|
![]() |
#2041 | |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2042 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2043 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja još čekam jedan za koji kaže da je shippan 17.1. -.- Nego, kakva su vam iskustva s naručivanjem baterija za mobitele? Crkava mi baterija, pa sam mislila s ebaya naručit. Al sam malo skeptična prema bateriji od 4 i pol funte. :/
![]() |
#2044 | |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
Još jedno pitanje; ako je pošiljka mrvicu veća i dolazi USPS-ovom First Class uslugom hoće li onda poštar samo ostaviti paket pred ulazom ili će zvoniti i tražiti primatelja? Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
lol, a koji to poštar ostavlja pakete pred vratima? Pa logično da moraš potpisat preuzimanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
@Quark USPS je obična poštanska služba US-a, znači kod nas ti naš poštar fura paket. Sad zavisi dali je seller poslao preporučeno, pretpostavljam da nije jer je First Class inače najjeftinija international usluga, ako nije poštar će ti normalno paket bacit u poštansko sanduče ili ostavit pred vratima, osim ako je naravno nešto veće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Guest
|
Druga je stvar ako tebe poštar poznaje, ostavlja i meni pakete jer smo se tako dogovorili, to ne znači da on to smije raditi. Po pravilu ti (ili netko drugi) moraš preuzeti paket i potpisati, a ako te nema onda ti ostavlja obavijest: http://www.posta.hr/potanske-usluge/...tske/paket-181 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2052 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2053 | |
Guest
|
Citiraj:
Bez obzira odakle dolazi, paket je PAKET i ne smije ti ga ostaviti bez potpisa, ima sve na linku koji sam dao, primanje pakete iz HR i inozemstva, pravila su ista. Ne postoji 'obična pošiljka', postoji pismo i postoji paket, većina s ebaya spada pod paket. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54285
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 | |||
Guest
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ja kažem kako bi trebalo biti po pravilima. Ostavio je i meni poštar 10 puta paket iza kuće da ga ne nosa okolo, to ne znači da on to smije, ja sam se mogao napravit grbav i reći da nisam ništa primio. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Premium
|
Ajd fino pročitaj opet gore kaj sam napisao, to su pravila za pakete koje šalje naša pošta. Pakete koje primaju izvana se šalju do tebe po posebnim uvjetima, znači ako ne piše signed for i sl. neće te tražit potpis prilikom preuzimanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Guest
|
Ček, jel ti mene sad mene malo zezaš ili šta? ![]() Jel znaš šta je inozemstvo i jel vidiš šta piše? O kojim ti posebnim uvjetima pričaš? To je paket i ti ga moraš potpisati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 |
Premium
|
Aha, sry, nisam vidio to sastrane, jbg naporan dan. Sad izmijenio par sms-a sa svojim poštarom (baš smo prije par sati bili zajedno na nogometu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2060 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
To mogu potvrdit, jer mi je istu stvar uz kavu prosli tjedan moj postar reko. Danas dve ladice sta su mi dosel isto bez potpisa - fino pozvonio i dao mi u ruke. Curi isto tako hrpa od obleke do kozmetike dolazi bez potpisa...
![]() |
#2061 | |
Guest
|
Citiraj:
Moguće da je stvar i u tome da se paket s ebaya ne vodi uvijek kao paket nego kao obično pismo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako se ne varam ona njihova kineska slavlja su završila pa bi se to sad trebalo stabilizirat. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2063 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Btw, stigao mi danas konačno taj paket kojeg od 17.1. čekam, konačno.
![]() |
![]() |
#2064 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
"You never know what is enough unless you know what is more than enough." - William Blake Zadnje izmijenjeno od: Beetlejuice. 22.02.2013. u 15:18. Razlog: Dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Meni isto postar ostavlja iteme koji nisu preporuceno poslani ispred vrata na pragu. Jednom prilikom sam pitao u pošti koja je procedura i rekli su da poštar u tom slucaju mora ostaviti žuti papiric. Rekli su mi da prijavim dan i lokaciju ali nisam htio prijaviti poštara jer mi u tom slucaju uopce nece dolazit itemi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2066 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2068 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ovo je forum s dosta pametnih ljudi koji razmjenjuju informacije i savjete, niko tu nikog ne provocira osim tebe pa malo pripazi kaj pišeš. Uostalom ko da ti imaš pravi pravilnik pošte pa znaš kako šta treba biti, prije bih rekao da ova dva poštara znaju posao bolje nego TI. Uostalom, kao što je i kolega RadeOn napisao nemora značiti da se te nepreporučene pošiljke gledaju ko "paketi". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2069 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#2070 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Nemam pojma, kupljeno, plaćeno i poslano 11.02, bar tako stoji na e-bayu. Uglavnom kako god, za 11 dana kod mene. Najbrže šta mi je nešto stiglo je bilo iz Izraela u 10 dana, europa/amerika cca 2 tjedna, ali kina uvijek cca 4 tjedna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|