|
![]() |
#26733 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
Recimo da se dignem sat i pol ranije, odem na dotku, napravim krug i onda na posao. Teoretski je izvedivo. Dolazim pred firmu.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26734 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#26735 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26738 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ova zadnja vožnja: ako bi se ti na tom dijelu mogao zaustaviti, a prije toga uopće vidjeti planinare onda super, ja nisam htio dirati kočnicu da ne bih ostao bez glave. Plus što ekipa iza tebe dolazi isto jako brzo i onda imaš dernek na stazi. ![]() Uglavnom, i dalje kažem da smo prebrzo prošli taj dio staze i naravno da smo trebali usporiti, ali eto, splet okolnosti.
![]() |
#26739 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Na jucerasnjoj voznji jednostavno nisam mogao stat na onom dijelu koliko god da kocio. Zaista na tako ruznoj stazi (uzasno rastresita podloga) nisam ocekivao planinare, pogotovo iza onog zavoja. Srecom, dobro je sve proslo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26740 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, ne morate se meni opravdavati, mada sam sad burazu rekao pazi odgovore - svi će reći da koče, ali eto baš tada nisu očekivali planinare na planinarskoj stazi ![]() Samo hoću reći da prije godinu dana smo mi bili ti koji su srali po ekipi jer se na videima nije vidjelo da igdje koče. Dobro, još se ne deremo ko indijanci kad prolazimo pored njih pa smo ipak klasa iznad. ![]() EDIT: Još je buraz prvi došao u sobu i rekao - ja kočim ![]()
![]() |
#26741 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne samo da ne koče nego jed2i još i baca bicikl okolo, sjedne i gleda koga će pogodit. http://i.imgur.com/dn010.jpg Sramota. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 24.09.2012. u 17:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26742 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
hahahahahah ovo je bila samo vježba, idući put gađam , seriously |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26743 |
Registered User
|
![]() |
#26744 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
e ljudi moji, neću ja na vožnju još jako dugo... danas bio na 2 razgovora za posao i vjerojatno bum oba dva dobio.... a "#%$#"% život i posao sve u #%$"c ![]() daj držte fige da dobijem, a destro, to ti je ujedno i odgvor za vožnju preko tjedna... naime nemogu jer ima da PHP učim ko veliki jer ovi to traže da se zna iako to nebum radio... bemti miša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26745 |
Registered User
|
Otkrio sam tajnu zašto su Saša i Bajkmanija pomalo usporeni nekad. Upravo me Saša ownao na QuakeLive ![]() Zubich ti si valjda jedina osoba u Hrvatskoj koja se plače kaj je dobila posao, što potvrđuje moju tezu da si antihrvat i mučko đubre. Da se ne pereš zna cijeli Zagreb zapadno od Savske.
![]() |
#26746 |
sto da napisem ?!
|
mrzim kišu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26747 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() jel te oprala? ![]()
![]() |
![]() |
#26748 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hehe, ajd sutra ako imaš vremena, cjelo jutro sam slobodan, pa doletiš do mene i prođemo osnove (kakve god da jesu), a dalje onda ide puno lakše jel... @sile: to što smrdim i neznam voziti ne znači da sam spori cigan, nego da sam neiskorišteni potencijal, jel tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26749 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26750 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Koji ima bolju opremu? http://www.canyon.com/_en/mountainbi...ke.html?b=2570 ili http://www.yt-industries.com/shop/in...oduct&info=222
![]() |
#26751 |
Moderator
|
Tu su negdje, ovisi kako se što gleda. Canyon prednost - vilica (nazivno, TALAS nepouzdaniji, ali ako treba spuštanje hoda - prednost), kočnice (7 vs 5). YT prednost - kotači i pogon (iako težak, a i nekome bi bio negativnost). Canyon lakši malo više od kile, po ovome što piše tamo. Pola kile na YT-u skineš zamjenom Hammerschmidta, volana i lule. Canyon ima sigurno kvalitetniji okvir (ne znam jel itko potrgao ikoji Canyon okvir), ali kotači potencijalni problem (zadnja naba) YT ima više hoda i agresivniju geometriju za spust. Nema podešavanje hoda naprijed. Prednost dajem i Monarchu nad Fox-om za zadnji shock. Teški odabir. Da sam siguran da YT ima okvir koji neće prdnuti, uzeo bih njega. Canyon ima puno više potencijalnih problematičnih djelova (TALAS, iglični ležajevi, kotači, kočnice) naprema YT-u (kočnice) iako je na oko bolji.
![]() |
#26752 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Al je geometrija kao na enduro onda i bez podesavanja hoda se Wicked bez beda moze popet po Leusteku. Nazalost za hammerschmidt se tesko kod nas moze prodat i zamijenit necim drugim. Onaj decko ne dropu ga valjda prodaje vec pola godine za 1200 pa nista. Ja bi uzeo Wickeda jer mi se vise svidja, dijelovi su vise nego odlicni za tu cijenu. Kaj bane uzimas neki enduro bajk? ![]() @jed2i Ne znam iz koje bocice si tocio TL al moj je zelen. Stavim sliku kada dodjem u ured. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26753 |
|
![]() |
#26755 |
|
![]() |
#26756 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Aj nid help gays ![]() Ovaj kona sic kaj sad imam je teže česme i oću neš drugo....kaj bu suportalo moju debelu guzicu a nebu počelo škripat nakon nekog vremena....naravno kraćeg.... ![]() ![]() i naravno da nije preskupo... ![]() već se po neznam koji put stepavam da mi rama škripi kod zadnjeg shocka....a skinem sic i probaš bez sica i ni niš ne škripi na pritisak i cimanje.... ![]() E i da kod 661 štitinika Kyle Strait Knee modela...jel one trebajhu dosta jako stisnut oko koljena....Pitam jer sam nabavio neki large model...pa ono budu dosta jako stisnute kad ih stavim na koljeno...pa sad neznam dal to tak treba biti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26757 |
Registered User
|
Moraš stegnut čim jače, kad prekineš cirkulaciju ispod koljena ne buš niš osjetio kad te neš lupi po potkoljenici, jer Kyle pokriva samo koljeno. A sic uzmi WTB PureV, nije skup a dobar je, jedan od udobnijih koje sam probao.
![]() |
#26758 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
+1 za pure V. Novi mislim nije ni 250kn, a rabljenog za sicu stvarno dobijes. Btw, ja sam lagano ozdravio, pa ak se oce danas popodne neko po grmi provozat nek se javi. Ak prodjem test na grmi, sutra popodne pravac sljeme
![]() |
#26759 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
![]() evo te za mjesec dana ![]() darko programira |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26760 |