|
![]() |
#2251 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Ali zato update od Google Music lijepo izgleda, međutim Hrvatska nije podržana za novi glazbeni streaming servis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | |
Guest
|
Citiraj:
Ja čekam dostupnost google voicea ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Novi mapsi recimo izgledaju lijepo ali rade konkurenciju yelp-u sa recenzijama i preporukama što je, po meni, beskorisno. Novi hangout kao koncept nije baš neka sreća, barem ekstenzija za chrome, a i prva iskustva govore da ni aplikacija nije neki allrounder. Kako god, kad vidiš ovu snimku i usporediš to sa I/O 2013, bio bi to drugi svijet bez njih, a ne izgledaju nešto obećavajuće (vjerojatno je i pas sa snimke postao milijarder)... http://www.youtube.com/watch?v=u68QWfHOYhY |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel i vi ne možete iz službene facebook aplikacije vidit "posts by others" u grupama koje ste like-ali? Npr. odem na HT-ovu grupu i vidim samo postove od ht-a, ne i od ljudi koji pitaju tamo nešto... Drugo, ima li neka bolja alternativna aplikacija za fejs? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Fresh Juice
|
Kak nezgrapno? Pa mobilna verzija je skoro ista aplikaciji. Staviš si samo messenger i ostalo preko browsera, em je baterija odmah bolja. Što se tiče alternativa, evo ih http://www.makeuseof.com/tag/faster-...-facebook-app/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Fast for Facebook i Friendcaster. Doduše, s potonjim nemreš loadati sve hajdane stranice/ljude u News Feedu. A iz browsera imaš Zero facebook... Al uglavnom sa svakim updateom bilo koje Facebook aplikacije, smanjuje se i vrijeme provedeno na njemu LOL Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 16.05.2013. u 13:54. Razlog: linking |
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Probao sam sve te i Friendcaster jedini valja nešto, samo mi nije jasno koja je razlika između free i plaćene verzije, u opisu ne piše ništa. Tnx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2262 |
Fresh Juice
|
Nemam pojma koja je razlika. A ništa Neo, stavi onda Dolphin browser koji će ti biti samo za fejs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Imam free verziju, i bekapiram 20ak aplikacija svaki put kad flesham rom, ali mi je dosadno restoreati jednu po jednu, a svi built in filteri mi nisu dovoljno specifični... Al u Pro verziji ima opcija da napraviš svoj custom label za apk koje želiš bekapati i napraviš update.zip koji onda fleshaš na novi rom. Jesam li dobro razumijela tu opciju? Ako jesam, kupujem app ![]() Hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#2267 | ||
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ali sa ful verzijom on ti cijeli batch restorea, ne moraš klikat, automatski odradi. Citiraj:
ICS i viši android u postavkama aplikacija ga možeš Disebleati |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Sve ovisi koji mob koristis.. ako si na nekom low range mobitelu onda je bolja text verzija definitivno.. no kod neki upper medium i high range stvarno nema nikakvog laga.. jedini stoji ovo za mb.. definitivni se vise trosi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Fresh Juice
|
Onda ti je najjednostavnije jednostavno obrisati aplikaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#2274 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Novi tj sluzbeni Swype kaj je izasao..jel netko koristi to..naime nikako mi necedat hrvatske znakove?? Koristim betu i ona uredno pokazuje hrvatske znakove, a sluzbeni ovaj 1.5.3 nece..ima netko istih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2275 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne. Ja bih naprotiv volio kada bi nekome palo na pamet uključiti opciju koja izbacuje ne-engleske znakove u nekim aplikacijama. Npr kada pišem sms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
aka Mali Mirko
|
Skype...
Jel ima još netko osim mene da mu na Androidu 4.1.1 ne radi Skype? Ima li kakva aplikacija zamjenska kompatibilna sa skypom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
I ja sam imao problema ponekad..tj nije da nije radio, ali mu je trebalo jakoooo dugo da se log in-a..ponekad čak i oko 2-3 minute..kasnije je problem sam od sebe nestao pa možda je to samo kod prvog logina tako dugo..probaj ga ostavit malo dulje pa vidi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
aka Mali Mirko
|
Ma probao sam i to... bez uspjeha. Izgleda da postoji problem u kombinaciji Android 4.1.1 i Skype 3.2.0.6673, bar tako tvrdi internet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|