|
![]() |
#2281 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ma lako bi ja za trening....ali ne mogu uzet godisnji...i do zg mi treba sat i pol najmanje tak da nema sanse da u petak dodjem.... ![]()
![]() |
#2282 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() da,da... pa sad moram stool pospremat....... tja, kak sam i mislil.. dok treba kokodakati,, tu smo prvi..al kad jajce treba snjesti..... ![]() samo jos jedan unizu dokaza da si se sam sali(o)la!!????? btw, kak se brusite, ti bokca, morame Babici rec da prikolje jos jeno 2-3 puajceka, ha? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Evo nesto vrlo korisno za ŽDERONJE http://www.thinkgeek.com/stuff/41/ezbake.shtml Ispricavam se ako je vec bilo!!!l ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Trebali bi napraviti nekakav grill koji zauzima 2 pci slota, gore pečeš šnicl a dolje staviš kruh na kojega se sve cijedi, stisneš gumb, kruh i šnicl izleti (dolje naravno izađe ladica nekakva) + drugi gumb i izleti salveta, a u onom otvoru za fdd treba imati nekakvo spremište za senf i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Nudim PCI karticu sa dva COM porta, mrak radi, za jedan bracketić vulgaris??? ![]() Samo ne onaj sa AN7 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2287 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2288 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Malo da se vratimo ontopic... kao trening za petak utamanil sam dva tanjura bakinoga graha z zeljem i tri fajn komada kuhanoga domacega bunca... : goood :
![]() |
#2289 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2290 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Nisam baš neki uzorni žderonja (skinuo 7kg ove zime ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
uh kod mene je situacija koma. sad sam presel na 87 kg i uskoro bum pravi zderonja. moram pod hitno na djetu.
![]() |
#2294 |
Prigorec po defaultu
|
![]() kaj jedino Zemsko na Forumu bezi od nas, prestajem zanovjetati i maltretirati Flare-icu.... iako sam stari gundzavac i smutlivec , popustam volji vecine i prijatelskom savjetu od malog Gnomishe, pa stoga zakopavam VRS(Veeelku Ratnu Sekiruu) sa Flare i prestajem sa podbadanjem... ![]() Heto, cak sam i na Meeting ju pozval i na kavu i struklje sa Precjednistvom, sve za za mir v hizi,ali...... ![]() Flare, sudis Trule Kobile na proljece..(Zderonje vs PCEXPertofci!!) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Prejebena fora, to bi mi trebalo, kad bi žena htela mesiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Super Moderators
|
Ovak-danas je visoko...khmmm...debelo ![]() ![]() Stvar je sljedeća-dogovoren je nekakav mješanac, tko je bio prvi put zna o čem pričam...nekakvo mješano, gljive i pomfri. Trebalo bi barem okvirno znati koliko nas dolazi na takvu papicu, tak da žena zna spremiti. Za sada ja znam za Mitzeka, sebe, RAK-a, AMD-jca, TOR-a, Pinslu, Horzu, Berena, Paskea, Blade-a. Rekli smo baki da nas bude starih Žderonja 15-tak ziher za mješano, ostali nek se izvole dopisati da znamo sutra ujutro reći bar otprilike. E da-čini mi se da je rekao onajnabijemganakurac Vakula da će možda biti nekakv kijamet sa snijegom u petak, tak da vam to ne bude izgovor ![]() Ja uglavnom neću dozvoliti da me spriječe vremenski uvjeti, dolazim ZIHER, pa makar sjekire padale. Prema tome-izvolite se dopisati ![]() Tko ne može doći na mješanac i dođe kasnije može dobiti pizzu, ili nekakvu klasičnu narudžbu Ajd da vas vidim... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 01.03.2005. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2299 |
Super Moderators
|
E da, razmišljamo i o tome da se donese krojački metar i izabere miss/mistera škembe. Pobjednik dobiva slavu i Žuju, a velika je i mogućnost da mu slika posluži u pedagoško/edukacijsku svrhu kako računala negativno utiču na mladež u Rvata ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2302 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A ti se nemaš kaj javljati, koliko vidim i tebi je škemba narasla oho-ho. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Prigorec po defaultu
|
![]() a ko mene pita hocu li i ja bit medju natjecateljima?????makar upozoravam cijenjene Zderonje Seniore , da ne potcjenjuju snagu Big Maca i Cocacolica...hocem reci da sem medu novim clanstvem primetil par ohohohohooo primjeraka , koji bi Vam mogli zasjenit (unaprijed) zamisljenu pobjedu.. ![]() cak mi se cini da se je jen prijavil za Inicijacije!!!! ![]() ![]() a i Keti sme odobrovoljili da nas ne stera kad je najbolse!!!! ![]() eee, ovo mora biti NAJMASOVNIJI MEETING ZDERONJA!!! gujde pazite se , stizu ZDERONJEEEEEEEEEE ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Dolazim 100% : nuts : : cheers2
![]() |
#2305 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Prigorec po defaultu
|
![]() a i ti bi mogel male napuniti baterije i karticu memorijsku, ha?? lenguz jen stari podrapani... ![]() btw, veli Paske da je imel umfall z aftom , tak da se nemoramo sekirati kdo bu vojzil vu Prigorje nazaj, em si bume seli na Karleka pak do Zaprasica grada vu srcu Prigorja z Zeleznim kojnekom!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2307 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
99% da i ja dolazim i racunajte na Sky-a i Mentala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 | |