|
![]() |
#24361 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas smo Sanda, Skuli i ja dobrano uranili. Na vrhu smo vec bili u 9:00, i mogu vam reci da se dalo voziti, ali se pitam kak je tek bilo ovima sto su isli kasnije. Spust je krenuo 12icom pa prema mrcini, tu je pak toliko zaraslo da se ne vidi staza, a najgore od svega sto je sve puno kupina pa sam tak zdrapan da to nije normalno, umjesto na mrcinu produzujemo na 52ojku i branu. Varijantu 12ice preko mrcine preporucam zaobilaziti, osim ako ne nosite macetu, na svu srecu nitko nije probusio gumu. Inace onaj birc kod vidikovca mi je najantipaticniji na Sljemenu, a bas smo si tamo sjeli ![]() Dodjem gore svake prestupne godine i svaki, ali bas svaki puta dozivim obracanje s visoka, cekam da me posluze dok oni ili ne trzaju jer su kakti prezauzeti (danas slaganjem stolova, a inace medjusobnim caskanjem 3 stola dalje)...ma nema teorije da tamo vise ikad sjedem pa da je dzaba. Ma di su oni - miljama po usluznosti i klopi od Lugarnice, Puntijarke i Z. Medvjeda. Sutra startamo opet vrlo rano pa smo na tunelu u ~7:30...pa ako se nekom ide ranije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24362 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Mislim da se vidimo u pol 8 na tunelu...potvrdim jos navecer oko 11... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24363 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24364 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Hahaha Nik pogodi di sam ekipu odvuko ![]() Mislim da odsad ekipa ulaze veto na moje prijedloge hehehe
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 07.07.2012. u 14:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24366 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Čuki i ja odradili i izguštali se po 57-ci. 57-ca je čitava i vozljiva tj. samo 20m nakon prijelaza ceste prije prvog zemljanog kickera je preorano no vozljivo te nakon 20m njihova "staza" ode desno u šumu ![]() ![]() Dalje odlična, svi kickeri na broju i odrađeni ![]() Čuki eto 2 puta zalego - jednom u zavoju, drugi puta zapeo za batrljak korjena ![]() ![]() Krenuo sam u 10h sa Lonjščine i navodno došao 20 min nakon ekipe koja se nalazila u 9h pred tunelom (guštom se vukli gore) - 1.20h uspona laganim tempom. Bilo je toplo kako i biva u ovom periodu ali bar meni nište sad extra vruće.
![]() |
#24367 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
mogao bi i ja sutra ujutro lagano onda gore s vama ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24368 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24369 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24370 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Iridium lens, fino bogami za tu lovu! Ajde kad dođu javi da to isprobam. Edit; @filip, grma i strmopeć su udaljene nekih 10ak km jedna od druge ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#24371 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Do vrha smo se vukli ko krepane macke, nije nam se zurilo. Zacudo, bilo je ugodno vozit - bar meni koji sam bio bez majice ![]() Dole smo ja i Onyx otisli na 57-icu. Na dva najsporija mjesta sam zalegao, bezveze, prvi put sa 5 na sat, drugi put kad sam kretao sa mjesta. Notihin special, debilana. Konacno smo savladali sve skokove na 57-ici. Moram rec da smo utvrdili gradivo ![]() Evo Onyxa u akciji ![]() A i mene ![]() Do dole smo jos isli preko grebena pa na Lonjscinu. Lijepa voznja, sve u svemu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24372 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Inace ta staza je nevjerojatno zarasla, doslovce do neprepoznatljivosti, kad te kupine ojacaju i jos malo narastu nece se moci ni pjesice tuda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24373 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24374 |
sto da napisem ?!
|
neeemaš frke ! ma gledao sam si gogle već duže vremena jer mi stalno nešto uleće u oči. danas sam sjeo za komp i rekao... danas ih naručujem, od kud god i kakve god. prvo na crc, vidio da je neko sniženje... upecao si ih i dalje nisam ni gledao ![]() bez ikakvog razmišljanja, valjda će biti dobre ![]() ako i neće, trebale bi za tu lovu i otići dalje ![]() samo.... ako mi neće odgovarati uz airbrush na kacigi... morat ću opet špricati nešto ![]() ![]() ![]() javim dojmove kad stigne ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24376 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Dečki evo nemam vremena za vožnje, na stanu radim sve u 16....al našao sam vremena za jednu pizdariju.... check this out -> http://youtu.be/x5cljHQMzAA?hd=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24377 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Znate li di ima kupiti neke shifter za brzine, imam 3x6 mašinicu, trebali bi mi neki jeftini, a da opet odrade posao? Po mogućnosti nešto polovno, a ako znate nedi jeftino di se prodaju, isto super. Znači treba mi ono na volanu čime shiftam brzine.
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 07.07.2012. u 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24378 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
davno sam skakao i opet bi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24379 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24380 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24381 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Skakao sam dvaput s Šibenskog mosta, svakako ti mogu preporučit. Frend koji je skakao i s mosta i iz tih košara u lunaparkovima i na Zrću veli da je bolji feeling skakanje iznad mora, pogotovo ako neki brodić plovi dolje. Moram ovo reć, dakle već sam rekao da je današnji odabir staze bio, ajmo reć, ne baš po svačijem guštu. Malo sam trčao s bajkom, pored bajka, iza i ispred njega ![]() Ali moraš bit panj prve klase, na Kraljičinom zdencu idem dignut sic jer ide penjanje na Medu, i stisnem nogama zadnji kotač da mi bajk ne bježi, i spečem se ko niko na zadnji rotor ![]() Boli kad je čovjek glup. A Zubich ima sreće, krenemo na DH Medvedgrad, on ide prvi da pokaže stazu, ja za njim da vidim kam staza ide, on se prospe nakon a neću srat 4 metra i 32 cm i ja se bacim na pod da ga ne poklopim ![]() SHOW!
![]() |
#24382 |
|
Zao mi je sto nisam isao s vama jer mi se vozila i ta kombinacija, ali kolko cujem da je zaraslo onda bolje da nisam. Mi smo isto morali malo krcit oko skoka, sve je bilo zaraslo + kupine. Onyx se iznenadio kad sam odnekud izvukao letvu od brat bratu 4-5 metara duzine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24383 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Potpisujem, a onda je u Čuki stilu zamahnuo doslovno 2 puta i daska se raskolila na 2 djela ![]()
![]() |
#24384 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Adaksinjo, jesi prodao G3 rotore, kolka je zadnja cijena za njih? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24385 |
Premium
|
Odnio prtljagu u prateće vozilp. Sutra start maratona u 8h, prva etapa Bihać-Jajce. Javim se za 4 dana, ako preživim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24386 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Nek ti nebude zao sto nisi iso, staza je uzasna bila. Totalno zakrceno, vozili smo svi na bremzama, nemres se uopce opustit kad nevidis di ides
![]() |
#24387 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24388 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24389 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Dodem u pol 8 onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24390 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel netko za voznjicu po grmi u popodnevnim satima? CCA 5-6?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|