|
![]() |
#21811 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Netko za kakvu laganini (uspon ![]() EDIT: Sranjola, počelao lagano paduckati kod mene tak da ništa od vožnje ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 13.04.2012. u 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21812 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Od nedavno se igram sa gopro hero2 i adobe premiere elements. Između ovih kišnih dana, jučer se potrefilo da je bio lijepi dan pa smo otišli napravit đir i usput sam snimao, doduše samo s jedne pozicije (rollbar mount) jer jednostavno nismo imali vremena premještat kameru i namještat kadrove, za to će ipak trebat par dana lijepog vremena. Rezultat je ovo: http://youtu.be/NIA09H3b1Ww Pored ovoga, probao sam još i chesty mount, ali taj put sam ga bio krivo namjestio pa je kamera gledala u pod cijelo vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21813 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako ti se na glavi previse trese, znaci da ne znas vozit bike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21815 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
bla bla ... kako je dizan back up foruma spušio sam onaj post. dakle... u potrazi sam za vilicom do 160mm hoda i do 1500kn max tako da ako itko naleti na nešto tipa pike (bilo koji model) nek viče. e sad... pošto takvih vilica i nema nešto previše mene zanima dal bi se more ovih domaina, mz 66-ica dalo spustiti na 150mm hoda, max 160 ?? rezime... ako budete brži od mene, slobodno obavijestite o ponudi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21816 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Imaš kod Zmijoljupca 55 ATA s podesivim hodom 120-150 za tu neku cifru. Meni prednja kočnica rekla pa-pa, nagutala se zraka i sad koči ko Magura. Ima netko kojim slučajem onaj čudni alat petokrake zvijezde za skinut onaj srebrni poklopac, ako ću morat klipove vadit i čistit...
![]() |
#21820 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21821 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Inače, zmija kaže da je par dana zaredom provjeravao tlak u vilji i kaže da je sad ko zmaj. A ja mu vjerujem, jedino više vjerujem potpuno opružnim viljama, ali brat bratu, podesiv hod uvijek dobro dođe! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21823 |
aaaa
Datum registracije: Jul 2002
|
I ja ponavljam post koji je nestao usljed problema sa bazom. Naručuje li netko nešto CRC-a? Imam 3 puta £20.00 E-Voucher, pa bi uskočio da podijelimo dostavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21824 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Kaj se tice ovog Marzz-a kod DJ Zmije, zadnji put kad sam bio tamo je bio "slozen" da bi nakon 3 i pol minute probne voznje opet propao. Neki problem kod neke gumice / dihtunga je bio, i znam da je bila prica da ce to biti za.ebano, ako uopce moguce, sloziti. Sad, to je bilo prije nekih dva tjedna, ako je od tad poslozen kako treba onda super, ali mene bi iskreno bilo strah tu vilicu uzeti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21826 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ok ne znam kako ta vilica radi, niti ju ja guram nekom nego sam samo predložio. Nije to Zmijina vilja, nego od Imkicka s DB-a koji prodaje onog Scott Ransoma, i već duže vremena je u prodaji, zašto je nitko još nije uzeo neću nagađat. Na kraju krajeva ako ju netko odluči uzet uzima je preko Zmije a ne preko nekog balavca s Grme.
![]() |
#21827 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidjeh ga ja maloprije ![]() Ako vrijeme bude u redu sutra sam u 10h pred tunelom. Ako nisam u 10h onda sam tijekom dana kad oblaci i vrjeme dozvoli, ali na voznju idem - nema toga sto ce me sprijeciti...danas sam imao posebno naporan dan od zore pa skoro do sumraka i trebam ispusni ventil ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21828 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Murina kad su te ulovili ? http://www.24sata.hr/reporteri/zmijo...-splitu-261723 Sutra se vidimo u 10h kod tunela , ak će padat slaba kišica idem , al ak će jača nebum.
![]() |
#21829 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Treba porazgovarat sa Zmijom oko toga preporuča li on nju ili ne. Znam da je kod Bolfa naručivao neke posebne brtve koje podnose do 300bara. Neka ode i pita, isplati se ako se vilja može dobit za 1300kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21830 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
A dobro, mozda je bilo 3m i 18sec, nisam sad vise siguran ![]() Tako je, bila je neka brtva koja nije mogla podnjeti tlak na koji se napumpa vilja, pa je to valjda onda opet mijenjao. A dobro si rekao, najbolje pitati Zmiju i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21833 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Glava bi trebala biti najmirnija tocka sustava bicikl-vozac-podloga. Znači podloga je kakva je, bicikl ide po njoj i suspenzija pegla dio neravnina, ali dobar dio toga mora ispeglat vozac, i zato mora biti "mekan" na bicikli. Glava bi u cijeloj vožnji trebala biti čim mirnija, što bi kad se snima sa helmet camom trebalo dati osjećaj da je staza ravna i da se zapravo ide jako sporo... ako glava trese cijelo vrijeme, znači da ne vladaš biciklom i vožnjom |
![]() |
![]() |
![]() |
#21834 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
A, ako si i bosanac onda ti glava dođe k'o stativ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21835 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Danas su se, moze se slobodno reci, nasle dvije krajnosti - najstariji i najmladji PCE bajker. Leustek je pao u lezernom ritmu i bez stajanja za 57min., standardna pauza u Lugarnici. Na Sljemenu ni zive duse, ni na stazi ni u birtiji, ziva pustos. Vrsni dio je u oblaku, teren za voznju odlican, blata nema nigdje, sve je zemlja popila i vjetar posusio...kap kise nije pala, tako da tko je mogao ici a pobojao se tusiranja fino se zeznuo. Spust singlicom do Hunjke pa 20ka i pilana. Probali smo varijantu umjesto kanalom - lijevo grebenom, i detalj na njoj je po skliskom korijenju previse rizican jer se moze sletiti u kanal s cca 2m, treba biti 100% suho i onda isprobati. Sve u svemu tehnocki izazov za proci bez pada, pogotovo sa SPDom. Lovrix je lijepo pratio pa prakticno nije bilo nacekavanja, lezerno fluidan spust. Par slika: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21837 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nik žbice ti imaju 418 grama 64 komada , a obruče ne znam ime , reci kak se zovu pa ti pronađem. Izgubio sam bidon , pa ak ga netko nađe neka ga pokupi , negdje na sredini lojsteka , piše Cannondale na njemu. Ovo danas mi je bilo najbolje Sljeme , vožnja i društvo super , i napokon me sic nije ozljedio ![]() ![]() Dole sam jurio , Nik me ostavio jedino na onom djelu sa kanalom od pola metra lišča , ostalo sam ga pratio. Rama mi je sjela savršeno , baš je ganjaloza položaj. Evo par slika : Bajkovi ![]() Još 200 m do vrha ![]() Početak spusta i magla ![]() ![]() ![]() I moja pila ![]() ![]() I da , kod tunela je napravljeno igralište za djecu , sad se Sile ima gdje igrat ![]()
![]() |
#21838 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21839 | |
Premium
|
Citiraj:
Mach1 2.30 HoneyComb 32H Ako netko nadje podatak kolika je masa slobodno neka napise, jer ja ne mogu naci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21840 | |
Avocado
|
Citiraj:
I ja imam jednu XC kacigu doma koja mi nije prevelika ali ima loš način stezanja remenčića i kako god ja nju zategnuo ona opet klapara i ne samo da to nije dobro, nego i smeta prilikom spusta. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|