|
![]() |
#20462 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20463 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma Moše Pijade ![]() Žderonje, 10.09.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija LAcy MentalHarikiri Buljo vga killer trouble Maher seth Čupavi
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20464 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20465 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20466 |
Super Moderators
|
![]() |
#20468 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Gle,čul buš neartikulirane urlike tam negdje između OTV-a i strojarije,tak sam ih ja nešel prvi put....a sad zamisli kaj odjekuje kad se ponapijamo ![]() BTW,maznul sam lignje u nekoj zalogajnici "Kod Šime" na Kvatriću.... dojam odlične porcije koja se dobije za 35kn pokvarila su dva penzionera koji su prenosili svoje dojmove o viagri i rokanju na njoj... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20469 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo najnovija karta do "Bakine kuhinje". http://my.opera.com/Amdejac/albums/s...cture=67915572 http://files.myopera.com/Amdejac/alb...%20Kuhinja.jpg (1,6 mb).
![]() |
#20470 |
Super Moderators
|
Bu te pustila Natalia na Ždere? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20471 |
Moderator
|
Ona uvjek, ali šef ne. Veli da sam predebel i da moram na trčanje. Ja sam mu odgovoril da ja pred nikim ne mislim bežat. Di me se stavi tam držim položaj, pa tko živ tko mrtav. Onda je on rekel da je pod trčanjem mislio da bi trebal vloviti lopova. Reko imam auto, a i ne vjerujem da je lopov atletičar, a ak' igra u "Dinamu" taj mi nemre pobeći jer ima manje kondicije od mene. ![]() Tak da se sad pozdravljamo sa "Bok" i ja mu odgovorim "Bok", a u sebi " ti mater je...o". ![]()
![]() |
#20472 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20474 |
Super Moderators
|
![]() |
#20475 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20477 |
Moderator
|
Neka ovo svinjsko vrijeme ne utječe na Vaše dobro raspoloženje! ![]() http://www.easilysharing.com/images/...4756364580.jpg Code:
http://www.easilysharing.com/images/83541591204756364580.jpg
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 09.09.2010. u 01:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20478 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#20480 |
Super Moderators
|
Žderonje, 10.09.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija LAcy MentalHarikiri Buljo vga killer trouble Maher seth Čupavi Vuco
![]() |
#20482 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a jeste ga ubrzali ![]() ![]() nemrem ovaj takpe nikako nazalost al da se pohvalim sta sam jucer jeo ![]() Medvjedji prsut (brutalno dobro) Goveđi karpacho Štrudle teletina u umaku okruglice od tartufa sufle od cokolade dvije butelje crnoga ![]() jedva smo se odvezli do hotela ak se netko zatekne u ljubljani neka ode u vodnikovu domaciju fenomenalna klopa...
![]() |
#20483 |
Super Moderators
|
Žderonje, 10.09.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija LAcy MentalHarikiri Buljo vga killer trouble Maher seth Čupavi Vuco Danas brza hrana-kila pilećih krila na naglo, domaći pomfač. raženi, ajvar i pivčuga ![]()
![]() |
#20485 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Žderonje, 10.09.2010 Tor Jeltz Rak Hammdija LAcy MentalHarikiri Buljo vga killer trouble Maher seth Čupavi Vuco Renesis ajd, budem malo naletio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20486 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Želim podijeliti svoj omiljeni obrok sa vama. Treba vam 1 lubenica. cca 1kg kikirikija Tacna i žlica. Prvo stavite lubenicu u hladnjak. Drugi dan je prepolovite na pola. Jednu polovicu stavite u vrećicu i pospremite u hladnjak. Drugu polovicu stavite na tacnu i uzmite žlicu. Uzmite i kikiriki. Žlicom grabite po lubenici i mećete si ju u usta, zajedno sa čanki bits of kikiriki. Rezultat izgleda ovako. klik Naravno možete dodati i lino ladu ![]()
![]() |
#20487 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja se naZderao pecenih jetrica sa cesnjakom. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20490 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Aha. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|