|
![]() |
#2221 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Viber na Windowsima i Macu u kombu sa vašim mobom. http://viber.com/products/windows/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2223 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2061176 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2224 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ok, stavljao sam drugi rom i krenuo uvjerenjem da mogu sa titanium backupom napravit backup aplikacije, konrektno PBZ internet bankarstvo.. uglavnom, napravim ja backup, flasham drugi rom, instaliram ponovno titanium backup, restoram app, ok, eli kad sam se krenuo logirati, odnosno utipkati sifru za ulaz u app, javlja mi da nije točan, i naravno 3 pokušaja i sad mi javlja zaključan token.. WTF koji je to onda način da pri promjeni ili updateu rom-a backupiram aplikacije i vratim ih nazad, odnosno s kojim programom to provjereno funkcionira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Jel bekapiraš app+data? I jel ti TB javi kad ga instaliraš na novom ROM-u da je uređaju promjenjen ID i ponudi ti da vratiš stari ID? EDIT:U vezi MPBZ-a,morati češ prvo tražiti redistribuciju,preko PBZ bespla telefona ili otiči u banku,besplatno je.Sad ti ne vrijedi više ništa vračati i pokušavati dok ne dobiješ novi kod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Da vratis backup na nekom 4.1 romu radio bi. Ako imas netbanking tamo imas kod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2231 |
49%winner
|
Ovo: Nema sta nisam probao raditi na mobu da osposobim mpbz kod prijelaza sa 4.1 na 4.2 - nula bodova. U 4.2 ima dosta promjena po pitanju multiuser supporta i sigurnosti OSa pa moguce da zbog toga ne radi. Ukratko, ne gine ti nova aktivacija. Inace ti je bitno da backupiras app+data i android ID i kasnije ih restoras pa ce raditi. Bez ID-a app takodjer vise ne radi (prije je radio, ali unazad par verzija vise ne).
![]() |
![]() |
#2232 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Normalno sam instalirao i aktivirao viber na tabletu galaxy tab 2. Nemoj samo stavit isti broj na kojem je vec aktiviran viber jer bus onda na tom uredjaju ostao bez svega u viberu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Fresh Juice
|
Google Sound Search, najbolja stvar za prepoznavanje pjesama. Mnogo brzi a i veca baza prepoznavanja od Soundhounda i Shazama. Samo kao widget je aplikacija U privitku je apk, nije dostupna kod nas na marketu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Koje nove funkcije?Malo je kakti preglednije, ali brate sporije je duplo nego prije (1ghz, 512rama). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Otvaranje linkova u samom viberu (slike, video, browser etc) i ono najvažnije, kad dođe nova poruka ne odskrola odma do kraja dok si ti na pola negdje.
![]() |
#2240 |
Fresh Juice
|
Zadnjih dana koristim Tapatalk 4 Beta i mogu reći da mi se sviđa updejt. Jednostavniji je nekako i funkcionalniji, a i promjena dizajna je fora. Hijerarhija za određni podforum je dostupna na vrhu, quick reply je prisutan a listanje temom po stranicama odvija se na principu swype lijevo-desno po ekranu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
E takav update treba i facebook messenger dobit. Prezivcira me kad sam u grupnom chatu i npr nisam stigao vidjeti negdje 30 poruka sto su napisali i tako swipeam ja gore da procitam od pocetka i cim netko napise poruku on me baci na kraj i tak stalno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2242 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2243 |
Fresh Juice
|
Pa beta verzija, tj. closed beta. Razvijanje nove verzije tapatalka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Fresh Juice
|
A tako su nazvali verziju. Valjda jer je ce ic samo na ICS i vise verzije pa 4 po tome. Ili trojku gledaju kao Tapatalk HD(verzija za tablete). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Imam tablet Toshiba AT100... Ako se ne varam kad spojim nešto na 3.5mm on zvuk "prilagodi" slušalicama. Jel ima kakva aplikacija kojom mogu kontrolirati zvuk na izlazu, znači da šalje najnormalniji stereo zvuk.
![]() |
#2249 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#2250 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Ima i free, vidi jel ti valja. Opisane su opcije pro verzije. Nikad nije na akciji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|