|
![]() |
#27241 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja obavio brzinsko sljeme. shara-lonjscina-52min-lugarnica-vrh-57-leustek-shara. za sitno ispod dva sata. gore idem kako treba, usprkos koljenima, dolje sam vozio ko tetkica, s obzirom da mi je ovo prva voznja nakon puno previse. ali ajde, bit ce bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27242 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
da cujem ko je kupil dariov vertex? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27244 |
|
ja fakat neznam koji pacijent bi dao 2400kn za 11 godina staru alu ramu, ja ne verujem mojoj koja je cvrstog reynoldsa, a kamo li onom papirnatom eastonu...
![]() |
#27245 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
dodas jos 600 kn i dobis carbonca sa garancijom..barem su se tak znali prodavat..realno bi dao nekih 500,600kn za tu ramu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27246 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Možda je isto imala tvornički var na seat tube-u pa toliko vrijedi ![]()
![]() |
#27247 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Danas prvi pravi đir na Kjubu ![]() Bajk je fenomenalan, suspenzija radi kao urica s jednom manom, ali to valjda moram malo testirati. Naime, ne vidim veliku razliku kod propedala (RP23) na 3 (Firm) i u drugoj poziciji (na 1), vrlo mi slično djeluje. 29ka je preporod, gazi preko svega bez po muke, bolje održava brzinu na usponima, ali je i fizički možda zahtjevnija za pedalanje jer ima puno viši top end. Vrlo ugodna vožnja i pod potpunom kontrolom iako je jučer pala kiša pa je znalo biti klizavih i vlažnih dijelova. Neznam da li je i vama tako, ali Nobby Nic diže sitne kamenčiće sve u 16, pogotovo ako su malo blatnjave. Nakon povratka kući bilo je jedno kil blata na bajku ![]() Evo đir http://www.endomondo.com/workouts/99144439
![]() |
#27250 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#27251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Srao sam po 29erima dok nisam probao , kao i obično ![]() Al ne fakat , za XC 29er hardtail i ništa drugo. Gazi sve na spustu , a penje se ko koza. Al sam siromašan jer da to uzmem bi trebao ultralagane kotače da iskoristim puni potencijal , a to je preskupo.
![]() |
#27253 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Lovro, ak ja diplomiram navrijeme krvi ću ti se napit. Pustite Daria i njegove cijene za XC ramu, jazavaca je bilo i bit će uvijek. E Destro priča se po kvartu da ne znaš raspoznat potrošen lančanik http://www.dropbike.com/forum/viewto...312633#p312558 Fakat i u kurcu
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 11.10.2012. u 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27255 | |
|
Citiraj:
ali lovro!!!! Rama je odlične race geometrije, 2001. godine ručno izrađena u Kanadi od najkvalitetnijih Easton Ultralite 7005 cijevi bio bi glavna faca, skill bi ti otisao za 100 pointsa, vise nego kad zgazis planinara na leusteku!!! neznam samo di je iscupal cijenu nove od 1200 eur, kad je novi CARBON framset ispod 1000 dolara... ![]() idem delat, dosli mi neki divlji manometri ![]()
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 11.10.2012. u 09:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27256 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27257 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ovaj AMS je u biti isto nešto slično, XC-Trail-AM kombinacija, u svakom slučaju sve se lipo vozi s njim.
![]() |
![]() |
#27258 |
Avocado
|
ma ne kazem da se ne da voziti ![]() realno za ono kak se vecina nas vozi i postaje sve bolja i bolja u voznji potreban je ipak bajk za sve terene. Osobno nikad necu uzeti 29 kao prvi bicikl jer mi ne pada napamet imati nesto tako glomazno pod nogama, ne moze bicikl biti okretan kao 26. Naravno, nisam ozbiljnije probao 29 ali zasad drzim misljenje ![]()
![]() |
#27259 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
usporedivši wheelbase medium pitcha i medium tallboya LTc (ajmo reć da su slična kategorija), pitch je dulji za puna ČETIRI centimetra!!! toliko o glomaznosti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27260 |
Avocado
|
znam ja dobro zasto je pitch na prodaju zlayo, nije zato jer je defektan nego upravo to sto si spomenuo. Neosporivo je da je vertikalna nestabilnost isto postojeca kod 29 kao i vece fleksanje kotaca pri lateralnim gibanjima.
![]() |
#27262 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27263 |
Avocado
|
sutra izmjerim pa javim ![]() znam otprilike u odnosu na yt wickeda 160 u odnosu na L velicinu: cca 4-5cm duzi wheelbase na pitchu. i sad ti meni reci da je to malo, a npr ns soda ima stelanje wheelbase od cm i sitno i ljudi kazu da to mijenja stvari gro. ![]() naravno, valja uzeti u obzir i da je pitch iz tog razloga dolazio s kratkim pikeom naprijed...
![]() |
#27267 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
3° otvoreniji headtube isto sigurno nece osjetiti ![]() Jebate vrag, danas sam prvi put bio na 57ici, kako je to sexy staza ![]() A sad, jel ima netko alat za sram kazetu? Brijem da su nisam konuse zategnuo kak treba pa mi se lufta kotac. Vratim isti dan kad posudim
![]() |
#27268 |
Why So Serious?
|
Kaj ti nije bike bio nedavno došao sa servisa?
![]() |
#27269 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Je. Bremzi. Nebi bilo zabavno da svaki vikend neki dio ne ode u qrac
![]() |
#27270 |
Why So Serious?
|
Okani se šarafljenja pa bu sve radilo. Previše prtljaš pa sve redom odlazi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|