|
![]() |
#26761 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26762 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Aha, evo ovi su me odlučili u skladištu nagraditi za 20iljada kuna jer sam nezamjenjiv pa reko ajde da ih pametno potrošim (dakako na bajk) ali sam se onda probudio i pao iz kreveta na pod i dobio šljivu na glavi i sjetio se gdje i za koliko radim ![]() Samo sanjam Max.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26763 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
YT modeli prijašnjih godina su pucali, i ja sam se zanimao za wickeda....sad su naodno to riješili pa ako uzimaš bajk iz 2012 godine ne bi smio imati problema sa pucanjem rame edit : http://www.pinkbike.com/news/Video-M...Nugs-2012.html Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 25.09.2012. u 11:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26764 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja bi uzeo Strivea bez razmisljanja i bez da gledam koji ima bolju opremu...zasto? Zato ![]() Sto se tice sica za malo para, ja imam 4za Stratos i meni je odlican, a kosta manje od 200kn (Keindl). |
![]() |
![]() |
![]() |
#26765 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Citiraj:
Ovaj ??? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26768 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Jebade s zračnicama, epizoda 243. Probudim se jutros i stražnja guma lagano mekana. Zadnji put pumpana prije Dotke u nedjelju, reko dobro, ako lagano pušta negdje, i treba joj dva dana da se isprazni do pola, šta sad. Da napomenem da sam zračnicu potapao u vodu, osluškivao, pregledavao 10x i ne vidim koji joj je. Poguram bike do benzinske, nadrukam gumu, odem na posao. Završavam s poslom, idem po bike, guma na podu. Milosnu ti majku. Kako nigdje više ne idem bez pumpe i alata, čak ni na poso, nadrukam gumu koliko mi je potrebno da odem do benzinske na Miramarskoj. Ona se rekordno isprazni, nema veze, gurat ćemo. Doguram bike do Miramarske, lagani znak na kompresoru "ne radi". Milosnu ti majku 2x. Nema veze šta je taman počelo bablje ljeto a ja u trapericama i košulji, bumo gurali do benzinske na Vukovarskoj. Dolazim tamo, vidim kamione neke, reko super, benzinska se preuređuje. Milosnu ti majku 3x. Izvadim ponovo pumpu, živčano nadrukam gumu na preko 3 bara, skočim na bajk ko mungos i šprint kolko ide do Protee, uletavam pred dućan vozeći se na obruču i u naletu intelektualnog zanosa zakočim zadnjom ko sivonja. Poderem pol gume, nije bed, nema recesije. Uđem unutra, naravno svi veseli, kaj je Sile kaj si žifčan. Niš, daj mi zračnicu. Izađe Marko van trollat me dok mijenjam i pumpam, krene priča, velim da sam zadnje živce potrošio na zračnice i sranja, i da već ozbiljno razmišljam o bacanju hrpe para na neke jače kotače i slaganje tjublesa. Veli on pa Slaven ti prodaje svoje Hope+Mavic719. Reko nisu to ni UST čak ni TR obruči. Veli on pa složi ghetto. Velim ja pa složim ghetto i na ovima, ne kužiš poantu. Veli on aha. Novih 35kn bačeno u nepovrat.
![]() |
#26769 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Da tebi nije negdje obruc krekan pa kada se vozis da ti taj krek probusi zracnicu?onak da je jako mala rupa pa da sam pod odredjenim kutem pusta. Jel si vec u zanjih mjesec dana valjda 10zracnica sjebo. Il da ti nije u vanjskoj neki trn, daj to isto dobro pogledaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26770 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Gledam jučer nakon posta od 2die4-a malo te bajkove i skužim u CC-u da se mogu naručiti nove Kone 2013 i ono, nije loš Process za 16 800 kn: http://www.konaworld.com/bike.cfm?content=process Oprema ne odskače previše nigdje, pouzdana vilica i shock, pogonska grupa od SRAM-a, kotači, gume, sve super, podesiva sic štanga isto super (prodat pa kupit neš pouzdanije ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#26772 |
Moderator
|
Vjerujem da su fulali u opisu jer se oni više ne proizvode, a na svim slikama su HS rotori. Mada, rotori, najmanje važna stavka nakon lanca valjda ![]()
![]() |
#26773 |
sto da napisem ?!
|
a, što sam ja sada doživio od naše policije to je strahota ! da skratim priču. malo sam izašao van razgibati noge i put me nanio na neku sporednu cesticu u srednjacima. vozio sam se kulturno i propisno po kolniku (niti brzo, niti sam vrludao... onako.. kako treba) kad, iza mene netko lagano potrubi. (nije nasjeo) ja bacam pogled, kad ono murija. gruntam si, dal sam napravio nešto ne propisno ili slično pa da mi frajer daje do znanja da je vidio. ali, ne... on čim je bio uz mene pali brisače i pere šajbu. naravno da sam dobio po facu, oku i sl. ja planem, dostignem ga i onako ga (gestama, rukama) priupitam jel mu propuh u glavi ?! na što se frajer nasmije, da gas i ode. ostao sam paf ![]() nije da sam neka plačipi#(/ ali ovo je bilo onako... wtf ?! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26774 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Jao decki kako smo sasa i ja danas gledali epski face plant nakon road gapa na grmi ![]() Btw, moram si sredit kocnice, tuzno je ovo kako rade. Sutra ih furam do bizmarka da mi zamjene brtve jer zadnja pusta negdje. Kaj jos da trazim da mi srede kad je bajk vec tamo? Mislio sam skroz ulje zamjenit (buduci da nemam pojma kolko je ovo unutra), zapalit i rotore i pakne za slucaj da je jos ulja nes ostalo u njima. Jel mogu jos nesto napraviti osim pakne mjenjati?
![]() |
#26775 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
nema ti više bizmark dijelova za formulu, niti će nabavljati, evenutalno ako je nekaj ostalo staroga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26777 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#26778 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ruzna mi klackalica. Bas mi je nekako zbog toga odbojan bike. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26780 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Bravo momci za ove zadnje 2 vožnje (57,55,52...), staze su vrh, a i vaš flow ![]() ![]() Ja sam opet na točku: 820 kn (300 Kruni za pranje prednjeg blatobrana auta kojim me pogodio, 100kn za 33 žbice alpina 258 + Mavic XM319+pletenje=420 kn). Ponos nisam povredio...Bogu hvala. Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 26.09.2012. u 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26781 |
|
Nek si ti ziv i zdrav. Ostalo se lako nadomjesti ![]() Mene jucer zamalo bus pokupio i to namjerno. Djubre od sofera mi oduzelo prednost i svjesno skrenuo na mene. Srecom, imao sam gdje "pobjec" da me ne pobere. Nisam imao volje vozit za njim, al doslo mi je da mu glavu otrgnem s ramena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26782 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako bi bilo dobro da si ga pratio i izudaro , jadan šofer nije ni svjestan kog je išo gazit , čovjek koji noge u felge gura i snejkbajta gume pogledom ![]() Još gore da na Puxa naleti , on bi ga pješke stigao i prevrno bus nogom ![]()
![]() |
#26783 |
|
Ma idiot. Nego, jutros naletih na jos vecu stoku. Tocnije, nasu prometnu policiju. Na Miramarskoj kod IBM-a (staklena plava zgrada kod benzinske) mi zenska gurajuci bicikl povice "Pazi murja!". [idem u smjeru podvoznjjaka] Klimnem glavom i nastavim ravno po biciklistickoj (ima je jos 5 metara) i spazim murjaka (motorist) kako pise kazne dvoje biciklista par metara nakon biciklisticke. Nastavim ravno prema njima kad vidim biciklista kojemu doticni pise kaznu kako mi mase da ne idem u tom smjeru jer ce mi ovaj spicit kaznu. I tako ja "fino" medju aute i kamione uletim preko trave sa svojim rigidom (Herculesom) kadli me onaj jebivjetar spazi. Vec je htio krenut zamnom al onim dvoma nije ispisao kazne. Pa mater im bezobraznu, kako ih nije sramota biciklistima pisat kazne i tjerat ih medju aute i kamione pod podvoznjak?!?!?! Nadam se da stoka ima svoje dijete pa da ce i njega tako poslat da se medju autima vozi. To me toliko raspizdilo da vam ne mogu opisat. Dodje mi da prikupim jos ljudi pa da se namjerno vozimo medju autima, napravimo kolonu i usporimo promet maksimalno, neka bude guzve kad bas inzistiraju na "propisima" (nabijem na qurac onog tko ih je pisao). Stvarno ne mogu vjerovat koji bezobrazluk. Umjesto da rade na sigurnosti u prometu, oni rade sasvim suprotno - pridonose novim zrtvama na cesti. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 26.09.2012. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26784 |
Registered User
|
Jel murjak bio na motoru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26787 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26789 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Počeo je faks, studenti idu bajkovima na faks da ne plaćaju smradovima iz ZET-a bezveze dok je još lijepo vrijeme, ali murija ima plan nadoknaditi manjak u budžetu. Kakva su to sranja? Danas se vozilo po 12ici + "DH" medvedgrad. Ona strmina i dropić na kraju sa ceste su još neriješeni, previše sam kočio, podero majicu, a Željac je imao deadline bit doma do određenog vremena pa nisam išao ponovo. Meni je staza mrak, al sljedeći put ću tražiti neki drugi put da ne idem po onom autoputu nakon prvog spusta s ceste (onaj sami početak staze), dosadan je, samo ravno peglaš. Marz je na pitchu, osmijeh od uha do uha i samo pelgaj ![]() EDIT: ide li netko uskoro u brežice a da mi može pofurat bajk u gepeku ili na nosaču? Idem zamijenit kočnice jednom za svagda, da čovjek vidi da to ne radi kako treba i mirna bosna.
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 26.09.2012. u 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26790 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pa imaš maximalno sat vremena pedaliranja do Brežica od sebe tam na zapadu. Imaš odličnu stazu koja se spaja na 12icu, zove se Mrcina ![]() Kreneš od Tomislavca kao da ideš prema Cuksovom dropu, ali moraš pogodit jedno skretanje desno, i onda još samo jedno desno, staza izbija na Kraljičin, totalni je AM, i imaš mali uspončić do spoja s 12icom. Mrcina je za pro ridere. Onaj makadam je za djecu i Madjera.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|