|
![]() |
#22172 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
imam 22-36 trenutno, a kad sam u formi 26-38... za slucaj da ne odem na jug za vikend i ovisno o vremenu mozemo u kumrovec ![]() stavio sam bas novi lanc za cestovne pohode, sve pocistio i malo ustimao jos ![]() ![]() prebrisi ramu i ostalo suhom,a s masnom krpom prodji po lancu...
![]() |
![]() |
#22173 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22174 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22181 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Koji show ![]() Inace na testu kamere na DBu, drugi filmic vam je onaj tip s romobilom, pa mozete vidjeti kako izgleda voziti se na tom cudu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22183 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=72233 Ako kojim slucajem nesto nekome treba, cijene za vas su podlozne raspravama, zanemarite one ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22184 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdrav ekipa, triba bi narucit pakne za discobrakesa za br-m415(mehanika) na Voltageu, pa me zanima koja je razlika izmedu kevlar, semi-metallic, sintered, ceramic pro itd. Koje da uzmem i kako ide slanje sa discobrakes-a, koliko je postarina? Fala in ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22185 | |
|
Citiraj:
ja uzeo kevlar i odusevljen sam, nebo i zemlja prema sinteredu i semi metalicu... ![]()
![]() |
![]() |
#22186 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22188 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam ih imao ![]() ceramic pro sam imao. grizle su jebeno, trošenje... hmmm tako tako, razumno kočenju bez obzira na vodu i sl. uvijek je kočilo. pucao sam na kevlar tad, ali nisu imali pa sam uzeo keramiku. nakon njih sam imao kool stop i nisam vidio neku veliku razliku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22189 |
Moderator
|
Ja od kad naručujem od njih, stalno semi-metallic. S drugim njihovim nisam uspoređivao jer nisam naručivao druge, ali naprema ostalim originalnim paknama (Magura Performance, Shimano Resin, Juicy ne znam koje, Formula organske) su iste ili bolje (pogotovo kod Formule gdje su Swisstopice kratko trajale, a bile su i sitno slabije na grizu).
![]() |
#22190 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Zaboravio rec da sam si jucer prek ebaya ubo i rukavice ![]() ove i dirtpaw red ![]() uzeo sam XL velicinu jer Mic je uzeo tu velicinu i probao sam ih i pasu mi, a ak nebu bile dobre dobit cete ih po nabavnoj cijeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22191 |
Moderator
|
Ja prije ne znam koliko ostavio bid za shock na aukciji i na kraju ga dobio. 350kn X-fusion zračni shock. Valjda će vrijediti nečemu...
![]() |
#22193 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22195 |
|
![]() |
#22197 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Postoji li guma koja je dobra za Maksimir i cestu? Vozim jedno i drugo često, ali na cesti se nekako vučem... Neka malo ćelavija ![]()
![]() |
#22198 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Ja sam zadovoljan sa smart samom, ako ti treba nesto jos brze za cestu baci oko i na cx comp (nju nisam vozio po makadamu pa ne znam kako drzi, a i skroz kratko sam ju imao). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22199 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Stock sa Bouldera, mislim da su Kenda. Osim brzine na cesti, u zadnje vrijeme se osjećam dosta nesigurno u Maksimiru, posebno u zavojima. Kao da bježi gdje stigne... EDIT: ovakve.
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 24.04.2012. u 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22200 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Nemreš imati i ovce i novce (to samo Gregor može ![]()
![]() |
|
|