|
![]() |
#22022 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Meni bitno da je emiter jak. Lako razlupam/spigam glavu da baca svjetlo kak ja hoću ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#22023 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ovakvu sam ja kupio. Ne u paketu sa punjacem i adapterom, vec solo po 17$. http://m.ebay.com/Pages/ViewItem.asp...t%20t6&emvcc=0 Isto svijetli kao i Nikova ili ova sto ju je Max linkao. Sad, jel to razlika u izradi i hoce li moja krepati ranije, pojma nemam. Za 170kn komplet je super lampa i deal. Sa onom zoomable lampom bi se spustao samo ako nemam druge. Mislim, mozete se bi spustiti i sa flashlight aplikacijom na mobitelu. Ali ostati zadnji u sumi nije bas zanimljivo po mraku. Ali za penjanje ili kao pomoc glavnoj, je super.
![]() |
#22025 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Edit: dobio odgovor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22028 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#22029 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Oćel 'ko na Sljeme sjutra, okolo 13h?? Mogu ja i kasnije, ali kontam da ranije nemerem, u najboljem slučaju 12-12,30h? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22030 |
Registered User
|
Lidl
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#22031 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Kakav je ovaj bicikli (prvi na naslovnici, X-Fact Cross Rider za 1800kn)? Treba mi za vožnju gradom, moja visina 183cm. Probo sam ga i dosta mi je udoban, al neznam jel neko smeće koje će se odma raspast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22032 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Bio danas na nocnoj dotki. Prvih par kilometra ko da sam prvi put sjeo na bajk ![]() Al nakon toga sve 5. Jedino me malo vrat boli jer nisam nikak mogao pogoditi da mi snob baca na nekih 5-6m od mene pa sam morao to kompenzirati sa podizanjem glave. Sljedeci put cu bolje namjestit lampu, a mozda cu imat i drugu kacigu ![]() Uglavnom lampa svijetli dovoljno za normalnu voznju. U sredini radi dosta veliku tocku da se sve moze vidjeti plus kaj se i rasprsi pa je vidljivi krug dosta veliki. Nisam se nigdje uhvatio da nesto nisam vidio. Iskustvo boznje po mraku je totalno drugacije nego voznja po danu i definitivno cu ici i dalje na nocne voznje ![]() Sto se tice Crocusove lampe, nemam bas puno za rec osim da svijetli ko ludo. Koristio je inace samo onu jednu lampu iz nocnog setupa. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 19.04.2012. u 00:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22035 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ja bio sada u Lidlu u Vukovarskoj i uzo si pumpu onu podnu kaj se sa rukama pumpa, potkosulju i gace sa uloskom. Isto je bilo gro ekipe na tom dijelu i jedno 15ak bajkova ispred. Naocale nisam gledao jer me nisu zanimale. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22036 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22037 |
Registered User
|
Hevo i mene sa fronta (Lidl) i bilo je k'o u nadrealistima. Ima za pričat, ali nije za forum (zbog djece, ahahaha-baka šverca), jaoooo. ![]() P.S. Ja ću danas na Sljeme, pa ako ne'ko oće bujrum. Svejedno mi kada, samo da je od 12h nadalje i da nije noćna (naručijo sam lampu po maxxu) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Irvin. 19.04.2012. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22040 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Pozz ekipa, jel zna itko od vas di ima za uzet zadnju nabu Novatec D042SB? Sve ducane sta san zva nitko nezna sta prodaje, u cjenicima pise samo Novatec naba a kad ih zovnem neznaju mi nista za rec. I jos jedno pitanje, sta vam se cini od prednje nabe Fire Eye F520? Treba mi neka konvertabilna naba i bitno mi je da su obe 36H. Thnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22041 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ima u lidlu cijelo cudo toga,jedino koliko sam skuzio naocala nije bas bilo,mozda 5 komada.Ja uzeo malo pumpu i onaj pribor u torbici.MOzda jos skocim po cikometar i kabanicu:-)
![]() |
#22043 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, kod Lidla pazite da su Vam sve stvari unutra. Npr. baš što se naočala tiče, vidio sam ekipu da si uzima iz drugih kutija leće i dupla si ih, a naravno, nitko to na blagajni ne provjerava i slično. Tako i za ostalo, tipa adapteri na pumpi i slično.
![]() |
#22044 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22045 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Hebeno, Lidl bi trebo napraviti "Yard Sale" na parkingu za ovakve stvari, mislim da bi došlo mala milja ljudi. @max, kakva je potkošulja (pretpostavljam da si ovo uzeo http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...ndex_25672.htm )? Baš me zanima od kakvog je materijala?
![]() |
#22046 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
da uzo sam tu. pa ono kaj sam ju obuko i imao na sebi 1min je bila ok ![]() Od nekoga mekanog materijala je i uska je. jedino kaj ja nisam nasao manju velicinu od L al mi je velicina OK Budem vidio na prvoj voznji kakva je. Gace sam uzeo ove velicinu M i malo su mi uske u podrucju kvadricepsa ali su mi OK sto se tice bokova i ne stiskaju previse. na prvu mi se cini da su istoga materijala kao i potkosulja. Uzeo sam ih samo zato kaj imaju pelenu i cini mi se da je pelena dobro pozicionirana ali vise cu znat nakon prve voznje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22047 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Je, ja sam ih uzeo po 2 para i sve je odlično... Barem ne žulja na prvu, a pametniji bumo nakon neke vožnje (ak nebu kiše, već sutra) Pumpa isto solidno radi, za naočale je već sve rečeno a bicke i majca najobičnije biciklističke, izgledaju dobro i ugodne su. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22048 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kad jace nagazim na pedalu,cuje se zvuk kao kad sajlom udaris u okvir bickla,onako kao klik neki,isprva sam mislio da je pedala,i neki dan idem kupit nove pedale i tip mi tamo u rog jomi to pogleda i kaze da to treba samo dotegnut neki braket ili tako nesto,pretpostavljam pogon.Zna netko koliko bi me kostalo to popravit,inace ne bih nosio to popravljat ali ovdje u Zg nemam nikakvog alata...
![]() |
#22049 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Dečki podsjećam na onu akciju za majice ako netko hoće, ja ću sigurno uzeti, 600kn je komplet sa majicom i hlačama najboljeg materijala. Bilo bi mi svejedno da se ne mora još troje ljudi pojaviti sa zahtjevom mimo forum.hr jer nas mora minimalno 5 biti da se printa drugi logo ili bez loga. A baš mi je mrsko ono njihovo forum.hr FUJ. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22050 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ko je za popodnevno Sljeme u subotu? Imam školu ujutro , za 1.5 nadoknađujem , onda sam 4 dana free. Sutra ja i Destro idemo vjerojatno , sam ne znamo gdje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|