|
![]() |
#27962 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Challenge accepted ![]() vidimo se kod tunela
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27963 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
danas sam ubo volan, ns bikes evidence - lemon/lime na netu ga nigdje nisam našao da ga imaju na lageru, rabljenog nitko ne prodaje, alan prim je imao jedan komad ![]() paše na bajk nevjerojatno dobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27964 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
34 sajba je ko srednja sajba na normalnim 3x9 bikeovima, sto znaci da je pedaliranje cijelog lojsteka i vise nego izvedivo. samo treba imat dovoljno srca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27965 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudovi, imam za POKLONITI dvije karte za današnju košarkašku utakmicu: KK Cibona Zagreb vs. Spartak SPB Karte su za Crvenu tribinu, sve ostale detalje pogledajte na stranici gore. Tko ih hoće nek mi se javi na mob: 0913885706 i nek si dođe po njih u Prečko ili ih mogu dostaviti skroz do retkovca danas jer idem prema tamo oko 13:30h. Dakle mogu ih dostaviti praktično kroz cijeli grad u periodu između 13h (kad krećem iz prečkog) do 14h kad sam u Retkovcu (to je poslije dubrave još). Pozz.
![]() |
#27966 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#27967 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
To bi bilo kao da ja s granny ringom 22T naprijed budem cijeli Lojstek u šestoj brzini iza (četvrta najmanja, 23T). Istina da u tom omjeru uz normalnu kadencu vrijeme mora biti vrlo brzo, zato sam mu dao u originalu sat i pol za stajanje ali svako guranje je forfeit. Dakle izleti ti planinar poslije Adolfovca, kreći s mjesta u tom omjeru ![]() Jedino sam se DanielomZg vozio tako da on vozi u srednjoj šajbi i 2-3 iza pola puta stojećki, ali on je lakši i žilaviji i fura spd. Mislim da je oklada baš super, mislim da vrijeme nije toliki izazov koliko u šusu odradit one malo strmije dijelove poput Lonjščine, uspona poslije prvih klupica, poslije Adolfovca dio i naravno šećer na kraju poslije izvora. Čak i vjerujem u Destra pa sam se kladio samo u štrudlu i pivu. Let the games begin ![]()
![]() |
![]() |
#27968 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Al sile, moras ga pratit i navijati inace to nije to ![]()
![]() |
#27970 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ošle karte. Da nebude baš sve off. Nakon subotnjeg sljemena sam uspio strgati jednu žbicu na zadnjem kotaču (http://www.dtswiss.com/Components/Spokes/DT-alpine-III) i jučer sam toriješio kod bizmarka (hvala Beri na odlično odrađenom poslu) i u postupku mi je Bero pritegnuo sve žbice, jer su bile poprilično labave neke od njih. Uglavnom poanta je da je Sunrim DoubleTrack obruč NeFakingUništivoĐubre i nema šamse da ga mjenjam tako skoro. Btw. zadnji kotač (doubletrack, 32 rupe = 32 žbice gore spomenute, DMR Revolver naba, shimano deore kazeta, Schwalbe Albert performance, CST zračnica) = 3050grama ![]() Edit: Bero me jučer razuvjerio kako je doubletrack najgori kotač za skidanje i stavljanje guma nja njega, on je to napravio bez pomagala!!!!! Da da, i otkrio mi malu tajnu koja je super fora.
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 07.11.2012. u 11:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27972 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Stigo ćumur. Pogledajte perverziju za Konana (da kenjam pare) http://www.connexchain.com/data-live...n-blackedi.jpg Connex Black Edi
![]() |
#27974 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Moj svaki lanac nakon par voznji postane Black Edi, tako da ne znam cemu taj ekstra trud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27975 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Dosta ovisi i kakvu gumu imaš al moraš imat i talenta malo ![]() -- Izazov koji je sile postavio je primamljiv, ali moram pažljivo birati kad ću sjest na pitcha jer po blatu teško da ću do pola doći ![]()
![]() |
![]() |
#27976 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27978 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Uf, uf.. danas odvozili 45km đir oko, uglavnom po brdima, par solidnih spustova, ali uglavnom uzbrdice ![]() 29ka rastura, bilo nas 5 u grupi, jedini ja s 29kom, ostali 2x karbonski Cannondale Flash, Scalpel i neki Corratec fullka. Ja jedini bez kacige ![]() Đir: http://www.endomondo.com/workouts/105759141 Vozili smo relativno lagano jer lik s Corratecom nije baš pretjerano u kondiciji. 29ka se pokazala brutalna, daleko brža i sigurnija od uspona, ravnina do strmih spustova. ![]()
![]() |
#27981 |
Suit up!
|
Cube AMS 120 Race (2012). Ne znam za vas, ali za ovo podneblje ovdje meni se čini idealnim jer može sve. Do veličine je isto, ja imam 190cm pa mi je dobra, vjerojatno nekom dosta nižem ne bi bila, ali na većem bajku 29 kotači uopće se ne doimaju (pre)velikima. Ja samo kažem šta je bilo, ekipa vozi bicikle redovito (a i ja u zadnje vrime), ima SPD pedale i sve, a ovaj traktor jednostavno gazi preko svega, puno konzistentnije i tečnije od 26ica. Na 26ici misliš da si brži jer je sve nekako nervoznije... misliš ![]()
![]() |
#27983 |
|
kad cemo u kumrovec na strukle? 3 godine se nitko nije udostojio otic samnom, a nudio sam i slickove na posudbu, siletove slickove su misevi odavno pojeli...
![]() |
#27984 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 07.11.2012. u 14:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27985 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Primjera radi, ja bih cestu samo probao voziti koji put, ali da mijenjam gume radi jedne ture, ne bih. Zato mi je idealno bajk u neko prometalo, do starta neke staze koja bi bila zabavna (ne ravno i krug oko jezera) i onda se vozit.
![]() |
![]() |
#27987 | |
|
![]() Citiraj:
![]() ![]() moze se i dosta toga odraditi po makadamu i zemlji, ali je to pogranicno podrucje i vi kaj nemate roze pasose moze bit problematicno jer kranjci stalno vrebaju uz granicu... no kako god, vecinu vas je oduzel taj AM, 150+mm hoda i flimici s neta, samo da se popest na neko brdo pa se strmopizdit dole uz koji switchback... di je nestao xc i touring... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27988 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27989 |
Suit up!
|
Ako znaš vozit i nisi nesposoban, koji je problem, wheelbase je ionako praktički isti. Danas sam ima dosta stabilniju putanju od ovih na 26icama, oni su par puta zamalo izletili. Da ne govorim da ti je puno više gume na stazi, tj. bolje praćenje terena i veći grip. Switchback, koji buzzword za oštri zavoj... ![]()
![]() |
#27990 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|