|
![]() |
#23191 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Sile ja imam ove , super su mi i imaju sve kaj tražiš. Kad se vidimo ih možeš isprobat. http://www.motorcycle-superstore.com...ue-Gloves.aspx Samo su moje plave od gore a bijeli dlan.
![]() |
#23192 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
od mene za vikend niš, zub me i dalje probija, antibiotik pomaže al minimalno sve mi se čini da će kad se ta upala smiri bit : "tooth down" ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23194 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#23195 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23199 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto, Jack ima iskustva iz prve ruke ![]() Ozbiljan sam, nisam te zajebavao. Ako je jaca upala ne moze se lijecit samo sa antibioticima. Moras popit i neko "sredstvo" za smirenje. Kad sam imao upalu uha pio sam antibiotike uz ketonale dok me upala nije popustila, jer toliko je jaka bila bol da sam htio glavom u zid lupat. Ovo je za djecu. Pravi muzi piju rakiju. Očito je netko stvarno imao viska vremena kad su mu takve gluposti pale na pamet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23200 |
Premium
|
Evo chainguide za đabe , a full brzo se napravi: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=14&t=73730
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#23201 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23202 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
odlicna je fora, ja sam gledao nesto slicno napraviti jer mi pada lanac na spustu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23203 |
Premium
|
Hehe , hvala ![]() Sad sam na Grmu išao , 2 puta skočio , tih kao ninja , samo se nadam da će trajat bar 1000km , a nakon tog samo zamjenim kolut i deri dalje. Renesis , sve super radi , meni cijeli raspon pokriva bez ikakvih problema.
![]() |
#23205 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Znam znam, pijem analgetike, tj sad više ne trebam jer ne boli više, al da, nakon 3 neprospavane noći, poludiš Uglavnom da se na temu vratimo, gledao sam dio filma "strength in numbers" prejeben je, moram ga nać cijeloga pa kupit ![]() Ako nekome od ekipe koja je naručila treba thread lock hitno, javite mi se u inbox pa ćemo se dogovorit da se nađemo, nije frka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23206 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Sutra sam na sljemenu s tim tvojim zatezacem ![]() Kad smo vec kod sljemena, sutra u 10 tunel?
![]() |
![]() |
#23207 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://live.redbull.tv/events/35/strength_in_numbers/ ja ga gledam sad treći put. Taman je dio s Nepalom. Onaj dio iz Kamloopsa s Matt Hunterom je prebolestan. Da nisam nepismen informatički nekak bi si ga snimil. http://www.pohrani.com/f/1B/Wf/2qLjQHpi/pakna.jpg Evo kako izgleda pakna kad se voziš 70km s čeljusti kočnice ukoso. Sad ćemo vidjet kako Dedin kevlar koči ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 25.05.2012. u 18:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23210 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#23211 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Samo vas dvoje ste sutra za Sljeme? Onda 100% nekaj spremaju.... Izgleda na nas ne žele.... Anw, ja ak ću bit sposoban ujutro, vidimo se ili kod tunela ili na vrhu, ak bum sa zapada išao.... Noć |
![]() |
![]() |
![]() |
#23212 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() ja kevlar vozio na xtr diskovima i kocilo je cca 30% jace uz manju buku... ![]()
![]() |
![]() |
#23215 |
Premium
|
Imam toliko usran problem da mi se neda vozit uopče. Znači , nikak da centriram stražnju bremzu. Sad sam se pol sata jebao s njom , skidam bremzu , drkam po klipovima , ništa ne pomaže. Da lagano licka po rotoru mi nebi smetalo , al ovo struže nenormalno , muka mi se vozit.
![]() |
#23217 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam i u subotu i u nedjelju ![]() Danas sam se u Moslavini toliko nakosio trave da sam skroz strgan, tak da sutra idem penzionerski gore, bole me noge dok sjedim na stolcu, a kamoli kad pocnem pedalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23218 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja danas doso direkt s posla na selo, kosio travu od 17 do 20,30 i nakon toga jos na bajk krug do zapresica i nazad ![]() ![]()
![]() |
#23219 |
Registered User
|
Ja se drmam u busu za rijeku, klinac iza mene ce dobit sljagu ako ne zacepi. Pakne su super Deda, kao idem ja njih spalit po nasipu, stisnem prednju i blokirq odma, front wheel drift.
![]() |
#23220 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
A kam ideš Sile?
|
|
Oglas
|
|
![]() |