)-)