![]() |
CLUB 3D HD3850 OC, 512 MB u HGspotu za 699 kn
Ne kužim da ga jebeš:D Jedan forumaš me PMa u vezi ove kartice i ništa mi nije jasno. Pa "običan" model sa 256MB rama je u HG Spota 1096 kn:care:
Nekakva akcija ili nekakav škart? Gugle mi nije baš bija od pomoći:D LINK |
kupio, probavam..super radi.
zadovoljan za tu cifru:) pes 2008 radi na HD tv-u bez pardona. |
Dobra kartica, inace mi je unistila prodaju moje, jer je prejeftina pa vise ne mogu nista dobit za svoju. :D
|
Dojmovi?:D
Hlađenje? |
Ta kartica ima Zerotherm hladnjak koji jako dobro hladi, ali je nazalost i prilicno glasan. Radi nonstop na 12V.
Moze se sredit sa fanmateom za pisljivih 20kn. ;) |
Citiraj:
Al dobro za 700 kn i ne može bolje:D Još da se HG Spot javi...koliko vidin na stranici rade do 21h, a ne javlja se niko:D |
maX silovat chu te :D
bas neki dan kupim polovnu sa 256mb :S |
Gledam i ne mogu vjerovat,pa Isuse,tak jeftina...Pa to moze SVE danasnje igre vrtit na pristojnoj rezoluciji uz solidne detalje...Jos malo pa nitko nece ni kupovat polovne kad mos' dobit novu za bagatelu :coffee:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Stave globalno radno vrijeme, a svaka poslovnica radi drugačije... A ništa...čekat ponediljak:) |
Koliko si dobio za reklamu :D
|
Citiraj:
Ma stavija san u odvojenu temu (od 3850) da ljudi vide i kupe ako planiraju već. Ja san isto "lova" polovnu već 15-ak dana i sad skužim da je ovo bolja ponuda od svih koje sam dosada ima:D I da mi jedan član nije posalo PM večeras bi kupija rabljenu sa 256 rama. Mislim ne bi puno izgubija, al opet.... Ako oćete spojite, meni ni iz džepa ni u džep:D |
Citiraj:
|
Ajme pa ona ima skoro iste taktove kao i 3870 sa ddr3
Ovo je best buy, kvragu i moja kupovina x1950xtx!!! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas umalo kupio to ali se i dalje dvoumim, uzeti ovu ili neku polovnu 8800gt?:hitthewal:
|
Polovnu 8800gt puno jaca kartica
|
Nije puno jača kartica. Bolja (opet ovisi o FPSima) je u određenim igrama i na određenim rezolucijama i to je to.
Sve u svemu koju god kupi, naigral bude se bez obzira dal na kartici piše ATi ili nVidia. |
Meni prvenstevno treba za CoD4 zbog fps-a. Detalji i rezolucija su najmanje bitni.
|
ja bi osobno ipak trazio polovnu 8800GT 512MB, al to sam samo ja...
|
Citiraj:
A uzmi onda X700:D |
Pa ne mislim na sp, nego na mp. Tamo mi nije bitna ni rezolucija ni detalji, fps ima preveliku ulogu tak da ciljam na 250 lock. :goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Probao sam obje u svom kompu i jos na to sve 8800gts novi 512 i staru 640 i hd3850 512mb. Znas kakva REALNA razlika? Sve su kartice tolko blizu da se razlika mjeri u 3%. Zasljivi ti one grafove sve silne i 3dmark tablice. Kad zasteka nesto, zasteka na svih 6 grafa, a inace je sve fludino na svima.... A za 3dmark sam vec reko cemu sluzi. Da vidis nakon instalacije dal je sve dobro sjelo, zapises taj rezultat i ako te nesto pocne zezat zavrtis ga da vidis dal je sve ok... |
Citiraj:
Glede glasnoće mogu reći da se meni komp znatno stišao kad sam stavio tu karticu. :) Znači da je dosta tiša od x1600pro. Ostalo je sve 5. Mislim da je bespredmetno raspravljati - ta kartica je definitivni best buy u ovom trenutku, ako ne gledamo polovne 3870 i 8800GT. S obzirom da je VRLO riskantno kupovati polovno (iskusio neki dan na svojoj koži) ovo je idealno rješenje. |
zasto bi bilo riskantno kupovat polovno ako ima garancije? :)
|
Pusti ti to, kakvih sve ima na onoj temi za zle i pokvarene trgovce, više ne znaš na čemu si.
Onda rađe daš za novo (nebitno koja komponenta) u dućanu, pa si miran. |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:57. |