|
![]() |
#22201 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Smart Sam, to je ova?
![]() |
![]() |
#22202 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Yes. To preporučam po tuđim preporukama, osobno ju nisam vozio jer se ne vozim previše po cesti, drugi odavde jesu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22203 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
2.25 označava debljinu gume? ne smeta ako je deblja od originalne 1.95? Logično mi je da što je guma tanja, bolje ide... Ili ne? Vozi li netko ovu - WTB All Terrain?
![]() |
#22204 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Neki savjet za waterproof hlače? Najpraktičnije mi se čine neke nadhlače koje se samo prevuku preko postojećih kad pada kiša. Minus je što bi moglo postat prokleto vruće ispod njih. Htio bih potrošit do 400kn, kupio bi i one navlake za tenisice. Rute mi traju 30-45 min, ovisi kako brzo vozim, tako da je bonus nešto u čem nije baš jako vruće. Jaknu koristim softshell koji mi se pokazao kao dovoljan, i brzo se osuši. Trenutno ili izbjegavam ić biciklom ako pada kiša (kad idem na faks ili u grad), ili dođem mokar doma, a to mi već ide na živce. Osjećam se ko invalid kad moram ić po busevima/tramvajima/vlakovima, računat da mi ne zbriše jer ću sljedeći čekat >45min i slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22205 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
Da, tako je, ako je tanja ide "brže" i tak bude po cesti super ali u Maksimiru se bude ponašala kao po ledu, na takvim podlogama vrijedi što šire to bolje (grip). Tako da si moraš naći tebi povoljan omjer cesta/zemljana podloga (kod izbora gume).
![]() |
![]() |
#22206 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja sam odradijo varijantu: cesta (continental city ride 1,75 i košta 109 kn komad), a za šumu Smart sam 2,25 i dođe 149 kn komad). Raja koja vozi samo Smart sam ima samo dobra iskustva, a i ja dok vozim od kuće do Lojsteka (20 km ceste) nisam ništa loše primetio. Ovo sa menjanjem guma jeste da mi uzme za obe 15min, ali svakako mi se isplati, jer su ove 1,75 tanje i brže, a ne gulim Sama po asfaltu, pa mi duže traju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22207 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
iznad Čučerja spajanje sa Stazom 30 te dolazak do doma "Lipa-Rog" --> dalje stazom 1 do vrha... -->
Stazu 58 sam izvozio i dosta je dobra prava XC staza a naročito prvi dio kroz šumu. link Pozdrav ekipa, evo da se javim nakon dosta vremena. Po glavi mi se mota ideja da ponovim transverzalu.
Ruta: Start - Planinarska staza 58 (vodi iz Sesveta) --> iznad Čučerja spajanje sa Stazom 30 te dolazak do doma "Lipa-Rog" --> dalje stazom 1 do vrha... Stazu 58 sam izvozio i dosta je dobra prava XC staza a naročito prvi dio kroz šumu. link |
![]() |
![]() |
![]() |
#22208 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ljudi treba mi prijedlog za kratke hlače sa "ugrađenim" bickama (ili kako se to već zove na engleski, baggy shorts with pelene), naglasak na kvalitetnim pelenama. Trenutno imam neke Nakamura bicke (150kn) sa tankom spužvom ali su smeće, a nemam prave kratke hlače za biciklu (imam za more, izlaske, 3/4 rebe, itd.) koje bi bile prozračne ljeti i to, pa ako znate za neke, a da se mogu kupiti u nas... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22210 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Vi s tim noćnim počeli ko da je 40°C preko dana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22211 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Luce se danas čeličila po pljusku. Ne sjećam se kad mi je bilo klizavo na Dotrščini kao danas. Na onom dijelu di je zaobilaznica iznad srušenog drva sam sletio u provaliju klizeći 3 na sat ali bez ikakve mogućnosti zaustavljanja. Show! Mokri do kože smo jurili kroz blatnjave kanale, a Luce nabija tempo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22212 |
Why So Serious?
|
![]() |
#22213 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Prekul je! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22215 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#22216 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
kaj se tice smart sama odlicna allround guma, ja derem drugi set i za ture di ima asfalta i sume bez nekog divljanja su odlicne, cak su i vrlo solidne po blatu...
![]() |
#22217 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Luce je prekrasna! Fakat najbolji pas , jednog dana kad starog nadrogiram i napijem možda ga i nabavim ![]() A jel se zna desit da naprimjer ti juriš po nekom singletracku a ona ode nekim drugim putem pa se zagubi?
![]() |
#22218 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Teško da će ti se pas izgubit, osim ako nemaš nekog tulavog kojih je manjina. Koliko smo mi puta bili u šumi sa psom, i odjednom ga više nema, kad dodjemo kući on tamo. Brak jazavčar što smo ga imali prije je došao kući iz 20km udaljene šume. Doduše trebalo mu je 3 dana, al je došao.
![]() |
#22220 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22221 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma izdrži Dotrščinu bez problema. Vidi se u živo na njoj da je već dosta jaka za svoju dob, a brza je ko metak. Nema opasnosti da se izgubi, jer je jako poslušna, a kad prati bajk, stalno je na metar od kotača. Super je vodit životinju sa sobom, pogotovo ovako nabrijanu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22222 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Otvorio sam stand na db-u pa bacite pogled ako nekome nesto treba od dijelova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22223 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22226 |
Why So Serious?
|
![]() |
#22228 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Otprasio sam Strmopec ukopcan na bajk, i kaj da velim...skoro sam u sushu popeo onaj uspon, zeznuo me busenj koji je iskopala divlja svinja i ja bas s prednjim kotacem na njega pa mi je poskocio prednji kraj i morao sam stati, odmorio sam 2-3min i odpedlao ostatak bez problema. Switchbackovi na spdu su malo drukcija prica, osjecao sam se dosta nelagodno, da ne kazem kao kamikaza jer ne mogu zauzeti polozaj na rami na koji sam naviknut...uglavnom, trebam jos privikavanja za takve stvari, nije islo bas glatko, al sam ih izvozio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22230 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Kad si iso na strmopec?bio sam na dotki u pol 6..reko ti si sigurno vec gore pa te necu zvat..umro sam na dotki skoro..skoro sam zaspo na biciklu..grdo je ovak poslje posla ici na voznju.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|