|
![]() |
#25351 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
U 10 sam na tunelu..potvrdim danas navecer oko pol 12 jel sigurno dodem..gore brzinom kolko tijelo dopusta a dolje na penzicki nacin..tko dode dode...nadam se da imaju makovnjacu u lugarnici.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25352 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja i Sanda smo sutra oko 17h na tunelu , još javim točno vrijeme. Nego , gdje da odzražim kočnice? Zmijoljubac ili neki servis , želim da mi to fakat dobro naprave da sam miran godinu dana(barem). Shimano je u pitanju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25354 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Pozdrav nisam bas nesto u biciklima, ali imam 2 u ponudi pa me zanima na koji ici. Cross Phantom u veoma dobrom stanju za 600kn http://www.rubiconshop.me/prodavnica...om-26_811.html ili Scott Voltage yz3 mislim da je posto je napisano samo 3 za 700kn. E sad Scott je sa istrosenim gumama, i bez srednjeg mjenjaca. Hvala unaprijed. Razlika je ocita u amortizerima ovaj prvi je sa 2, drugi je sa 1 amortizerom, planiram ici sumskim putevima i asfalt, tako da me zanima ima li kvaliteta rame ogromnog utjecaja kod odabira bicikla ili je to vise manje standardna neka kvaliteta izrade. Ako su bas toliko losi ili ne isplativi moze preporuka nekog polovnog za otprilike 600-800kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#25355 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Glas za Scotta. Fantom mi liči na Kineza koji nije napravljen po nikakvim standardima i zamjenski dijelovi će biti nemogući za nać. A puknut će kad tad nešto (vjerojatno i brzo ako ćeš se imalo voziti van neke ceste i ravnog makadama). Prednji mjenjač ti je 50-80kn, gume se mogu nabaviti za 60ak kuna po komadu, za 90kn po komadu dobiješ već i kvalitetne gume za šumu. Scott je sigurno standardiziran u smislu osovina, pogona, vilice etc.
![]() |
#25356 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Scott definitivno. Sama rama se prodaje po 500-600kn i na jako dobrom je glasu. Ak se neko oce pridruziti, od 6 sam na Grmi
![]() |
#25358 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25360 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Men'se čini da je ili lockring nedovoljno stegnut, jerbo ti se okreću samo ova 3 zupčanika koji su zasebni, tj. kad skineš kazetu imaš 6 većih zupčanika na spideru i ta 3 su svaki zasebno. Bolje ne drkaj po tom da ne sjebeš do kraja, pošalji video Zmiji ili nekom ko će ti bolje reć.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25365 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25366 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas sam se kod Alesa ponovio (napokon) sa: - Shimano MT43 shuzama; - paknama G0A1 RESIN (da se nadju); - i jednom Alberticom 2.35 - takodjer da se nadje iako trenutno ne trebam. ![]() Cak je i Shock dosao sa servisa iz SLO...i sad bi svi pomislili kak cu se sutra ici voziti... ...ali necu! ... jer je DYAD, pazite sad ovo, dosao zaglavljen, ne moze se stlaciti, ne radi ![]() Malo je reci kako sam "odusevljen", ode shock ponovno za Dezelu...treca sreca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25367 | |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
Ako opet budeš išao tamo radi shocka (ne znam gdje ga nosis), mogao si mi uzeti jedne ili ako imaju u RH da se riješim muka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25368 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
79EUR sam ih ja platio (inace su 90) i kad odbijem pored izadju nesto sitno ispod 500kn...a u HR ces naci muda labudova, osim ako nemas nogu 42-43, malih brojeva ima. Shock je na brigu Vivasportu koji onda dalje korespondira sa Slovencima...sto im je vec sad jako isplativo. Mozda nisu odusevljeni sa susjedima kao ja, ali su tu negdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25369 |
Samsung Mob!ler
Datum registracije: Mar 2012
|
e hebiga, ja i moja lopata... 46. ok cifra vidim. gledam bi li ih preko CRCa narucivao, 55 funti, ali tu je jos dostava i vjerojatno carina. Nista, ljudi, ide tko u Slo ubrzo? Meni je kojih 400 km predaleko ![]() Nego, Nik (ili bilotko), znas li kakve ducane po Berlinu, ja trazim, ali sve sto sam nasao ima neke bezvezne stranice na kojima nema nicega >.< |
![]() |
![]() |
![]() |
#25370 |
Registered User
|
dodem u 10..al cu morat kod trga bit oko 12,13h..nisam siguran jos do sutra pa necu moc dugo ostat na vrhu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25372 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#25374 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Frendu nestao bike Sa stepeništa zgrade na knežiji ukraden je Giant Escaper 700. Na bikeu je sve standardno, detalji koji su "unikat" su: Prilično izgrebana desna strana volana Lagano zahrđali imbusi na luli volana Zahrđala polugica vijka stražnje osovine Originalni sic ostao kod mene ![]() Različiti pipci na zračnicama Ako nisu skinuti: crni metalni držač za bidon i plastični držač za pumpu http://www.pohrani.com/?2l/2e/f57SyC9/escaper700.jpg Ako netko nešto vidi ili čuje, neka javi meni tu ili na 099/570-2752 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25375 |
sto da napisem ?!
|
ja sebi dao printati naljepnice sa qr kodom i svim podatcima na njemu. sad kombiniram kako to izlakirati da bude malo trajnije na bajku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25379 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25380 |
Registered User
|
Evo me sa voznje..nakraju smo isli Sanda,Lovro i ja..sa tehnicke strane dosta zeznuta voznja..odmah poslje tunela mi je puko prednji deore mjenjac i zabio se u lanac pa je nastavak bio voznja bez mjenjaca i 1 karika manje..barem sad bio laksi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|