|
![]() |
#22711 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Nego, što će Vam 50mL loctite-a ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22712 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Prvo sto sam pomislio - vidi Vuce, redovita pinka je tu i sad ide mijenjati nesto sto ne treba i spizdit ce bezveze lovu ![]() Znaci, treba ti samo straznja RXica, i to je to. Izgleda da sam ja jedini na forumu kojeg ne diraju dijelovi i nepotrebne nadogradnje... vec dva tjedna aktivno razmisljam o turi po Velebitu, gledam karte i vizualiziram voznju...a nikako da dodje taj 19.5. ![]() Tura je slozena, sad samo da bude lijepo vrijeme. Nakon Velebita, plan je Psunj i staza Konjsko...samo me voznje interesiraju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22713 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Destro uspio sam odvozit onaj uspon na Grmi , poljubio sam lulicu i deri , al me guma jebe , svaki drugi zapedlaj je u prazno bio. Nik ak idete 19.5 , do tad teško da češ složit kotače , valjda ne misliš ići sa ovim kaj mu žbice pucaj ak malo jače pogledaš u njih. Daniel , jesi odvozio sve il si morao gurat? Ak jesi , svaka čast!
![]() |
#22714 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Pakrac i okolna brda su ostala u dobrom sjećanju ![]() Citiraj:
Ma ide to, nije neki uspon iskreno... Vodim te jednom na 54 da vidiš što je dug uspon. Nije prejakog nagiba (ali je strm), no zato je dugačak u tripm ![]() I složit će kotače bez beda ak dobije ovaj tjedan obruče... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22715 | |
Moderator
|
Citiraj:
Plan je u 6om mjesecu kad mi prođu sve ove svadbe, krstitke i ostala sranja za koje radim cijeli mjesec (a ne za kočnice ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22716 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Rezervne zbice kao dodatna oprema i vozi. Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22717 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja se vratio sa sljemena, gore je prosto divno ![]() evo i prvih dojmova za The One, imaju mi malo prevelik hod rucice za moj gust, iako nije da ima zraka, odzracene kod bizmarka... kako je dug hod nemam osjećaj da su silno jake. ali stisak jednog prsta i koliko stisnes toliko koci, a sa 180 rotorom dosta koci ![]() kako im je ovo prva voznja, vidjet cu ako ce to sve leć na svoje. ja bi samo da ima malo kraci hod ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22719 |
Moderator
|
Pa u pravilu, nitko se nije imao baš previše šanse za javiti, jer ti si se javio u roku par minuta i kad smo se dogovorili, ja sam već editirao oglas da je kupljeno. Oglas je bio gore valjda manje od 10min. EDIT: Jel danas možda netko za noćnu ? Buraz ne može, a solo mi se baš i neda po mraku.
![]() |
#22720 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Vuco, kad bi isao? ja sam zainteresiran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22721 |
Moderator
|
A još si razmišljam, tipa pola 8 tunel. Naravno, nije fiksno, ali najranije mogu oko nekih 7 i 15 bit kod tunela, a kasnije je naravno, sve klizno ![]()
![]() |
#22723 | |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Fakat si brz bio ak su prije 11 doma doso. Ja sam s pope_on_dope i jos jednim likom s dropa oko pol 11 krenuo od tunela, dosli gore za malo vise od sat i pol, bilo pun qrac stajanja i evo doma skroz doso u pol 3. Moram nekak zastit pakne, upadne smece u celjust, zamaste se pakne i onda ih cistit i palit ponovo... vec 3. put
![]() |
![]() |
#22726 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Od danas u intersportu Deuter Bike 1 sa 20% popusta = 360kn. Se isplati to, ili ima nesto bolje za tu lovu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22727 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ak ti ne treba hydropack (mijeh za vodu) se isplati. Jer je samo mijeh od 2L oko 150kn. A vec onda za te pare u Sloveniji mozes naruciti camelback ruksak koji je sigurn bolji od ovoga. Recimo ovaj koji je skuplji za nekih 50ak kuna. al ak odbijes povrat poreza onda je i jeftiniji za nekih 50kn ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 10.05.2012. u 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22728 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jesi probao M4 ? Slabije od ovoga što trenutno imam i to podosta (nešto u stilu starog XT/SLX-a), na stranu izgled i najlinearnija modulacija. A i cijena je poštena, duplo skoro više od sveg ostalog na tržištu (The One, Saint). Jack, čujemo se kad dođem doma ![]()
![]() |
![]() |
#22730 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@murina - je skonal san te, ali san letil pa nisan stigal odzdravljat ![]() @avatar - je, koci jako fino, samo kazem, volio bi da imam malo manje hoda na rucici... ja krenuo u 8.35 sa tunela, u 9.35 sam bio na cesti, pojeo strudlu i dolje po devetki laganini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22731 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne ovisi snaga kočnica samo o imenu i da su to hope, formule ili što ja znam. Dosad svi koji su pipkali po mom XTu kažu da to nije dobra kočnica samo zato jer imam ručice skroz blizu gripova. Da tak stavim V2 kočnice isto bi svi bili razočarani ![]() M4 što sam ja probao su odlične kočnice i ni po čemu manjkave, dapače. Al to ovisi kako naletiš. Isto tako snaga kočnica stvarno ovisi o tome kakav rotor koristiš. Još uvijek mi je u glavi sjena da shimano kočnice najbolje rade na svojim rotorima. Tko će ga znat, samo vozi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22733 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Nema sad smisla kupovat Saint po tim džiberskim cijenama koju ta bremza drži ako je sad izašao novi Saint i što je još bitnije onaj ZEE. Ako će davat soma kuna po kočnici onda rađe novi Zee. Kvaliteta kočenja ovisi i o momentu kad kočiš, položaju tijela, pravilnog pritiska na gume, pravog tlaka u gumama, kvalitetnim gumama s dobrim kočionim karakteristikama. Ne treba se previše u kočnice same po sebi previše pouzdat jer ti se to može grdo osvetit. Osim toga baš sad da nijedna kočnica osim Sainta ne može poslužit to mi je malo sumnjivo. Kaj bi onda trebao napravit kad se makne sa Sljemena i ode u Alpe recimo, uzet 400mm rotor? Treba racionalno sagledat problem i donijet odluku. Onyx vozi iste staze jednako brzo s težim bajkom a fura Juicy 7. Mene da pitaš uzmi SLX i stavi bolje i šire gume, sam si rekao da ti je Rubber Queen meh, uzmi HansDampfa u nekoj široj verziji i to je to.
![]() |
#22734 |
Registered User
|
Sad čitam kaj sam nasro i divim se sam sebi koji sam hejter. Kupi si kaj oćeš, ako nađeš dobar deal za Saint zgrabi. Na kočnicama ne treba šparat. E i kacigu si nabavi ako te žuljaju pare.
![]() |
#22735 |
Moderator
|
Kaciga mi je rak rana. A za kocnicu, bez nrige, dobro ja sve promislim prije nego kunu iz novcanika izvadim. Rubber queen je ispala dobra guma, jedino je 200g teza od Alberta. No po ovim vlaznim uvjetima je super drzala. S obirom da sam Alberta vozio potrosenog i da se sklizalo podosta, ne mogu sa sigurnoscu rec da je RQ bolja ili ista. Uza je sitno. Dovoljne su meni i kombo Rx i deore. Sad sa rq naprijed koci dobro, ne klize mi se na ravnom. Samo eto, zulja lova valjda. Saint od Zvonimira je 1700 ako ga nije prodao. Mada mi je to dosta love. Pitanje koliko ce zee kostati jer svi dizu cijene, furaju se na inflaciju ![]()
![]() |
#22736 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22737 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Nisam odvozio onaj dio poslje potoka di su dva hupsera zbog blata..proklizava..kad razmislim staza je stvarno mrak inace..trebate probat ![]() ovaj slx 666 je stvarno mrak kocnica,za moju kilazu cak prejaka sa 180mm rotorom..bojo sam se stisnut jako kocnicu jer bi poleti a onda bi me Nik stukel kad bi mu zgrebal bajk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22738 | |
Premium
|
Ne bi te stukel, al´bi ti zel ovaj tvoj pod racun za stetu ![]() Inace i ja se vratih sa voznje, i potvrdjujem da je na Slemenu divno...a i divnu sam rutu otpelal: uspon: Bikca-Strmopec-Bikca-Puntijarka ![]() spust: 18-20-Dotka Samo cu komentirati da je uspon Bikcom, nakon Strmopeci cisti mazohizam, jos sam si samo jabuku nakon posla pojeo, tak da imam vise snage peglati one strmine, he he. Jedini problem je imati dovoljno snage i gaziti uzbrdo, 150mm hoda ide gore bez problema...izvozio sam svaki cm, bez guranja, i da Strmpec je strmija. ...i nebum bas tak brzo ponovio ovaj uspon. [edit] Citiraj:
Oba su odlicna, ali uopce nisu usporediva jer jedan ima 10l, a drugi 20l...tako da treba dobro razmisliti kakav ruksak treba. Osobno naginjem vecem, zato sam ga i kupio jer mi je taman...dobro bi bilo imati i jednog manjeg, ali 5. ruksak u ormaru mi stvarno ne treba ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 10.05.2012. u 19:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22739 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Max i Nik zahvaljujem na pomoci ![]() Mjehur mi nije potreban, prerijetko bi ga koristio pa bi bilo samo zezancije oko odrzavanja. A sto se velicine tice, tu se slazem s Nikom - bilo bi dobro imati i manji i veci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22740 |
Registered User
|
Super je to ruksak, uzmi ga slobodno, ima veliku zapremninu, jako je udoban, ima navlaku protiv kiše, mrežicu za kacigu, fino organizirane pretince. Meni je isto draži veći ruksak jer imam sklonost pretjerivanja s sranjima unutra, ali od viška manje boli glava nego kad nešto nemaš jer nije stalo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|