Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 03.01.2012., 20:17   #1981
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citao sam o tom HHO potrosnja se moze smanjiti izmedju 10%-30% sto ljudi garantiraju (no neki cak su uspjeli i 60%)...

Sto se tice Struje
Citiraj:
ovako...neki dan bio kod decka koji ima ugradeno to cudo u auto i radi mu na 80% vodika i 20% benzina! sto se tice te struje nije nikakav problem jer alternator proizvodi 50-60ak % vise struje koja se ne koristi nigdje a on je od toga iskoristio 30% na pokretanje tog generatora i elektrolizu! proizvodi 1.5litara vodika u min sto je dovoljno da se vozi sa 2 litre benzina i ako on tvrdi da je najbolji omjer 60-40% ida tako uglavnom ugraduje u aute i za to 100% garantira! objasnjavao mi je u vezi toga i uvjerio se da je to stvarno tako i da nije nikakav problem! bio i na teh sa tim autom..eko test sve nula i nije imao nikakvih problema!
pitao ga u vezi sigurnosti i dali je moguce da mi auto odleti u zrak i to jednostavno nije moguce jer proizvede tocno toliko vodika koliko se potrosi! upalio upaljacem posudu od kud izlazi vodik..mala eksplozija i to je to! mislim to ugradit u svoj auto nakon ovoga sto sam vidio! mozda i bude ubrzo jer jos uvijek citam malo o tom i ne zelim se zaletit! pozdrav

C/P s opelovog foruma
Trazim jos jedan link di sam citao sto su decki mislim iz osijeka testirali na par auta (ako nadjem postam)

EDIT: Link

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 20:18   #1982
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Fantač Pregled postova
Sada mu auto umjesto samo Xl/100km benzina troši i Xl/100km vode...
Mislim koliko sam ja skužio on troši benzin normalno, tj. kada motor radi pomoću struje radi elektrolizu vode i dobiva kisik i vodik i onda taj vodik samo stavlja u granu za usis. Koliko vidim kisik ne ide nikuda (možda i njega stavlja, ne znam)... Uglavnom prema ovome on više gubi nego što je dobio, jer njemu cijelo vrijeme motor radi na benzin, alternator proizvodi struju za elektrolizu, dobiije kisik i vodik i onda to miješa sa zrakom te šalje u motor umjesto čistog zraka, uglavnom auto mu je samo teži za XX kilograma... A i ovo da troši litru vode na 2XXX km je smijeh, to samo govori da mu je elektroliza loša, tj. da se sporo odvija, možeš vidjeti u nekom drugom videu da on kaže da se treba koristiti destilirana voda, a to je krivo jer je onda elektroliza sporija...

@Zmaj000

Može dobiti više snage iz razloga što proizvodi čisti kisik kojeg je u zraku oko 21%, a on služi za izgaranje goriva. Ali nema teoretske šanse da manje troši.

Uglavnom elektroliza:

2H2O → 2H2 + O2 Znači u ovom stupnju je elektična energija, a kada je obrnuto 2H2 + O2 2H2O dobivamo toplinsku. Drugim riječima koliko si uložio električne dobiti ćeš toplinske (vjerojatno manje prema ovome kako je on to izveo) i to je to. A da on dobije električnu troši benzin i ne može manje trošiti nikako.
Covjek kaze da je potrosnja goriva upola, nema razloga lagat. Sto se tice vode mislim da je rekao 300 km sa jednom posudom, da me hebes sad neznam koliko stane. Druga stvar u brodu ima lik koji radi sa tim , bas mi buraz kaze da je par ljudi stavilo to. No kad ides na tehnicki moras odspojiti
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2012., 20:43   #1983
Fantač
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Nespretno sam se izrazio u svom postu, a i kada malo razmislim ipak je ovo sa manjom potrošnjom moguće jer ako je više kiska u cilindru onda se energija za kompresiju ne troši uzaludno kao i inače dok je u njemu oko 70% tvari koje ne koriste ničemu... Može se dodati više benzina i eksplozija će biti jača.
Uglavnom moje mišljenje je da može biti jači i to dosta, potrošnja može biti manja, ali ne tako puno kako se navodi. A o štetnosti toga s obzirom da u pravim omjerima vodika i kisika temperatura izgaranja doseže i 2700°C, što je mnogo manje nego u normalnim motorima, neću govoriti, ali po meni je upitna trajnost motora.

Zadnje izmijenjeno od: Fantač. 03.01.2012. u 20:50.
Fantač je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 20:55   #1984
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Citiraj:
Autor Fantač Pregled postova
Nespretno sam se izrazio u svom postu, a i kada malo razmislim ipak je ovo sa manjom potrošnjom moguće jer ako je više kiska u cilindru onda se energija za kompresiju ne troši uzaludno kao i inače dok je u njemu oko 70% tvari koje ne koriste ničemu... Može se dodati više benzina i eksplozija će biti jača.
Uglavnom moje mišljenje je da može biti jači i to dosta, potrošnja može biti manja, ali ne tako puno kako se navodi. A o štetnosti toga s obzirom da u pravim omjerima vodika i kisika temperatura izgaranja doseže i 2700°C, što je mnogo manje nego u normalnim motorima, neću govoriti, ali po meni je upitna trajnost motora.
Sto stetnosti, sto se moze dogoditi da bude kabum ako se napravi prevelika posuda.....tako nekako
Staro 03.01.2012., 21:05   #1985
begi
Premium
Moj komp

begi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
O čemu ti??
Daniel je rekao da je frend stavio HHO sistem na kiu pride i da je promašaj hho a ne kia
Nisam pažljivo pratio.
Ovo sa vodom i da je ostvarivo (neka veća ušteda), to objeručke neće lako prihvatiti niti jedna država. Lakše im je uzimati 4-5 kn po litri goriva.
begi je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 21:14   #1986
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
to objeručke neće lako prihvatiti niti jedna država
To niti jednoručno, a ne objeručke, neće prihvatiti niti jedan fizičar. Laik sam za fiziku (laik u smislu da nisam dotičnu studirao). Teret na motoru nije jednak kad alternator radi u praznom hodu i kad je opterećen jer treba tjerat struju kroz krug za elektrolizu. Nuff said (I hope).
generic je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 22:09   #1987
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Ima od frenda stari na golfu dvici, kaže da mu troši oko 30% manje i to je to. Ništa ekstra snage ni ekstra moći, al manja potrošnja. Tako on bar kaže, a nevidim razloga da kenja, jer da nema koristi, izbacio bi tu aparaturu odavno iz auta.
Staro 03.01.2012., 22:24   #1988
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
pa upali stražnji grijač stakla i slušaj da li ti motor drži iste okretaje
syss je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 22:24   #1989
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Hmmmm, samo uvodi smjesu u komoru za sagorijevanje nastalu elektrolizom vode? I u videu ne spominje dodatak elektrolita u tu vodu.
Inače postoji (odavno) ubrizgavanju vode u cilindar, čime se povećava kompresija a elektroliza kao takva je pa naravno energetski nepovoljna, jer postoje gubitci u vidu aktivacijskog prenapona. Dovoljno o tome govori kako mi rijetko u laboratoriju vodik proizvodimo elektrolizom već pribjegavamo kemijskim metodama.

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 22:29   #1990
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Dali ne netko susretao sa Insigniom OPC 2.8l V6
>>Ovako nešto<<

Naime u traženju budućeg auta upala mi je u oko ta jurilica. Konkretno me zanima potrošnja. Benzinac je, 320 KS, mislim da u gradu ne ide ispod 15 l, što je poprilično neprihvatljivo ako je istina

Cijenovni rang je otprilike tu.

Vjerovatno je bolje pikirati BMW 3 coupe iz ~07', nešto je malo slabiji, ali je dizel i sigurno troši dosta manje. Nisu slični auti - da, al tako nešto tražim - Insignia, 508, Passat CC, A4 noviji, BMW 3 Coupe...
Poželjno je da je malo jači, 150 KS pa nadalje, i visoki stupanj opreme.
Oglas

Oglas
Staro 03.01.2012., 22:31   #1991
Swarm dude
Premium moderator

Swarm dude's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Troši sigurno 16 litara po gradu...
EDIT: što kaže GM.
Nije to 1.9 TDI pa da možeš voziti super štedljivo.

CPU: AMD Opteron 3365 cooled by LC-CC-120
MBO: MSI 760GM-E51 FX
RAM: 4 x 8 GB G.Skill Ripjaws DDR3 PC-12800
VGA: Nvidia Quadro K600
SSD: Crucial BX500 1TB
HDD: Seagate Barracuda Guardian 2 TB
PSU: Silverstone Strider Essential 600W
Swarm dude je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 22:34   #1992
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
???

320hp... ako ja sa oštrijom vožnjom 75hp napravim 8l grada, kaj misliš koliko ovo troši?

3xx dizel, passat cc, 508... jel ti imaš ikakvu stabilniju smjernicu kaj tražiš?

imho za te pare 308 thp allure novi i još ti ostane 100k kn u odnosu na rabljeni opel za kurve, drogu, alkohol i kazne
syss je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 22:37   #1993
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Da je dizel vjerovatno bi mi bio prvi izbor, ovako nažalost, otpada.
Kategorički odbijam točiti takav auto

Syss, svjestan sam da troši dosta, ali ni potrošnja baš ne raste proporcionalno sa HP-om
Benzinac je nažalost, dizeli od 270 ks troše gro manje po gradu.

Tražim executive saloon
Kako bi Clarkson rekao.
Sportski po mogučnosti

Tražim taj rang auta - limuzina tipa 508, Insignia, A4, Passat CC, BMW 320d, ta klasa auta.
OK tu ova trojka coupe malo odstupa ali eto ipak neka se nađe.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
???

imho za te pare 308 thp allure novi i još ti ostane 100k kn u odnosu na rabljeni opel za kurve, drogu, alkohol i kazne

Citiraj:
Autor Swarm dude Pregled postova
EDIT: što kaže GM.
Nije to 1.9 TDI pa da možeš voziti super štedljivo.
Puno previše.

Ma niti tražim 1.9 TDI niti želim super štedljivo

Želim nešto normalne potrošnje.
Jedan Audi A6 2,7 TDI sa 180 KS troši po gradu otprilike kao i benzinac od 100 KS

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 03.01.2012. u 23:02.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 23:33   #1994
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Daj se odluči il želiš točit il želiš štedljivo?

A usporedba benzin i dizel u gradu je u najmanju ruku smiješna.

Gledaj neki dizel, benzin zaboravi jer ga nećeš vidjet u istoj rečenici sa svojim zahtjevima.

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2012., 23:39   #1995
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To kaj manje potrosi je nista prema razlici koju ces platit na registraciji, osiguranju, servisu itd. Takve aute kupuju 90% firme i ljudi koji rade ogromnu kilometrazu i treba im komforan auto. A o potrosnji se da diskutirat. Stari 2.5 trosi debelu devetku po gradu i to ak se mazi. Nije ni ovak daleko tak da to nije nesto stednjivo, vjerojatno 10tka(automatik i litru vise) sa malo tezom nogom na gasu. S druge strane je na 10 A6tica 9 3.0 TDI tak da ce svi bit jaci od tvog, sala mala..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 03.01.2012. u 23:50.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2012., 00:12   #1996
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Syss, svjestan sam da troši dosta, ali ni potrošnja baš ne raste proporcionalno sa HP-om

Tražim executive saloon
Kako bi Clarkson rekao.
Sportski po mogučnosti

Tražim taj rang auta - limuzina tipa 508, Insignia, A4, Passat CC, BMW 320d, ta klasa auta.

Jedan Audi A6 2,7 TDI sa 180 KS troši po gradu otprilike kao i benzinac od 100 KS
U gradskoj voznji svi sisaju bez obzira na gorivo, i tu auti slicne kubikaze slicno trose, dizel mooozda pola litre manje.
2.7TDI izbjegavaj ako ti je potrosnja na pameti, nas A6 u firmi skuri rezervar za 600-700km, BMW-ov dvolitreni dizel ti je apsolutno najstedljiviji u svojoj klasi.
Oprosti ali auti koje si naveo su ista klasa samo po velicini. Insignija i Peugeot ni priblizno ne idu u kos s BMW i Audi-em.
Sve je stvar tvoje preferencije kao vozaca, ako zelis udobnost, onda ces na Peugeot, izmedju udobnosti i voznje ti je VAG grupa, ako zelis uzivati u samoj voznji onda je BMW kralj bilo na autoputu, bilo u zavojima, ali je najmanji od svih navedenih pa je prakticnost vozila na minimumu.
Sto se Opela tice, za njega osobno ne bih nikad dao novce, s Insignijom sam imao cast provesti preko 1000km od Njemacke do Italije i nazad, neudobno, pretesko i upitne kvalitete.
Ako ti je namjera djirat se samo po gradu onda nijedan od tih...steta auta i love
Staro 04.01.2012., 00:26   #1997
Ludy
Banned

Datum registracije: Jun 2007
hammer razmotri citroena ds4, nedavno sam vozio ovoga najaceg od 200 konja, auto ide bolesno, reko bi da ima 300+ konja a ne 200, mjenjac odlican, unutrasnjost meni fantazija ( jos unutra je bila habana koza ), izvana izgleda malo nespretno ali to je stvar ukusa, prostora naprijed dosta, iza nisam sjedio al mi se isto cini ok.

EDIT: Ako pucas na limuzinu odnosno malo ozbiljniji auto gledaj C5, njih mozes nac polovne za razliku od DS serije sa ispod 50 000 km 2 godine stare za bitno manju cijenu, auto je isto odlican ali je nesto tipa insignia, krstarica sa dosta snage i francuskom udobnoscu
Ludy je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2012., 00:39   #1998
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Daj se odluči il želiš točit il želiš štedljivo?
Gle ga
Kažem da nit želim nešto što troši 25 u leru, niti neki bluemotion koji se vuče kao krepan.
Želim jači auto normalne potrošnje, 9 l u gradu na nekih 160-170 KS mi je sasvim OK, a to će večina tih dizela ispuniti.

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
To kaj manje potrosi je nista prema razlici koju ces platit na registraciji, osiguranju, servisu itd.
Osiguranje i registracija će biti možda par-sto kn više
Ovlašteni servis jednog Passata CC ili 508 je oko 1300 kn (ulje i filteri)

Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
U gradskoj voznji svi sisaju bez obzira na gorivo, i tu auti slicne kubikaze slicno trose, dizel mooozda pola litre manje.
2.7TDI izbjegavaj ako ti je potrosnja na pameti, nas A6 u firmi skuri rezervar za 600-700km, BMW-ov dvolitreni dizel ti je apsolutno najstedljiviji u svojoj klasi.
Oprosti ali auti koje si naveo su ista klasa samo po velicini. Insignija i Peugeot ni priblizno ne idu u kos s BMW i Audi-em.
Sve je stvar tvoje preferencije kao vozaca, ako zelis udobnost, onda ces na Peugeot, izmedju udobnosti i voznje ti je VAG grupa, ako zelis uzivati u samoj voznji onda je BMW kralj bilo na autoputu, bilo u zavojima, ali je najmanji od svih navedenih pa je prakticnost vozila na minimumu.
Svi ti auti su viša srednja klasa.
Insignia, 508, BMW 3, Audi A4 i Passat CC.
Ne govorimo mi o peticama, sedmicama, A8 i sličnima

Dobro ja znam da je BMWov 2.0 common rail najštedljiviji i da je BMW tu najbolji za voziti, no ove trojke od 2006-7 (E90) pa nadalje mi se izgledom baš ne sviđaju, a ni oprema im nije baš za pohvaliti se.
No opet nebi imao ništa protiv jednoga
Staro 04.01.2012., 01:40   #1999
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Imam ja cc-a i prodajem ga,2.0 tdi 140ks,highline oprema sve osim xenona,18" felge,nema prijenosa jer je na firmu,dakle -5% troška,80 000km,za 21k eura

šibneš čip i to je to
Staro 04.01.2012., 02:05   #2000
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Da par sto kn. Mozda ako imas 50% prodes sa 500,600kn vise ako nemas onda je to vec druga prica. Tehnicki je dosta skuplji jer ide po zapremnini i tu je 700 do 1000kn vise ovisno.

Za te pare se rade kupe nova kola nego neki A6 i slicne mrcine na kojima se moze grdo opec.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2012., 03:16   #2001
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Da par sto kn. Mozda ako imas 50% prodes sa 500,600kn vise ako nemas onda je to vec druga prica. Tehnicki je dosta skuplji jer ide po zapremnini i tu je 700 do 1000kn vise ovisno.

Za te pare se rade kupe nova kola nego neki A6 i slicne mrcine na kojima se moze grdo opec.
Ma gdje si našo 1000kn više na tehničkom samo da mi je znat
Redovno produženje rege za vozila 1001-1600ccm - 900kn, 1601-2000ccm - 1000kn, 2001-2500ccm - 1250kn, 2501-xxxx ccm - 1650kn.
Di je tu 1000kn više od nekog 2.0d do 2.8 benzin, ja ne znam, a radim s tim svaki dan

U osiguranju jako zavisi u kojoj je zoni, a pošto je ovaj freak u SB, to je daleko povoljnija zona osiguranja nego ZG, i cijene su npr 2000kn za auto od 150ks, 2400kn za auto od 200ks, 2750kn za auto od 300ks.
Staro 04.01.2012., 03:40   #2002
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova

Tražim executive saloon
Kako bi Clarkson rekao.
Sportski po mogučnosti

Puno previše.

Ma niti tražim 1.9 TDI niti želim super štedljivo

Mozda kakav FORD mondeo 2.2? ima oko 175 HP . Vozio sam model 2010. oko 2500 km sto na autocesti sto po gradu i s obzirom na vrijednost,nije uopce los izbor.Udoban,ne premekan,ne pretvrd, dosta tih,stedljiv,jak. Doduse,vozio sam 2.0 140HP i bio jako zadovoljan potrosnjom. Po gradu max 8 litara ako sam ga navlacio po gasu,a po autocesti se kazaljka jako sporo spustala. Jedino sto bih preporucio puno opreme, potpuno drukciji auto iznutra kad ima puno opreme . MAlo je ford podcjenjen u HR zbog lose proslosti,pogotovo s benzinskim motorima,ali ovi novi mondeo dizelasi su stvarno odlicni.

http://www.automotorisport.hr/test/F...ni_supertalent
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2012., 04:22   #2003
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Mozda kakav FORD mondeo 2.2? ima oko 175 HP . Vozio sam model 2010. oko 2500 km sto na autocesti sto po gradu i s obzirom na vrijednost,nije uopce los izbor.Udoban,ne premekan,ne pretvrd, dosta tih,stedljiv,jak. Doduse,vozio sam 2.0 140HP i bio jako zadovoljan potrosnjom. Po gradu max 8 litara ako sam ga navlacio po gasu,a po autocesti se kazaljka jako sporo spustala. Jedino sto bih preporucio puno opreme, potpuno drukciji auto iznutra kad ima puno opreme . MAlo je ford podcjenjen u HR zbog lose proslosti,pogotovo s benzinskim motorima,ali ovi novi mondeo dizelasi su stvarno odlicni.

http://www.automotorisport.hr/test/F...ni_supertalent

Da nemam sad Forda, sigurno bi ušao u izbor, ovako, mislim da ne, čisto zbog promjene
Mondeo je vrhunski auto, vrlo vjerovatno bolji od konkurencije, ali ja bi nešto drugo.
Tu o kvaliteti nema diskusije, od izrade do pouzdanosti, sve na nivou.

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Imam ja cc-a i prodajem ga,2.0 tdi 140ks,highline oprema sve osim xenona,18" felge,nema prijenosa jer je na firmu,dakle -5% troška,80 000km,za 21k eura

šibneš čip i to je to

Neloša ponuda
Samo 21k €?

Al CC mi je nekako među zadnjima koje gledam, ne privlači me taj auto baš.

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.01.2012. u 05:07.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2012., 08:57   #2004
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
yep,uzimam novo zbog amortizacije pdv-a...što prije...
Staro 04.01.2012., 08:58   #2005
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
hammer ti ni sam neznas kaj bi...pred koji mjesec si gledao jurilice,sad limuzine,a da bacis oko na ovo?
Staro 04.01.2012., 09:07   #2006
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

hammer, nelupetaj..... kupi si auto kao sto ti prva rijec u nicku stoji (sa malom korekcijom slova ). Pa nije valjda da nam doticni ima jedini takav auto u gradu
Staro 04.01.2012., 12:05   #2007
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
hammer ti ni sam neznas kaj bi...pred koji mjesec si gledao jurilice,sad limuzine,a da bacis oko na ovo?
Kad sam gledao jurilice? O čemu ti. Ako misliš na onu spomenutu RX8, to mi je bilo u izboru prije 2-3 godine kad sam kupovao auto. Sada nebi gledao te sitne jurilice ni pod razno.

Citiraj:
Autor Zmaj000 Pregled postova
hammer, nelupetaj..... kupi si auto kao sto ti prva rijec u nicku stoji (sa malom korekcijom slova ). Pa nije valjda da nam doticni ima jedini takav auto u gradu

Staro 04.01.2012., 12:39   #2008
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Imam pitanje, gdje, poželjno na području Osječko-Baranjske županije, ali može i šire najjeftinije kupiti vjetrobransko staklo za Corsu B '96.g. ?
Staro 04.01.2012., 14:02   #2009
microsoft66
Premium
Moj komp

microsoft66's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
@hammer mercedesove limuzine te pretpostaljam uopce ne zanimaju ?

http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes...-oglas-2551640

dogovorimo se sve

auto ide bez problema na 205 ks(500 eura čip) ja sam rijesio to ubacit ako ga ne prodam uskoro,ide a troši ko upaljač
microsoft66 je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2012., 14:06   #2010
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
@Rams
imas na cepinskoj cesti, kad prodjes PSC 100-200m s desne strane (ako stignem danas pitam ti ja pa ti javim )

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna
fre@k je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas