|
![]() |
#21602 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21604 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nista od moje danasnje voznje koju sam jucer najavio...smetnuo sam s uma da sam frendu obecao pomoc pri kupnji bajkova za njega i zenu, tak da danas obilazim ducane. Na svu srecu prognoza za sub. se poboljsala, pa se nadam prijepodnevnoj voznji u subotu. ...a sa sub. na ned. spominje se nekakav snijeg u gorju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21606 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Posudi ga meni pa cu ti ja pokazat kaj cemu sluzi ![]() Citiraj:
Koliko vidim fali mu samo alat za Shimano HT2 osovine pogona. ISIS alat je tu, kao i onaj drugi koji mi vuce na onu stariju osovinu, ne znam kako se zove. Za te pare odlicna kupnja, nema sta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21608 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Haahahaha NIJE!!! - servis svih ležajeva, podmazivanje sajli i bužira, kontrola i dotezanje vijaka Ja ću se ranit!!! Najjača mi je redovna cijena od 350kn! Centiranje kotača što je jedino što priznam od navedenog kao nešto što se radi u servisu a ne doma dođe u svakom normalnom servisu 30kn po kotaču, AKO.
![]() |
#21609 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
trebao bi to kupit i onda mu dofurat kramu iz podruma pa nek je dovede u vozno stanje ![]() za 150kn bi se isplatilo EDIT: Kaj nije to onaj neki sa dropa 57 il nes slicno? Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 06.04.2012. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21610 |
Registered User
|
Ma je, Žac koji je prije radio u RogJomi, otud mu valjda te cifre... Ajde da su napisali da ti promijene sajle po potrebi, ali niti to, efektivno naplaćuju samo ruke 140kn, nikakav materijal. Zatezanje labavih vijaka i sajle, ulje za lanac da ne škripi taj moment kad sjedneš na njega i kažeš "wow", ok nekome kome se ne da naganjat dat 140kn možda nije bed ali 350kn koja je redovna kao cijena je strašno. Trebalo bi dofurat neku fulku iz 2003-e pa nek otvaraju i podmazuju ležaje, baš me zanima što bi napravili kad bi kočnice bile pune zraka, vjerojatno ništa, ili naplatili ekstra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21611 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
A gle, Vidio je priliku di moze zaraditi jer sve vise i vise ekipe vozi bajk. Valjda mu je 1h rada toliko pa toliko i naplati, a ima realno mozda pol sata posla ak zna kaj radi. Bas me zanima koliko ljudi ce kupiti tu ponudu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21614 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
![]() Ja bi kliniku stavio u top 3 ili top 5 servisa u Zagrebu, cijene su vise al opet mislim da su nize od neki sluzbenih servisa. Sto se tice cijene od 140 kn za veliki servis, to je ok cijena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21615 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Znaci on ce ti pregledat bajk za 140kn i malo podmazat bajk i rec kaj treba zamijeniti. To znam i ja da treba zamijeniti zato sam ga i doveo na servis. A materijal ce ti valjda posebno naplatiti. tak da mi se ovo ne cini bas da je najsretnije rijesenje. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21618 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Cijelo jutro se igram po bajsu ![]() ![]() Cistac lanca iz lidla ocisti lanac ko iz pi..., veoma brzo i jednostavno. Sad jos trebam namjestit prednji shifter da ne prebacuje na 3 sajbu, i stavit stingera. Ali za to nemam alat. koliko bi mi zmijoljubac to naplatio ? P.S. Ima tko od vas, Truvativ GXP Bottom Bracket Tool ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21621 | |
Registered User
|
Citiraj:
Ovo sto pise tamo pise i na stranicama svakog drugog servisa. npr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21622 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Konkretno sa linka Citiraj:
EDIT: Kome trebaju offset businzi, 20€ po komadu + 2,5€ dostava |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21623 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma klinika je ili će biti jedan od boljih servisa u gradu. 150kn za "mali servis" sezonskim biciklistima nebi trealo biti puno, dapače. Ne da se svakome šporkavat ruke i drkat se pola dana za 150kn. To je bio moj point Vilici je samo trebalo zamijeniti ulje, zato mi je tih 500kn zvučalo puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#21624 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21625 |
Premium
|
140kn za veliki servis je odlicna ponuda tak da ne kenjajte, flajpan kupuj bon slobodno, ali i slobodno racunaj da ces doplatiti za eventualno nove dijelove ugradjene u bajk (buzire, sajle, zbice i sl.) Zac zna posao to je sigurno, dok je radio u rog-jomi odradjivao je sve servise ko od sale, pogotovo oko kocnica ![]() ...ono sto sam skuzio kod njega je da voli pare, obicno volim ispipavat teren i strucnost servisera pa mi je napravio "ponudu" za foxa visu od ovlastenog servisa i dobrano se da prostite prosrao, jer je mislio da nemam pojma...ali zato nije ni servisirao vilju, ne pusim bas lako fore. Naravno da ako je bajk odrzavan onda serviser nema previse posla oko njega i naravno da je tih 140kn previse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21626 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni je Žac promjenio bushing u shocku za 20minuta (četvrtak navečer u 19h sam došao do njega) te je tražio 10kn za to (jer bushing imam). Kod Bizmarka je to koštalo 30kn, a kod Alanprima 50kn. A tamo bi mi stajao bajk minimalno jednu noć. Svatko voli novce, zato je i dobro da se ima više kvalitetnih servisa. Uvijek imaš izbor.
![]() |
#21627 |
Premium
|
Je kad se poznajete, neka dodje neki anonimus pa da vidim dal ce platiti 10kn. Pitaj crocusa koliko je platio servis Lyrika (skuplje od Foxa u ovlastenom servisu)...da ne bi mislili da odgovaram ljude od Klinike, Zac zna posao, ali zna se gdje se moze povoljno i kvalitetno servisirati vilju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21628 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni je žac reko da ima alat za prednju XT nabu. Također mi je rekao da dođem prijepodneva bilo koji dan da će mi ju sredit (otvorit i podmazat) za 30kn u roku 20min, to je bilo kad sam došao do njega jedno popodne. Zovem ga dan prije da provjerim dal mogu tak doć, kaže on može. Dođem u 11h do njega, kaže nemrem ti to sad napravit imam posla do 15h moram neke bajkove napravit. Ono koji kurac, 20 minuta sim tam i još mi je reko da mogu doć... Pitam ga da mi pokaže ključ 28 debljine 2mm, kaže on evo i da mi 27micu u ruke. A ko fol ima alat i za to. Onda nešto zmulja i kaže da imam, isti takav samo laserom odrezan na 28. Pokaži. Nema. ![]() Okay, meni je sve jasno, kužiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21629 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Kad se prica o servisima vilice, tu ima svega jer ljudi brkaju zamjenu ulja sa svime ostalim, pa misle da će ih svaki servis izaci 150-200kn. Tko je koliko sto platio točno - ne znam, ali ako se ide raditi veliki servis kako spada, onda te samo djelovi izadju 100+€. Da ih neznam od kuda narucis originalne ili zamjenske, ali opet od neke firme (tipa enduroforkseals).
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 06.04.2012. u 16:22. Razlog: Ispravio greške u tipkanju sa mobitela |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21630 |
Registered User
|
Ma ok, sad smo se malo zanijeli svi. Ja sam htio reć da je 140kn puno kao "paušal" za popravak tko zna čega. Ok nekome tko ima skršen bajk da ide stavku po stavku popravljat ispalo bi ga skuplje, ali kao redoviti pregled bajka u funkcionalnom stanju je to po meni puno previše samo za ruke. Općenito mi je apsurdno da serviser bicikala cijeni sat vremena svojih ruku 140kn ako ćemo tako, jer toliko ni neurokirurzi nemaju, osim ako pod taj servis spada i ovaj jeftiniji potrošni materijal poput sajli i evenutalno koja kuglica u ležaju ako je zdrobljena. Pogotovo mi je uvredljivo da se to reklamira kao popust i da je nominalna cijena toga 350kn. Rekao bi narod "ovce su za šišanje". Ja ostajem pri svome da je to puno, kome nije neka slobodno ode.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|