|
![]() |
#27931 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo i moj shoping, dedin deore pogon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27932 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Mene zanima dal će bit ljudi koji kad će nešto planirati budu najavili kao što je to Nik radio gotovo svaki put, a ne da samo kažu, je mi smo išli i evo fotke, pa vi gledajte. Mislim, ok, nema u autu mjesta, to ne znači da se ne bi još jedan auto skupio. Nik, ti mene bilježi za vožnju unaprijed, samo ako je stvarno neki ispit na faksu ili neki grdi problem ne budem išao, volje imam ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27933 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
uuuu, fakat je dobro lego ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27934 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Potpisujem ovo. Nisam jeo dosta zganaca da mogu s Nikom i Destrom na njihove ture, al neki odlazak u bike parkove objerucke podrzavam i mogu s autom uletiti (sam ce neko morat s krovnim nosacima, jel)
![]() |
#27935 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27937 |
Premium
|
Čini mi se jako zabavan bajk! Kako se zove onaj model za 2013 sa 120 hoda natrag, a 150(ak) naprijed? Jeli to bio NS, ne mogu se sjetiti. edit: Ovaj: http://www.ns-bikes.com/galleries/20...es_2013_12.jpg Zadnje izmijenjeno od: murina. 06.11.2012. u 10:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27939 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
to je ns bikes al novi model za 2013-ne znam ime, negdje sam naletio al se ne mogu sjetit uglavnom da se vratim na sodu uzeo sam ga jer je kraći od remedy-a koji mi je bio mrvu prevelik, otvoreniji kut vilice...više je geometrija za fr a oduvijek sam htio vozit tak nekaj + bila je takva akcija da je to za popizdit ![]() 2 die 4 - za sad ga neću prodavat ![]() svi koji su ga vozili kažu da je jako zabavan i upravljiv gledao sam intervju sa nekim direktorom ns bikesa i tip je skroz iskreno i otvoreno pričao za bajk, na kaj su pazili itd... rekao je da nemaju potrebu imenovat sistem linkova sa nekim svojim nazivima i prezentirat to kao nekaj revolucionarno (kod treka recimo abp koji kurca ne radi) uglavnom sve mi se svidjelo hod se promijeni za doslovno pol minute sa 177 na 152 wheelbase izmjena je mrvu veći posao od izmjene hoda, skinut dropute, zašarafit ih na druga mjesta - adapter kočnice zašarafit na druga mjesta i to je to linkovi su ogromni i uberčvrsti, frame stvarno kvalitetno i čvrsto izgleda - prima sve vilice od 150-200mm, nije kao kod treka da izgubiš garanciju na frame ako staviš veće rotore ![]() frame je čvrst, primio sam zadnji trokut i vodoravno dignuo cijeli bajk, nije se niš popigalo ni milimetar - remedy je tu bio kao želatina ![]() naprijed planiram piknut totema zračnog, ili lyrika....u biti ciljam na 170-180 hoda( nekaj povoljno a opet da nema vilica 45 kila ), za sad ću ga vozit sa svojim floatom -150 hoda setup gore je već poznat s remedy-a hope v2 kočnice sram pogon, naprijed samo jedna šajba iza 10 speed - sram x9 shifter ztr flow kotači, fat albert naprijed i nazad za sada float 32 150mm eto trebalo bi to bit mnogo lepo, čekam konverter nabe na 135x12 i onda ga mogu vozit ![]() e da ima netko obujmicu 34.9 za prodat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27940 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27943 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
naprijed ide srednja šajba s remedy-a, tak i tak sam na njoj vozio sljeme, 32T da Sile to je ta rama, mislio sam uzet sa zračnim shockom, al je već prodana...plava mi nije lepa ![]() Thx Vuco ![]() sad čitam manual od rame : "Even if you see some of our riders without a helmet, it's only because they are complete idiots." ![]() "We set out to reach a number of goals: 1. Simplicity and reliability. 2. No gimmicks, no bogus acronyms, “XPS-CTG systems” that do not offer any advantages for the rider, instead just make the frame more complex. 3. A wide range of applications for each product, the ability to transform the bikes from big-city fun bikes to weekend downhill bombers. 4. Supreme torsional stiffness to handle new-school tricks (180’s, 360’s etc). 5. Compact geometry that will stimulate users to fly rather than plough along. 6. Attractive aesthetics in line with our other products and with the whole NS Bikes style. 7. Good price, opening doors for younger riders." Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 06.11.2012. u 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27945 |
Gear breaker!
|
Jedna sajba, coil shock i totem naprijed. Jesi ti siguran da neides u DH vode ![]() Jel znas kolki bu ti kut vilice s foxom? I btw, biljezim se prvi da mi ga posudis na 1 spust kad ga slozis kak spada ![]() edit: jel netko zainteresiran za sljeme u cetvrtak ujutro? Dvoumio sam se srijedu il cetvrtak, al neke obaveze i ova kisa su rekli da ce biti cetvrtak
Baraba style! Zadnje izmijenjeno od: Shoshy. 06.11.2012. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27947 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Aaaaaa ja cu se ranit majke mi....puj kad sam tražil vilju do 1500 kn....nije bilo nikakvog izbora....i ubo marza iz 2008...da se mogu malo drajvat...a sad kad neam love..dok ne kapne božičnica u firmi...grma boy se rješava 3 bombera 66ice 2005 i 2007 model...puj murphy puj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27949 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Vozio sam i susreo se sa onom koja je na norkacu... I vjeruj mi da radi ! Jako jaaaako fino !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27950 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jed2i, prema ovom kaj piše na CRCu trebo si dobit hedset za tapered vilju? Buš guro skupa s Željcem i Destrom i Šošijem na Sljeme, ja ne vidim problem oko 65.5 kuta s 180 viljom na 1x10 ![]()
![]() |
#27953 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
prodam ja jeftino DB-a za penjat se uzbrdo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27954 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
na kazeti 11-34 i 34 naprijed, ima motor ![]() nego, vidjeh mica danas u kustošiji... fino ga je kišica saprala ![]() jesi se domogao kuće suhih gaća ?! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27960 |
Gear breaker!
|
Skidam vam ja tih 75 sad kad mogu zakljucat bajk ![]() Idemo u cetvrtak, pa ko je brzi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|