|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Nakratko sam odvrtio 3dmark 05, na intelu E2160 i 2gb kingmax dddr2 800; naravno s grafom iz topika po defaultnim vrijednostima uz proc na default (1,8Ghz) daje rez 10200 uz proc na 2,88 Ghz dobijem 15300 kasnije cu probat jos malo kloknut grafu da nebude bas po defaultu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Meni je na ovom E6400 @ 2.8 s HD3870 (850-2500) davalo nešto manje od 12k 3DčMarka.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Suit up!
|
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako mi je ventilator lagano išo na živce svojim isključivanjem i uključivanjem prilikom rada na desktopu išo sam mrdat po Atitool 0.27b4. Taktovi grafe su prije bili podignuti za 20 preko CCC-a. I išo ja pod Fan settings i tamo malo to ipsrobavo i sve 5. Dođem na onaj glavni prozor At-a gdje kaže temp i stisnem da stavi sve na default. Vrati on taktove i odjednom skoči temp za 10°C. Vratim i pod fan sve opcije na default i dlaje isto. Restartam komp i gledam opet pod fan tamo sad sve ko i prije, i temp je normalna (38-41). Ali sad se ven vrti 100% kod tih tem a kad se ona povisi na 50°C on vrti 50%. ![]()
![]() |
#247 |
Torrent freek
|
Čitan ovo 3 puta i ne kužim šta si radija, al očito ni ti neznaš, uglavnom ovako to izgleda: ![]() to gore je default, ti podesi kako ti paše, ja sam recimo podesio da radi na 30% sve dok ne pređe 60°C. E sad kućište mi je solidno provjetreno i temperaturu iidle radu ne prelazi 60, pa se ni ventilator ne vrti preko 30%. A 30% = bešumno ![]() Naravno, treba i Ati tool namjestit da se vrti kao proces u windowsima, jer ako ne radi u pozadini ventilator vrti kako je namješten ![]()
![]() |
#249 |
Torrent freek
|
![]() |
#250 |
Premium
|
Hehe, krivo. GPU-Z kaže toćno. Na Atitool mi piše da se vrti 10% a vrti se na 100%(po zvuku). Jedni radi pravilno kad stavim da vrti ventilator na točno određen postotak.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
|
Pa meni isto bilo sve ok, sve se shebalo dok sam stisnuo na default, na atitool-u. Pokušao Brisati Atitool, restartati komp i sad neće da vrti prema obziru na temperaturu, nego vrti 100%. ![]()
![]() |
#253 |
žicless surfer
|
Vjerojatno su driveri "krivi" za ovo...probaj u catalystima naći opcije regulacije brzine venta ako ima, ili napravi reinstall drivera...
![]() |
#255 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
dali se u bundleu s tom grafom club 3d hd3850 oc dobije adaptar za napajanje . odnosno ako bi netko mogao napisati što se sve dobije u pakovanju. na onim slikama prije se nevidi točno dali se nalazi taj adapter u pakovanju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Inače sve mi jasno osim toga kako ti to na ovoj slici ne vidiš, al dobro...
![]() |
![]() |
#258 |
Torrent freek
|
![]() |
#260 |
Torrent freek
|
![]() |
#262 | |
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
njemu fali napajanje koliko se sjecam, mozda ga nabavi uskoro...
![]() |
#266 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Cekam kuciste i napajanje, jos mi nije stiglo... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
nešto mi se čudno događa s tom grafom.. ili s everestom u everestu mi prikazuje da je brzina GPU clocka 297MHZ ![]() pokrenem ati tool 0.27b u njemu piše 715MHZ i kada podignem GPU clock na 722MHZ(ati tool) everest prikazuje 716MHZ neznam ko tu koga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pokreni ti i program gpu-z pa onda usporedi. ono 297 ti je u 2D modu, spusti clock da se manje grije, kao i cpu uostalome...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|