|
![]() |
#2641 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2642 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
evo da pitam...kupili u hgspota lcd 94cm i brat naravno išao skidati naljepnice i ostalo ono ljepilo...i udri po ljepilu s wd-om i skinulo se nešto.Ja njemu rekao ostavi tako kako je a on , nebudi ljen, i udri po tome s alkoholom. i sad imamo trenutno srebrni tv s bijelom crtom. je se može kako ta bijela crta u kućnoj radinosti paint job-ati bez prevelikih ulaganja? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2643 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
You can set the TV to use 'AV' on powerup in the normal menus. Alternatively use the hidden 'Hotel Mode' to state the exact input you want to be used when powered on: * 1: TV is on * 2: press and hold -/V on TV front panel and press 3 times AV on the remote * 3: now you are in Hotel mode and you can adjust your preferences. WARNING !!! do not change the functions Remote lock and Button lock (unless you know what you're doing)
![]() |
![]() |
#2644 |
Premium
|
Gledam malo cijene za 37x10y pošto ću ga najvjerojatnije kupiti makar me jako žulja ovaj 42g10 al mi malo preskup i povelik za sobu i vidim da je 37x10y za 400 kn jeftiniji u protisu i instar informatici nego u Ronisu gdje sam ga i mislio uzeti pa me zanima u čemu je fora.Sad sam u nedoumici...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
hdtelevizija.com editor
|
Protis nema sklopljen ugovor sa Panasonicom, pa kao takav i nema prave garancije na Panasonic televizore. Ronis naravno ima, daje uz tv i HDMI kabal kao i besplatnu dostavu.
![]() |
#2646 |
Premium
|
Hvala, to sam si i mislio al nisam bio siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2647 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2649 |
Premium
|
Da li netko možda ima iskustva sa LG 32SL8000 ili općenito SL8000 serijom? Kakvi su iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2650 | |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
jel ovo ide na x10 ? mislim mogo bi probat al da ne zeznem nes. bilo bi to super , nije da meni nes smeta jedna tipka vise , al kad mama il neko dodje , di da ja njoj objasnim da mora staviti izvor na HDMI 2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2651 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
IDEEEEE!! Žena i klinci su oduševljeni. Može se podesiti i početna jačina tona. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ronis uvozi sam ili ? Ne razumijem što želiš reci sa sklopljenim ugovorom? Pa ne uvozi recimo Alea na crno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 |
Registered User
|
Nazvao Panasonic, prodavaonicu, pa servis. Reakcija bila ista, nasmijali se. Kažu bitno je da imate ovjerenu panasonicovu garanciju i to je to. Kažem imam je, kupio u Protisa. Oni kažu nema veze gdje ste kupili. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2660 |
hdtelevizija.com editor
|
Radimo sa ljudima vec godinu dana em na sajmu pricali o toj temi sa svim brandovima, pojašnjava da trgovci bez ugovora za prodaju NeoPDP (Samsung, Panasonic) plazmi ne mogu dati valjano jamstvo i to je istina. Znaci ti narucis u takvoj radnji plazmu, oni cekaju da ti uplatis da bi kupili od nekog drugog lanca ili trgovca - dakle oni direktno nemaju garanciju, vec je daje onaj od koga oni kupe taj model pa kad se nesto dogodi plazmi, oni je vracaju lancu od koga su uzeli a taj lanac koji je poptisao ugovor sa nekim brandom vraca ga u servis tog branda. Ako propadne ta radnja ti nemas garancije vise, jer nema potpisanog ugovora sa tim brandom - jel ti sad jasnije!?
![]() |
#2661 | ||
Agent 0
|
Citiraj:
![]() Zabrijao si Nani, te stvari su opće poznate. Općenito niti jedan uvoznik ne prodaje direktno krajnjem korisniku, već prodaju trgovinama. Dobije se jamstveni list od uvoznika, ili na kutiji/proizvodu serijski broj preko kojeg se može ostvariti garancija. Tipa, kupiš Asus karticu u Linksu, Links propadne i ti karticu najnormalnije pošalješ u Msan i reklamacija ce biti uredno obavljena. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2662 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Ma mene je to izludilo jer ne koristim oriđiđi daljinac nego Harmony 900 gdje sam ga složio da u isto vrijeme upravlja IskonTVom i TVom (Takozvani Activity Mode - gdje se tipke po daljincu određuju kako po komandi tako i po kojem uređaju - time se olakšava korištenje samog Harmony gdje se izbjegava stalno biranje daljinaca ukoliko tipa čovjek želi stišati TV, pa pojačati IskonTV, pa pojačati Z5500 - sve se podesi na tom Activitiju - gdje si možeš slagati i slajdove - po 6 tipki po volj), ali AV funkcija se nalazila na drugom slajdu (na ekranu daljinca), pa bi morao šaltati slajdove i stiskati AV dok ne dođe na HDMI1. Još je ekran na dodir, pa se čovjek nahebe dok pogodi tipku na ekranu (to mi je i jedina mana na daljincu, što je tipka za mijenjanje slajdova na dodir, bolje da su stavili fizičku tipku za izmjenu slajdova. - malo offTopica al hebga ![]() Ubijalo me u pojam, sad sam prezadovoljan ![]() Isto sam si naštelao jačinu zvuka kad ga palim da bude kak mi odgovara i ko sunce ![]() Super mi, sad na AV mi je ostalo samo HDMI1, 2 i 3 te Media Server, tako da vrlo jednostavno prešaltam AV koji mi treba. HDMI1 - IskonTV HDMI2 - WDTV Live HDMI3 - PC Media Server - ne koristim jer imam WDTV, a ne znam kako to maknuti iz AV izbornika.
![]() |
![]() |
#2663 |
hdtelevizija.com editor
|
Pa ti ne znas sta pricas niti slusas sta ti pisem. Kakav crni uvoznik!? Trgovine uzimaju robe od trgovina! Jedno je sta se kupcu plasira a drugo je cinjenicno stanje. Te trgovine nemaju 10k kuna obrtnog kapitala (ne može kupiti robu prije nego mu kupac plati da bi on platio dalje ...), ali rade s 2-3% marže i životari. Te trgovine u tom lancu kupoprodaju su obicni kupci jer su u stvari samo posrednici izmedju onih trgovina sa zastupnistvom i krajnjeg kupca! To je opce poznata cinjenica. Neka proba neko koje kupio u HG spotu ili Ve-milu koji je propao da reklamira nesto kod branda sa kojim nije potpisan ugovor pa da vidimo tu opce poznatu cinjenicu o kojoj pricas.
![]() |
#2664 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
ram3 nema nis na lageru imas ecos, msan i to je to. ronis nije uvoznik. Nani po tvome onda ni moja firma nemoze davati garancije a mi ih najnormalnije dajemo ![]() Ok je Roni al nemoras ga toliko reklamirati ![]() LP
![]() |
![]() |
#2665 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Hgspot nije propao, i uredno se mogu obaviti reklamacija tamo. Vemil uredu, ali nije vemil uvozio sve, vecinu je uzimao u HR...pa tako da riješenje za reklamaciju postoji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 |
Registered User
|
Nisi u pravu nani |
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
hdtelevizija.com editor
|
Govorim vam sta je iza paravana ne ono sto je crno na bijelo, osjetljiva je tema i ne bi dalje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|