|
![]() |
#20281 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ne ide nikam, trebo je samnom na Dotku ali me sjebo jer je pica. Moram na poslu bit u 2, ne znam da li bi stigo Sleme odradit.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 06.03.2012. u 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20282 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
dobio je sile gripu od trpanja sa maloljetnim prijateljem iz kvarta ![]() onyx, da ti nemas isto misju? poceo si me mjenjati s nekim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20283 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Fak, da, baš čitam i mješam.....hahahahaha...peh...frende ide sutra gore, ne ti ![]()
![]() |
#20284 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Aj stavi negdje tablice ili ću ti dati mail u pp. Pročitao sam puno lijepih stvari o tpc+ tako da se nadam da ću biti zadovoljan. Pričaju o dobroj osjetljivosti na manje neravnine, a kod mene je to koma. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20287 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Mene sreća neće, jučer nakon ture po gradu dođem pred ulaz i napravim stoppie kad odjednom samo rame popusti i zaboli... Probudim se ujutro, neke pokrete ne mogu uopće napraviti, boli za poluditi čim ispružim ruku kao ptičje krilo i okrenem šaku. Već mi se jednom bilo dogodilo isto pa sam 3-5 dana mirovao i prošlo je. Zna li netko što bi moglo biti? Možda mi se neki živac ukliješit ili nešto? Rekao bih da je to jer rame i ruka i dalje imaju punu snagu ali boli za poludit, ništa ne krcka. Kako to riješiti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20290 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam sad na kraju skuzio jel su kupio XT kočnice sa XT diskovima ili si uzeo bez diskova? Neznam zasto, ali pomislio sam da si ih kupio sa original diskovima, pa me čisto zanima kako se ponasaju sa Saw rotorima. Ti si primjetio kako stare XT najbolje rade sa XT diskovima pa me zanima jel se to ponavlja i na novim XT kočnicama. U kojim dimezijama imas Saw rotore? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#20293 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Ček, vratit ćeš kočnicu jer škripi? ![]() Vidiš da ga je ozljedilo, šta pitaš pizdarije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20294 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20297 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20298 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Do 1000kn mozes nositi po osobi prek grane. SLX kocnica sa diskom i adapterom je oko 105€ I Cuks i ja imamo XT rotore SM-RT76. On imam komb 180/160, al misli prijeci na 203/180, ja imam 180/160 al mi se zadnji rotor sigurno pregrijava pa uskoro prelazim na 180/180 jer cini mi se da nemam potrebe ici da mi prednji rotor bude 203. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20300 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ne srale, na pitchu imam saw rotore koji nikad nisu imali 775 kočnice na sebi. Na harotu x6 imam 775 kočnice na V2 rotorima. Ak ti nije jasno pogledaj sliku Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20301 |
Premium
|
Zaboravio sam da ti imas dva bicikla i nove/stare XT +SawV2 rotore ![]() Uglavnom reazmisljam o novim XT/SLX kočnicama koje bi spario sa Saw rotorima, pa me zanima jel sve stima bez dodatnih zajeba i kak koče u konačnici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20303 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20305 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20307 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sutra planiram na sljeme, krenut ujutro oko 10-11. bike mi je polu funkcionalan, pa mislim laganini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20308 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Ekipa, nemojte se istrositi, ocekujem voznju subotu ujutro ![]()
![]() |
#20310 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Oprezno Lovro, nemoj se preumorit da te Shoshy a.k.a. "Tour de force - Lance Armstrong - Rambo Ninja" ne bi čekao u subotu muahahaha Pomako sam sic 1cm prema naprijed, šule mi je jako zahvalan, nisam ni kužio da sjedim na onom tankom dijelu i zato su mi trnuli prsti na nogama, krvotok mi je bio ometen. Btw RaceFace štange imaju najbolji sistem podešavanja nagiba od svih štangi koje sam dosad vidio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|