|
![]() |
#20581 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Momci, jel netko zna di mogu kupit truvativ sajbu 36t, sve sam ducane skoro pretrazio? Marko, protea, dsg, ronin je veoma suradljiv pa nes obeca i ne ispuni, bizmark nema, ales isto ne odgovara kaj mi je preostalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20582 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Lovro, može tak. 8:05 sat, oko 8:30 ispod konjskih muda, nećemo čekati duže od 5 minuta, ili ak kasnimo idemo direkt dalje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20584 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Srale, mozemo se mi nac kod mcdonaldsa na vrbanima ak ides u tom smjeru u nekih 5-10 do 8? Ili trg u pol 9?
![]() |
#20586 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Pričao sam s Zmijoljupcem i tvojoj nedaći, kupi Shimano šajbu ako možeš barem nju nać, i ako neće sjedat da se to prilagodit turpijanjem i sl. bez neg. posljedica.
![]() |
#20587 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20589 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 15.03.2012. u 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20590 |
Registered User
|
Ma nisam uopće postavljao kriterij truvativ, samo sam pitao za lančanike i zuja. Buhin sam upravo dodao na popis + rog-joma ![]() Edit: saljem Roninu 3 mail, na prvi mi je odgovorio da će mi jučer javit, koje mrtvo poslovanje. Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 15.03.2012. u 12:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20591 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Meni je lik iz Ronina (Nino) bio super. Kada sam kupovao kacigu nisam imao toliko kesa pa sam htio uzet na diners i on je imo nekih problema sa tim uredjajem i lik mi je dal kacigu i reko da kada dobijem lovu da platim. Jos je lik kada smo se nasli da mu dam pare mislio da cu mu dat samo jednu ratu, a adrugu sljedeci mjesec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20592 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Je li netko isao na sljeme danas?ima li blata?
![]() |
#20593 |
Registered User
|
Ne idi u RogJomu, nećeš sigurno ništa nać a postoji šansa i da te hračnu. Pitaj u Bicikl.bizu kod križanja Zvonimirove-Heinzlove, Keindl-sportu, u utrinama ima onaj ciklo-sport kod placa negdje. Alan-prim bi doduše mogo riješit tvoj problem, Destro je naručio kod Bizmarka možda i tamo da probaš ako nisi već.
![]() |
#20594 |
Registered User
|
Evo službeno sam nazvao sve dućane s ovog popisa ![]() http://www.bicikl-portal.com/trgovine/Zagreb.html I jedino kaj sam nasao je ovo http://www.chainreactioncycles.com/M...x?ModelID=5699 Ne znam dal da to stavljam gore, to je deore brijem, i to u http://www.msb.hr/bicikli/kontakt/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20595 |
Registered User
|
Stavi, čelična šajba koja će ti duže durat nego moja aluminijska sigurno, ionako preko nje ide bash pa se ne vidi srebrna boja a par grama više ćeš preživit, a i cijena je super, kolko bi te izašlo kod njih nekih 120-130kn? Uzmi to.
![]() |
#20596 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.bizmark.hr/joomla/index.p...mid=30&lang=hr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20597 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima, ali da se vozit. Mi koji smo otišli naprijed (Renesis, Lovrić i ja) smo otišli cestom da ne bi zaglibili, a ova dvojica kažu da su leustekom. Kočnice grizu ko lude, stvarno su te slx i xt pun pogodak ove godine, strašno. Doslovce kad su počele kočit ja se nisam mogo opustit kak treba na stazi koju inače jako dobro znam, pa mi renesis iza leđa trubio ![]() Izgubio jebeni mowa c-clip, držač bužira na pol puta dolje, opet Renesis uskače sa bljeskalicom sa volana s kojim se to držalo ![]() Brza i odlična vožnja. ![]() Jack, si ziher da nemaju 36 šajbu? Jer sam ja naručio bio jednu al nisam kupio pred malo manje od mjesec dana. Možda im stoji sa strane negdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20598 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20600 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Prekul nanajjače Sljeme danas , baš je super bilo , dvaput su gumu bušili Srale i Renesis , svako po jednom. Nego , jel ima netko 31,6 sic štangu za prodat/posudit?
![]() |
![]() |
#20601 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Kojom stazom ste išli dolje djeco? Sigurno 9ka...
![]() |
![]() |
#20602 | |
Registered User
|
Citiraj:
edit: nazvao sam ga i pitao doslovno ovim rječnikom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20606 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Inače, odlična vožnja, 9-ka je san ljetne noći, ali moj problem s tom stazom je umfual, znači svaki put kad se po njoj spustam, uvijek neka sranja. Danas sam na kraju staze sam probusio gumu, tak da sam od Črnomerca do doma gurao i ovim putem zahvala Renesisu za društvo do doma ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20607 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Sljedeci put idem na dropove, stislo me danas malo ![]() Jebi se vi odreda s tim slx i xt kocnicama, sad ih i ja hocu! Iako brijem da fakat neki qrac ne sljaka s mojima, trebale bi biti gro jace neg su danas pokazale. Bas sam racuno, SLX, prednja + zadnja, + SMRT rotori 203/180 ispadne 1400kn ![]()
![]() |
#20609 |
Registered User
|
http://2.static.slando.com/photos/li...554213_2_F.jpg Inače postoji i crni Syncrosov bash i bilo ga je u TČT-u u Vlaškoj ali nisam tad bio u nabavci. Srebrni mi je grdi http://imageshack.us/photo/my-images...ebtq6.jpg/sr=1 Da ti još malo bube stavljam ![]() Kaj će ti 203 rotor Šonjo, ionako ne ideš tak brzo.
![]() |
#20610 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Fina voznjica danas, osim sto sam zbusio gumu negdje na potezu trg-kaptol. pa sam kod vulkanizera krpao pa hvatao ekipu... nizbrdo devetka, uvijek zabavna, pustio malo destrača sa svojom labudicom da se veseli, ali smeta ponešto ![]() ![]() i za kraj romantična šetnja, sve je prekrasno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|