|
![]() |
#2581 | |
Guest
|
Citiraj:
Razlika u Just-u je u tome da on rastegne sliku preko cijelog ekrana, ali ju više rastegne na rubovima, a manje na sredini ekrana. U 90% slučajeva, od filmova do vijesti do emisija. U 90% slučajeva kaj god se skoro snimalo predmet pažnje je na sredini ekrana, tako da ti just pruža to da je ipak malo manja deformacija (manje se percipira) nego ako se samo linearno rastegne. |
|
![]() |
![]() |
#2582 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Potvrđujem ovaj "Just" i ja ga koristim, 16:9 mi je ipak mrvicu preveć rastegnut. Nani, ti se se puno igrao s V10, čemu služi onaj Media Server, jel to za SD card, ili nešto treće? Spojio sam LAN kabel na TV, i delaju servisi čist ok, najviše mi koristi vremenska prognoza, a utube daleko bolje izgleda prek WDTVa. Podesio sam TV na THX, Contrast 38, Brigthess 0, za prvih 200h. Snjeg ostavim ujutro kad odem na posao 90min. Ne volim ostavljat općenito tehniku upaljenu dok nisam u stanu, osim PCa, on je ipak "mojih" ruku dijelo, te znam kak funkcionira ![]() Ima li još nekih zanimljivih opcija na TVu a da ih nisam skužio (tipa ti servisi, taj viera link - koji ne radi iz nekog razloga - bum sjeo danas pa malo pročačkao upute)
![]() |
#2584 |
uglymadafaka
Datum registracije: Dec 2008
|
Lg pdp tv 42pq2000
ako netko ima iskustva s navedenim modelom .... niska je cijena, ![]() mozda ipak nije totalni shrotex ili uzeti neku manji Zamzung ili drugo ........ preporuke .. ![]() fala unaprijed ps, ako netko zna za trgovinu u Škorpikovoj, jedan frend je uzeo 42" tv za 2800 kn, navodno se prodaje izlozena roba samo ...??!! normalno , ne sjeca se naziva trgovine .... ![]() ![]()
![]() |
#2585 |
Premium
|
Nani, nakon što sam se vratio doma (TV je radio znači 90min na snjegu) imam osjećaj da je sad slika mutna. Jel to moguće ili se meni samo čini?
![]() |
#2587 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Društvo što mislite o ovome za dnevnu sobu? http://www.audio-video.com.hr/product.asp?pID=2847 S time da mogu dobiti to sa još nekim popustom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Premium
|
El mogu ja kako na svom TVu složit da kad se pali da se automatski upali na HDMI1? Mislim, mogu to složit na Harmony 900, al dugo traje na njemu opcija "Starting Activity Watch TV", pa mi draže kliknut samo Power On. Također, gdje vidim radne sate?
![]() |
#2589 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Možete li mi predložit neki LCD tv 82-94cm koji bi mi ujedno služio i kao monitor kojeg bi gledao sa kojih metar udaljenosti. Ima li tako što smisla? Tnx in advance EDIT: Molia bi da mi netko šta prije odgovori jer mi se jako žuri sa kupnjom. Dakle bi li jedan lcd neke razumne cijene mogao služit ujedno i kao monitor? Za sada san bacia oko na philips 37pfl5604h/12. Full HD, 94cm, cijena 5000kn Lcd bi stavia na zidni stalak radi prostora i spojia bi ga preko hdmi-a na laptop.
faster....faster.....faster..... until you reach the thrill Zadnje izmijenjeno od: SeaMan. 03.11.2009. u 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Zanima me zašto svi kažu da se izbjegavaju Grundigovi lcd-ovi. Cura mi ima grundigov 32-6840t koji je prilicno cijenom pristupacan, ima ga vec godinu dana i slika je vise nego solidna, telkač čita sve đive formate ukljucujuci i mkv pa me zanima što to ne valja kod njega ? Pitam jer bi si ga pikno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 |
Premium
|
Ocito se nisam dobro izjasnio, govorim o televizorima u tom cijenovnom rangu, dakle oko 3000 kn. Samo me zanimalo dal ima nesto bas kriticno da se odmah tako prekrizi ta marka, nisam neki strucnjak. Mozes li mi onda preporuciti neki drugi tv u tom rangu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
SAMSUNG LE32B450 Najbolji jeftilen na tržištu Evo i zašto http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...0090625155.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 |
Premium
|
Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Premium
|
A meni neki odg, još se mučim s tim što se TV upali na DVB-S, a ne na HDMI1. Bemti miša, CRTa se palio bar na onom u čem je bio ugašen, ovaj neće! ![]()
![]() |
#2596 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 |
Premium
|
Pa ni ja ne gasim IskonTV, al kad ugasim i upalim TV, on automatski baca na DVB-S ![]()
![]() |
#2598 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Anyone?
![]() |
![]() |
#2599 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Molim za pomoć! Dvoumim se između panasonic plazme 42x10y i LCD samsung 40B620. Imam samo 2 pitanja. 1.Koji je od ova 2 bolji za SD signal (pretežno DVB-T). 2.Zašto je ovaj samsung toliko oštriji u HD-u (blueray) od 42g10. Hvala na pomoći! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
1.Plazma naravno 2.Odakle ti da je oštriji? Ako si gledao u radnji ta 2 modela, dinamic mod je ukljucen na 99% LCD-ova pa ti izgleda da je slika ostrija jer je veci dinamicki kontrast i slika je zivlja. Vrati se u radnju ukljuci dinamic mod na 42G10 (smanji boju na 20 da bi izbjegao crvenilo ljudske koze) i postavi ostrinu na 10. Sve ce ti jasno biti. B6xx Serija Samsunga je jedini LCD koji bi uzeo u razmatranje jer je dejjudering algoritam odvojen od blur algoritma pa prilikom ukljucenja MCFI-a (100Hz) nema amaterskog izgleda koji dolazi uslijed interpolacije koji stvara dejjudering algoritam. Za HD materijal: 42G10 40B620 42X10Y Za SD materijal: 42X10Y 42G10 40B620 Its your call.
![]() |
#2601 | |
Registered User
|
Citiraj:
I inače boje su življe. Postavke su bile u normal modu oba, bez "umjetnog pumpanja". Govorim u HD-u u odnosu na G10. I u SD-u je oštriji taj samsung bio od 42x10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
hdtelevizija.com editor
|
Kontrast je veci na oba Panasonica od tog Samsunga, s tim da je pozadinsko osvijetljenje sigurno napumpano za radnje (out of the box). Ne znam kakve su postavke u radnji ali SD ne moze biti nikako bolji na LCD-u.
![]() |
#2603 | |
Registered User
|
Citiraj:
Jer crna je malo lošija na samsungu od plazme, a opet je bijel puno bijelija. Pa kako onda takva razlika u kontrastu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 |
hdtelevizija.com editor
|
Nivo crne igra vecu ulogu jer je on djelilac prilikom djeljenja. Evo ti primjer koji pokazuje koliko nivo crne igra vecu ulogu kod ukupnog kontrasta; LCD: 180cd/m2 (maximalni nivo osvijetljenja) / 0,06cd/m2(dubina crne) = 3000 kontrast Plazma: 120cd/m2 (maximalni nivo osvijetljenja) / 0,03cd/m2 (dubina crne) = 4000 kontrast
![]() |
#2605 |
Registered User
|
Zanimljivo je i jedno pitanje. Gdje bi izgledao bolje prikaz 720p. Na 42x10 ili 42G10? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Registered User
|
Pozdrav svima. Nakon uspješne kupovine kućnog kina, željela bih kupiti i novu lcd televiziju. Gledala sam modele u tehnomaxu i ovaj mi je zapao za oko PHILIPS 32PFL7404H kao jeftiniji model i PHILIPS 32PFL9604H kao nešto skuplji. Navodno je ovaj zadnji model ovogodišnji (što god to značilo). Da li mi netko može reći razliku osim što ova skuplja izgleda ljepše. Razmišljala sam i o LG-u ali mi je jedna tetka rekla da i nije neka kvaliteta. Može neka preporuka za telku do 8000 kn, veličine 82 ili 94? Da ima 100 Hz (da slika u pokretu ne zapinje) i naravno da je "fensi"? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Premium
|
1. Vidim da ima pitanje za 720p. Mene zanima gdje bi bila najbolja kvaliteta slike za klasični SD TV program, 32W5500, 32B650 ili 32G10? 2. Još jedno pitanje. Za 32B650 piše visina sa stalkom 602mm. U regalu imam 590mm. Da li postoji ikakva mogučnost da se taj stalak modificira (fizički) da se smanji ukupna visina za taj 1cm? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Trebam preporuku za jeftilen LCD do cca 2500-2800kn, ovaj Samsung u Konikomu mi se cini okej (26"), ali da cujem jos nekakve prijedloge. http://www.konikom.hr/p7567/tv-lcd-s...duct_info.html ...a i ovaj Grunding 32" se uklapa u cijenu, samo je pitanje jel to cemu. http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=27096 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Razmišljam staviti svoju X10 na zid, kako to hoda sa obzirom na zid i toplinu? I koji wall mount moram gledati, dimenzije rupa? Ovaj se u Hgšrotu može dobiti po popularnoj cijeni sa popustom.Samo neznam paše li na 42X10, a ako me pamćenje služi ona je vesa kompatibilna i trebalo bi ići, ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|