|
|||||||||||
|
|
#20311 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Naručio sam si dve lampe. Jednu 1300 lumena fiksni snop, druga 1600 lumena sa mogućnosti fokusiranja. Prihvat za volan i za kacigu, te baterije i onaj kvalitetni punjač što ga je linkao davno 2die4. Bit će vožnje sad po noći čim dođu ![]()
|
|
|
#20312 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
BUY ALL THE LAMPS!!! Ček pa to je neš full jako, nije li onaj Nikov top deklariran na 1000 ili 1200 lumena? I drugo pitanje, kaj nije to malo overkill ako već imaš bajk koji svijetli u mraku ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#20313 |
|
Moderator
|
Nikova je 1200, ali to je sve tu negdje, realnih 800-900-1000 lumena. Nikova je malo skuplja i radi odlično. Ovo bi trebalo biti slično. Ovo je imalo super cijenu. Fiksna je 18$ (Cree XML T6), a ova sa podešavanjem fokusa je bila 27$ sa punjačem i baterijama (nešto average, sumnjam da ima zaštitu od previsokog i preniskog napona - zato sam i naručio posebno baterije i punjač kvalitetniji). S obzirom da je Max imao problema sa dealextreme-om i slanjem, ošo sam na ebay i tamo pokupovao sve. Naravno da nije overkill, ali dve lampe su bolje od jedne koja krepa u mraku ![]()
|
|
|
#20315 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#20316 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
|
|
#20317 |
|
Moderator
|
Srale ti je dao link (ima više takvih, sve su odreda 1600 lumena iako ima i slabijih), a evo ti video kako to funkcioniše: http://www.youtube.com/watch?v=1szzNZ9q90c
|
|
|
#20318 | |
|
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
, a ti lovro, daj u 2:45, zaletio bi se i ja do gore, al imam do 2 predavanja, pa nisam ziher da cu stic za pol sata do tunela ![]() Btw sile, bontrageri su mi jebene sic stange. 2 sarfa, namjestaj brate kak ti pase
|
|
|
|
#20320 |
|
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Pol 3 na trgu je super. Stignem cak i nes pojest ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#20321 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Danas sam isao do Protea-e zbog klikanja na bajku, klikanje se po meni cuje iz shocka. Slaven je posluso i reko da dofuram bajk u ponedjeljak da bu skinuo shock i poslo ga na servis al da se cuje i klikanje linkagea pa da bu i to pregledo. Taman mi se je to desilo mjesec dana prije isteka garancije. |
|
|
|
|
|
#20322 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#20323 |
|
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: srale7. 08.03.2012. u 00:42. |
|
|
|
|
|
#20324 |
|
sto da napisem ?!
|
ja sam se nedavno ponovio za truvativovu štangu... dva šraufa... ali me sve nekako strah da neće dovoljno čvrsto fržati sjedalo na mjestu ali se tješim da sam većinu vremena na nogama ![]() |
|
|
|
|
|
#20325 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ta Truvativ XR štanga ima gotovo isti način montiranja kao thomson: metalni valjčič sa navojnom rupom kroz plašt koji služi kao matica šarafu. Nemrem vjerovat kako jednostavno a funkcionira savršeno bez krvničkog zatezanja. 400kn, worth it. EDIT: ili u tvojem slučaju Žac, 150kn ![]() Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 08.03.2012. u 01:29. |
|
|
|
|
|
#20326 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#20328 | |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Samo cu rec da sam se zabio u semafor, kako i otkud mi se isprijecio na putu ne znam ![]() EDIT: @onyx - tek sam sad skuzio post medju mailovima. Buraz ti ga je obrisao. Uglavnom, htjedoh rec da nemam problema sa alkoholom. Tu i tamo mi se malo zalomi da popijem koju vise, ali to je dosta rijetko. Jbg, ponekad moram malo dati dusi oduska ![]() Svidja mi se zadnji skok, stvarno je frajer ![]() Brendan Howey - Island Winter V.2.0 on pinkbike.com Ali ipak mi je draze kada se ljudi voze po neugazenim putevima. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 08.03.2012. u 10:50. |
|
|
|
|
|
|
#20329 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
E moj Cuki. Od tih para koje trosis na cugu vec si si mogo i kupit nove kotace. Daj se nemoj zajebavat vise. EDIT: 1997 World MTB Downhill Championship Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 08.03.2012. u 11:04. |
|
|
|
|
|
#20332 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
i kad pogledas da je i tada vozio steve peat... |
|
|
|
|
|
#20333 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Yo, evo vam prilike za dobru lampu baterije i punjač, JEFTINO! http://www.ebay.com/itm/UltraFire-12...item2eb9debd3b To je ista Nik-ova ![]()
|
|
|
#20337 |
|
Registered User
|
Danas sam sisno tvrdog u Maratonu kod Aleša, 7x sam pito da li ima Kyle Strait i stalno kao dolazi, trebali doć jučer, danas odgovor nakon kaj je zvao dobavljača "kyle nećemo dobivat jer se ne proizvodi više (?) i jedino ćemo dobivat EVO model" i veli oćeš te naručit, reko fala ti su 100€, kaže on dobit ću dobru cijenu, reko ok ak je 45€ ko Kyle daj dva. ![]() Tak sam se iznervirao kaj sam išo zakurac da sam reko "Zajebi zajebanciju, daj Phenoma" ![]() Ima da sad stalno sjedim na bajku, ko Jed2i na spustu ![]() ![]()
|
|
|
#20339 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
U alan primu su commencal bajkovi bome na popust, kakvo je misljene o njima? Frend je ubo supernormal comm. za 7000, reba, formula oro, x7 x9 kombinacija i na njega stavio one ergonomske rucke, za city bajk. Vozika se po nasipu i ne valjaju mu kotaci i sad gleda fulcrume rm3 :-)Nagovaram ga na sljeme ali jos nije zainteresiran. |
|
|
|
|
|
#20340 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() |