|
![]() |
#20852 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Vuco na kakve nove uspone si mislio? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20857 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ej ljudi, ima li tko alat za skidat ISIS osovinu pogona? ...za posudit. Dakle, to nije alat za skidat Hollowtech osovinu jer taj ne pase. Naime, poceo mi je pogon nesto opako krckat i pucketat iako se skroz normalno vrti. Ubi me to krckanje pa reko da otvorim i vidim o cemu se radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20858 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Commencal je u pitanju, znam kaj mi treba ![]() @ avatar Ja sam nabavio 180mm formulin i pripasao s podloškama, tako da ako si za zamjenu samo svrati do vivasporta. Ili se dogovorimo na pola puta ili sl. Treba mi baš ovakav, zaboravio sam napomenut.
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 22.03.2012. u 10:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20859 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() To za zadnji shifter i zadnju masinicu znam da ne pasu jer SRAM koristi 1:1 ratio dok Shimano koristi drugaciji ratio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20860 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
cuks, nemaš što gledat kod isis osovine, zatvoren sustav. Vozi dok se ne raspadne pa kupi nov pogon ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20861 |
|
Ma ne mogu vozit ovako, ubija me u pojam kolko se cuje to krckanje. Reko samo da probam skinut dole, podmazat i vratit natrag pa ako se bude i dalje culo onda cu morat po novi pogon. Izludit cu sa ovime. EDIT: Ima li netko kojim slucajem moment kljuc, 10-40Nm? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20862 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma to na ruku zategnes ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20864 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Cuks, znaci nemas howitzer osovinu, nego onu sa unutarnjim lezajevima? Ako imas howitzer, onda je isti alat za hollowtech i howitzer, a za "obicne" isis osovine ti ja imam alat... Idem u 11 prema maksimiru pa ako ti pase mogu ti ga ponjet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20866 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#20867 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Mozda bi Sile iso ja tak kasno Znam da nebus bil sposoban biti brzi od mene pa cu se jednom i ja osjecat ko prvi ![]() A onda bi mogli malo i istrazivati staze, recimo 71 ili 69 te staze su tam negdje kod Hunjke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20868 |
|
Ako kojim slucajem ne budem isao pjeske sa drustvom u subotu onda cu se i ja pridruzit jutarnjoj ekipi. U suprotnom, tek u nedjelju sam gore. Momci, prolazi li netko pokraj bizmarka da mi ubode Alberta Performance? Treba mi guma za naprijed, tj natrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20871 |
|
Hehehe, 69 ![]() Nego, Sile, kaj da trazim od pogona jer sve su prilike da cu nesto morat neplanski kupovat. Minimalno Deore? Ima kaj od drugih proizvodjaca a da necemu valja za sitniju lovu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20872 |
Registered User
|
![]() |
#20873 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Vuco je uzeo Deore pogon za nekih 350kn kada je dobio povrat tak da brijem da jeftinije i iste kvalitete ne mozes dobit od toga. MOzes uzet i SLX M665 pogon, 22-36 sa bashom al on je nekih 700kn. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20874 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.jimlangley.net/wrench/keepitquiet.html Ako su ti šajbe zdrave, kurble nisu ziher, bolje kupit samo osovinu za 100kn ako na nju sumnjaš. Inače ovo kaj Max veli, Deore pogon, malo novaca a nikakvih problema. Ja ga raubam već 2 godine valjda, promijenio BB jer dok sam ga prao miniwashem ušla voda, i prešo na 2x9, ali to iz zajebancije. Sve ide gore, sve je kompatibilno, sve je dostupno, nemaš jebanja ko s tim Trulativ govnima.
![]() |
![]() |
#20875 |
|
Sad sam bio sa Zubichem. Pogon je u pitanju. Nisu pedale. Il osovina nije dobro zategnuta il je u banani. I ja sam sumnjao na sic, zadnji link ili pedale, ali nije ni jedno od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20876 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Neću ti reć. Lojstek, pa onda nakon Adolfovca na cestu, prođu se 2 zavoja i onda se skrene na šumski put koji je zapravo makadam od 57ice. Pa onda na stazu neku prema Brestovcu i plan je doći tamo negdje kod Tomislavovog doma ili žičare. Citiraj:
Ali, možemo mi i prema istoku, samo onda računajte tipa da ste Vi kod tunela oko 13h. Ja krenem sa ekipom klasika u 10h tunel, popnem se i spustim do tunela i onda opet s Vama. Ekipa u 10h, ajmo ovaj puta krenuti od Dione, pa na Lonjščinu ? Malo promjene, a ?
![]() |
![]() |
#20877 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20879 |
Registered User
|
Meni se situacija komplicira, dakle u petak idem pit a u subotu bi trebao bit oko 1-2 u Šestinama na roštilju (hehe trebao, prije bi rekao da to želim), tako da mi visi vožnja. Ako propadne lokanje, idem u 10 standard pa Cuks drop -> krkačina u Šestinama. Ako propadne roštilj, onda u 1 tunel pa idemo di idemo. Ako propadne oboje onda se Vuco pripremi na druženje od 6 sati s jednim i jedinim ![]() Poanta je da nitko na mene ne računa jer do zadnjeg trena neću znat da li idem ili ne. :/ - Ja sam jednom s nekim likom skrenuo s ceste nakon Adolfovca na taj makadam prema 57ici ili kojoj stazi. Tamo negdje prema tim skokovima ima izvor, išli smo se vode napit pa nazad na cestu i gore. bilo bi fora probat se tim putem popet do vrha, sigurno ima šumski put, gdje god se krene imaju tragovi auta.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 22.03.2012. u 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20880 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Što, klopa za cijeli PCe? ![]() |
![]() |
![]() |
|