|
![]() |
#21092 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Htio sam napisat irvin, sta da ti radim Bane stalno si mi u mislima hehe Max popusio sam kunu jer imas plasticno smece od mjenjaca zadnjeg.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21096 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ovo se zove uspon ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21097 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() P.S. vozijo je jaran Tomo (Vivasport) i veli da nije greda. Ja mu reko da vozim na poso i nazad pod normala (21km/1smjer) i veli da bidne mala maca. Živi bili pa oprobali! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21098 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Htio sam na to ic prosle godine, taman sam tad bio u Senju (al bez bicikla). Ako bi nesto mogli organizirat mozemo se okusat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21099 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Odemo tamo. Spavamo u zavizanu, a onda idemo drugi dan po Premuzicevoj stazi do Rossijeve kolibe i nazad istim putem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21100 |
Registered User
|
na moju vešalicu mogu da se kače 4 točka. Imam jarana u Senju, pa bi to moglo da bidne celovikendno veleBITovanje. Imam jedno informatičko pitanje: Koja je planina 8x veća od veleBITa?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21101 |
Registered User
|
samo na sljeme vec krenes sa 250m visinske a tu ides od 0 NV..znaci mogli bi nes organizirat kad ima zainteresiranih..a poslje utrke na kupanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21102 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
To bi mi se baš išlo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21103 |
Registered User
|
cuo sam da zna jedino bit gadno ak se poklopi da puse bura..ak sudjeluje oko 500 biciklista kak vele to je onda stvarno lijep dogadaj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21104 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
E jbga, a ja mislio da se moze bajkom po njoj. Citiraj:
![]() Jer je bilo ekipe koja nije uzela duge rukave. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21106 |
Registered User
|
http://slobodnalika.com/novosti/9791...A+ZAVIZAN.html dobis i grah na vrhu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21107 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
evo nekih reporta sa trke iz 2009 Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21108 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hehe, zvuci zanimljivo. Ajmooooooooo! ![]() Bio bi stvarno gust otici tamo i pokusat to izvozit. Samo znam da u slucaju ako odem bit ce muke sa 2.3 gumama na bajsu ![]() I koliko vidim po onoj slici na startu u Senju većina (njih 99%) vozi na monticima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21110 |
Registered User
|
mislim da smo se ove zime navikli vozit po takvom vremenu kakvo je na vrhu.. moras nabavit ili posudit 2.1 gume ![]() znaci ekipa za zavižan se polako skuplja.. samo treba imat neku neku kondu za to(al za 2mj se da to nabit)..jer ak ti zadnjih 15km puse jako vjetar u prsa moze biti gadno i covjek se moze zeznut lako... Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 26.03.2012. u 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21111 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Hehe kaciga obavezna - da vas vidim s 661 Compovima do gore ![]() Di je šesti mjesec, ne znam šta ću sutra radit a kamoli za 2 mjeseca, ako ćete fakat bit za dogovorimo se i ubacimo bajkove u/na 2-3 auta i palimo, imaš sat i pol do Senja. Kome trebaju 29-eri, 16" FTW ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 26.03.2012. u 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21112 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kome trebaju shinovi? ![]() sajba izravnata, gumu sredim danas ![]() sutra kasno popodne gore? ili srijedu popodne? ili cetvrtak? ili svaki dan? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21113 |
Registered User
|
Sljeme
Oćel ko u Sljeme sjutra?? Svejedno mi je kad se ide, samo da se vrnem do 16h doma (Soblinec) pa da merem u noćnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21114 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Odsolirao sam Strmopec, bas po mom gustu...malo puse, al´ koga briga ![]() Suma je pocela listati, tak da do vikenda mozda budemo u zelenom ambijentu - jedva cekam. Mislim da se do Zavizana uopce nije problem popeti, doduse ima dosta visinskih ali ima vremena i vozi se po odlicno utabanom makadamu tak da samo ledjero...dole treba ici po planinarskoj stazi do Oltara (prosao sam ju ja pjesice preko nekoliko puta), kakava cesta ![]() ...meni se takodjer ne svidja copor od 500 biciklista, radje navratim u vlastitom aranzmanu i u miru posjetim Zavizan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21115 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21117 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
THAT. Danas sam se malo raspitivao oko alata, htio bih skompletirat sve da mogu normalno prčkat po bajku. Uz pretpostavku da imbuse imate i da nemate neke divlje nabe poput mene - 250kn cca dođe shimano/truvativ alat za pogone sa vanjskim ležajem, skidač kazete i chainwhip. Set T imbusa je 225kn. comet.hr Samo nemaju jebeni viličasti ključ 28x3mm za šitmano nabu. -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#21120 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
Oglas
|
|