|
![]() |
#27781 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#27782 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Single pivot na najjače! Intrigantan sistem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27783 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Klackalice su zakon ![]() Al ovaj crveni izgleda ko da ima 200kila
![]() |
#27788 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
To su one brije za patuljke ![]() Kad sam vec kod patuljaka.. ![]() Ovo ljeto sjedim u autu na semaforu.. Kad ono, dere se neki motor, vrtim se da vidim koje je to cudeso..kad ono midzet na 110ccm midi crosseru ![]() ![]() ![]() Ovaj na slici mi djeluje malo.. Premali za "normalne" ljude. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27789 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudovi, ponavljam, u NDK zagreb (konkretno ovaj na Vrbanima provjereno) ima neku vrstu planinarskih softshell hlača (crne) i piše da su wind i water proof. Meni izgledaju jako dobro i ako smognem lovu (219kn) idem si po jedne. http://www.facebook.com/pages/NKD-MO...56823237700251
![]() |
#27790 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Crko sam 3x do gore. Zaboravio koja je muka pedalirati po konstantnom blatu i snijegu ![]() Dolje 18-20-Dotka, crko još 3x ![]() Ekipa u sastavu Saša, Fizio sa DB-a i ja. ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27792 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
I ja se danas zaletio do intersporta i kupio si ove nadhlače http://www.mckinley.eu/apparel-rainwear-melor-ux-p1264# cijena 360 kn bez snizenja, sa sniženjem 150 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27793 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
JackZg, ja sam ih jučer kupio ![]() ![]() Mislim da za 150kn se ne može naći bolje. ![]() Svakako preporuka!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27794 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Izgleda da ce ovo biti timske kisne hlace, kao sto je onaj smedji Kilimadjaro soft shell...kojeg sam prije jedno mjesec dana vidio u Hervisu u Dubravi za 225kn, par komada, samo mi nije jasno od kud su izvukli taj stari model i pustili ga u prodaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27795 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#27796 |
Registered User
|
Treba se požurti onaj tko si misli uzeti ove nadhlače iz Intersporta je to je prošlo godišnji model tak da ih nema puno. Na početku Zgrebačeke u Intresportu ih više nema a u Arena centru su ostale samo XL |
![]() |
![]() |
![]() |
#27797 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Može li netko od vas koji su uzimali te nadhlače izmjeriti unutarnju dužinu nogavica, zanima me za L veličinu. @ 2 die 4: Ja sam prošli tjedan bio u tom NKD-u u Importane centru baš zbog te jakne i meni osobno se ne sviđa, bez obzira na cijenu. Kroj je jako loš (prekratki rukavi) i materijal je prilično krut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27798 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Fakat su samo XL ostale... uletio veceras u 20.50h u arena centar! sve rasprodano.. btw. jel tko sutra za Sljeme, ujutro - prijepodne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27800 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ak je netko zelio kupiti u buducnosti kotace ili neku vecu stvar sa Superstara neka obrati paznju na moju pricu. Prica ide ovak. Planiram uzet svoje kotace i od svih ponuda na netu i par tjedana razmisljanja kaj uzeti je izbora pao na Superstar wheelset sa njihovim Switch EVO nabama i ZTR Flow obrucima. Cijena je za Hrvatsku 166 funti + shipping Za shipping je pisalo da se obratim njima na mejl. Posaljem mejl i dobijem odgovor da je shipping za wheelset 12 funti i da mogu poslat 2 kompleta kotaca za tu cijenu. Jucer napravim narudbu i platim, ali se kod narucivanja ne prikazuje opcija biranja postarine neko se placa za "Small item" koja iznosi nekih 3 funti, danas ujutro ocekujem da ce mi se javiti da nadoplatim jos para do 12funti i jave se i kazu da je postarina za Hrvatsku 70 funti ![]() Reko kak, kad ste mi rekli prvi put da je postarina 12 funti, ak je 70 ocu refund. Dobijem ovaj mejl nakon jedno 5min Citiraj:
Od njih vise niti pakne ne uzimam ![]() Da ne kazem da sam svoj wheelset prodao i da sada nemam kotace ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27802 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam narucio pred 2 tjedna, dosli doslovce u roku dva dana. (pon navecer narucio, uto popodne dispatched, srijeda popodne na overseasu i carini). doduse onda me je overseas izje*** ko malog majmuna, ali su u superstaru cijelo vrijeme bili max usluzni i promptno odgovarali na sve... ja sam platio 12 coina postarinu (i jos cijelo brdo para overseasu, ali ajde) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27803 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Taj superstar je totalna lutrija. Evo ja vec 2 tjedna cekam gripove da dodju (10 radnih dana danas od kad su rekli da je dispatched)
![]() |
#27805 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() edit: tko ide na sljeme sutra? ujutro će kiša, ali pretaje kasnije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27806 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Javili su mi se Cehi kako bi dosli na neku 3-dnevnu BC AM voznju po Velebitu kad su vidjeli one moje filmice, i naravno odem na njihovu stranicu da vidim kakve filmove i voznje rade a kad ono - odusevljenje ![]() Za pocetak skicnite ovu voznju po Italiji (opaka!): http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=55 A onda pocnite s pregledavanjem filmova, slobodno redom: http://www.trail-busters.cz/video.php Ima jako lijepih stvari. [edit] Idem ja, mogu i sekire padati ![]() p.s. Kako gledam ove Cehe zadnja 2 dana tak sam vec poslozio jedno 5-6 izleta za iducu godinu - odmah sam dobio inspiraciju. A sto se Velebita tice, imam pakleni plan za jednu voznju he he. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27807 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e dečki... jel zna netko šta je sa ragleyem... gledam i više nemaju u ponudi svoje blue pig rame pa se malko mrzim što ju nisam ranije naručio. uglavnom imaju neku novu ramu (Marley) i sve se o njoj priča a ne sviđa mi se jer je amulini i skoro ista geo kao što sada imam. http://www.ragleybikes.com/ na stranici više nema samo rama kao što ih je bilo prije 2 - 3 mjeseca (blue pig, pig x, pigglet...) pa se zato brinem. CRC je sve rasprodao i imaju samo ovog marleya. uglavnom, ciljam na čeličnu ramu (novost jelda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27808 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
danas bio na Dotki! Dosta je mokro i ima blata.. Mali kanalcici puni vode, pa kad ujetis u njih, usvinjis se ko prasac ![]() No to nije nikakav bad! Jedini bad je sto sam se kršio ko picka na onoj najvecoj nizbrdici ;( proklizao, izgubio kontrolu i "fjus" dolje pored drveta! rezime: zgulio-zarezao top tube na mjenjače ;(( p.s. ne znam kaj da inace napravim po tom pitanju? navodno je dobro rucice mjenjaca i kocnice stegnuti toliko da se mogu rukom pomicati, pa kad dode do pada, da se pri udarcu pomaknu i ne zgule krvnicki ramu?! ili naljepiti neke prozirne plasticne flekice? mada koliko to objektivno moze pomoci pri takvim situacijama.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27809 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
http://www.production-privee.com/PBS...?ItmID=8526549 @ nightrider - to ti je tak, nemoj padat i gg, u svim drugim slučajevima suđeno ti je da grebeš osim ako nemaš hrpu spacera ispod lule ili volan s rise-om ili neki ultra povijajući top tube. Vele popodne razvedravanje uz temperaturu do 14C. Taman, naspavam se ko čoek i krenem oko podne gore u kratkim hlačama. Edit; ko me zna vjerojatno je čuo kako se plačem da nemrem normalno uć u desni zavoj. Ispada da sam sav sakat. Probajte sljedeći eksperiment, ugasite sva svjetla u sobi, i sve izvore zvuka koji bi vas mogli navoditi, te zažmirite i marširajte na mjestu jednu minutu. Kad otvorite oči pogledajte koliki vam je otklon u desno ili lijevo. Ja sam skoro pola kruga udesno napravio, jer mi je desna noga jača, a lijevu vučem ko Herr Flick.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 31.10.2012. u 18:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27810 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ak ugasim sva svjetla u sobi onda ne vidim otklon ^^ ![]() |
![]() |
![]() |