|
![]() |
#21572 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 05.04.2012. u 15:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21573 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#21574 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vratih se iz SLO, posto sam paket preuzimao kod Lidla, skicnuo sam sto imaju - bolje da nisam jer imaju bajkersku opremu i to bas od danas. Stalak za servisiranje bicikla - 30€ Set alata za servisiranje bicikla, kofer 30+ alata - 30€ Stalak mi djeluje dobar, i bas bi mi jedan trebao, ali posto sam neplanirano spizdio lovu na stitnike, i planirano na nove pedale, onda sam se laganini skulirao s trosenjem na bajk, pogotovo sto imam jos planiranih troskova (obruci i pakne) a love nemam...sve mi zao, a nije neka lova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21575 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kad smo kod Lidla imaju nekakve motoristicke ruksake na akciji (koji bi mogli biti dobri i za bike) pa bih molio nekog tko bude prolazio u blizini Lidla neka baci pogled i javi jesu li cemu. Tnx. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21576 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
to u sloveniji lidl? kod nas toga nema, barem ne još... kad dođe, prvi sam u redu! (za stalak se interesiram) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21580 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jel se može povrat poreza na to dobit? Uzeo bi ovaj set za popravak , tak i onak trebam kupit tih pizdarija , a tu imam sve živo i kaj mi treba i ne treba. Stalak mi ne treba , ja svog na drvo objesim ![]()
![]() |
#21581 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, ovaj stalak je skroz super ako drži tih 30kg kolo piše i ako je tako kompaktan kako izgledan a slikama! To bi se moglo i u stanu onda držati bez problema (kad ga trebaš, samo izvadiš iz ormara) Hebeno, još ako bude po toj cijeni, super! A tek majice za cca 50kn!!!! http://www.lidl.si/static_content/li...64866_01_b.jpg
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 05.04.2012. u 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21585 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
pogon race face diabolus uvaljen unutra, vrti se ko ludo ![]() uz sve to... izgleda jeeebeeenoooo ![]() ![]() ![]() Zavaljujem Zubiću na ključu za pogon ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21586 | |
Registered User
|
Nekako mi se čini Destro da ništa od vaših rušenja rekorda sutra. Kiša je naravno pala kad sam ja krenuo bajkom doma s posla. Naravno da prognozama nije za vjerovat ali sve mi se čini da će ovaj vikend bit posran. Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21587 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
dobro... za svaki slučaj sam si uvalio i diabolus headset |
![]() |
![]() |
![]() |
#21589 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jedva cekam voznju da vidim kak Jekyll ide s SPD pedalama... al´ ce biti veselo. Napravio sam 2 kruga oko kuce i ne bi trebalo biti problema...Shimano se lakse iskopcava sto mi se jako svidja (u odnosu ns CB), ali i teze ukopcava. Imajte na umu da sam sad ukopcan za bajk i da se privikavam ![]() U petak planiram nekakvu poslijepodnevnu voznju, ovisit ce o vremenu, ali ako ce se dati racunajte 14-15h tunel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21590 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Vratio se iz shoppinga u LIDLu sa Jackom ![]() Uzeli smo zadnja 2 stalka za bajk(3ci je bil skroz raskopan), alat za bajk i onu kadicu za cistit lanac. Stalak je robustan i nema nikakvih problema sa drzanjem Endura. jedino onaj dio sa kojim se pricvrscuje bajk nije na polugu nego na saraf pa je dosta nespretno jednom rukom drzat bajk a drugom sarafit, al jbga neces svakim 5min to raditi pa nije veliki problem. Jako lako ga je bilo sastaviti, noge se samo spuste (kao i na teleskopskim stalcima za kamere) i stavi se druga cijev u taj teleskop i na vrh te cijevi se okomito na tu cijev stavlja druga cijev sa skarama za ucvrscivanje bajka. Bajk se moze ucvrstiti za sic stangu ili za top tube. Zaboravio sam slikat kak zgleda bajk na stalku pa cete mi morat vjerovat na rijec da je stalak odlican ![]() Od alata mislim da imam sve osim slata sa skidati pogon i za upresavanje i ispresavanje lezajeva van. Ukupna cifra svega toga je bila 65€ i dobili smo povrat od 6.5€ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21591 |
Registered User
|
Super, sad znam koga mogu gnjavit. Ovaj mjesec nemam za kruh i mlijeko. Srećom pa mi niš ne treba osim zračnica. Koja bi bila best buy podna pumpa s ispravnim i točnim manometrom?
![]() |
#21592 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ona na benzinskoj ![]() Sad za ozbač , ona iz Lidla je vrhunska , sam ne znam kad će opet ponuda bit... Bilo je na dropu rasprava neka od Cannondalea za 150 isto dobra , potraži tam. Ja imam problema s vilicom , pušta zrak nakon trečeg pumpanja , sutra kod Zmije idem , on veli da neki air piston zajebava.
![]() |
#21594 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21595 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Što se tiče ovih majica i hlača, isplati li se uzeti to ukoliko vozim montića a ne cestovnjaka i rute su mi i šumske i cestovne ? Već duže vrijeme pikiram neku obleku al je sve dost skupo pa mi se ovo čini kao jako dobra prilika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21596 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Sastavio sam ponovo stalak sam da slikam ![]() Ovak zgleda sastavljeni stalak, noge stalka, dio za pricvrscivanje, bajk na stalku (na lijevoj strani se vidi teleskopska cijev sa kojm se moze pricvrstiti volan da se ne okrece (pricvrscuje se sa nekim remenom koji ima rupe i uspio sam na jednom kraju strgat plasticni dio koji se stavi u rupu od remena)) I ovo je alat. Morat cu malo guglat za kaj koji dio sluzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21597 |
Registered User
|
Pffft Na Chainu rasprodaja prošlogodišnjih modela Sun Ringle kotača. http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=63316 Black Flag Pro za 220€, TL ready obruči, dobiješ i mlijeko i ventile, konvertibilne nabe. Fora stalak. Fali ti samo alat za pogon, ovih par ni ja ne znam kaj je, realno ti trebaju kvalitetni imbusi, alat za skidanje kazete da možeš nabu zadnju otvarat i podmazat, alat za pogon ako neš misliš drljat, alat za lanac rastavit, polugice za gume i ovi plosnati ključevi za pedale.
![]() |
#21598 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma pise mi na engleskom kaj je koji alat za sta tak da mi nije problem zguglat. Uglavnom da se posebno kupuje alat za skidat kazetu bi me ispalo sigurno oko 150kn + 50kn za alat za lanac i doso sam do cifre koju sam dao za cijeli set alata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21599 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Ako se probudim na vreme eto i mene kod tunela okolo 11h, a ako kasnije se zdignem, onda ganjam Nika okolo 14-15h... vidimOSE |
![]() |
![]() |
![]() |
#21600 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Stalak je mrak, stvarno je cvrst, bajk nigdje ne mrda (mozda zato kaj je moj stumpj perolak ![]() Max, kaj si ti meni rekao di mi je lancanik, ak je moj kaslić NY onda si bio u pravu. Poslan 26.3. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|