|
![]() |
#19951 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Update i sa Superstara Odgovaraju na mail sa 2 dana zakašnjenja da mi se ispričavaju(jer nisu uspjeli pročitat iz moja 3 prethodna maila da sam ja u "CROATIA") i da je poštarina prema CRO 12 funti. Sreća pa sam ja platio 26 funti poštarine. Tako da eto ko misli kupovat kotače, poštarina je 12 funti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19952 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Dakle, jos bolje. Za cca tih 100kn i opet da platis carinu isplati se uzet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19953 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
TALAS cartridge novi je oko ~200€ (ako sam dobro zapamtio cijene). Ali može biti da je samo brtva kriva što mu ne radi, onda će biti jeftinije. Vele da TALAS ima preko 30 brtvi (vjerojatno stariji model). Jed2i, sorry za poštarinu. Vratiti će ti novce sigurno.
![]() |
#19955 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Znaci ovak,ova vilica koju imam je inace bila 130mm a sad je 110,prema specifikacijama trebam ju pumpat na 50psi a to nekak premekano(vidjeli ste)..i na koji bi sad trebo pritisak pumpat vilicu?da je pumpam na osjecaj? Destroj koje ce kocnice na kraju past?hoce bit letanja preko volana zbog kocnica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19956 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Evo nas i na vrazjem broju stranice ![]() Mislim da mi svi pumpamo na osjecaj, a ne po specifikacijama. Sam kaj ce ti to trajat jedno par voznji dok si ne skuzis koliki tlak ti odgovara (i zapisi ga negdje jer dok ovo pisem sam skuzio da sam zaboravio na koliko mi je napumpana vilja ![]() Prvo napumpaj malo vise da ti bude tvrdja da odmah na prvoj voznji ne bottomiras vilju pa onda postepeno smanjuj tlak dok ti ne ostane otprilike 5mm hoda. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 01.03.2012. u 14:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19957 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Budem probo tak,stavit cu si onu vezicu da mogu vidjet kolko je propala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19958 |
Moderator
|
Ja sam uvijek zračne pumpao na nekih 20% SAG-a i to mi se najčešće pokazalo kao najbolji početak (na nekima je taman pasao taj SAG). U pravilu, na spustu vidim jel mi paše tlak ili ne. Više me smeta da mi vilica na kosom spustu previše potone, nego da nemam zadnjih 20mm hoda umjesto 10mm. Ti kad si se sjeo na bajk je pojelo 50% hoda, čim si krenuo nizbrdo po cesti je otišlo 80% hoda. A zadnjih 20% na zračnom Fox-u ionako jako jako teško dobiješ ![]() ![]()
![]() |
#19959 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19960 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Danas je pao servis moje sic stange Pure Racing KS 950i...servis je krenuo jucer ali nisam mogao odsarafiti donji cep bez seger klijesta, tak da sam sve odrufao u firmu i primio se tamo posla te uz asistiranje dvaju kolega jedva to odsarafio ![]() Odrzavanje je turbo jednostavno. Ovako to izgleda (problematicni cep je crveni s rupicama): ![]() ![]() [edit] Planiram sutra na Strmopec (11-12h) ima li zainteresiranih? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19962 |
Moderator
|
![]() |
#19964 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
E sad, jos nije dostupna, upitna je i cijena itd... ali nadam se da su zadrzali jednostavnost odrzavanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19965 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Primjetio sam nekakve ispucane "kanaliće" na svojm Švalbama, pa me zanima čime održavate gume, mislim, čime ih mažete i slično? Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#19966 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja ih mazem cistim Sljemenskim blatom ![]() Ne odrzavam ih opce, sam pazi da nisu direkt na suncu i ne bi trebale pucat, a mozda su popucale i radi starosti jer guma nakon nekog vremena postaje kruca pa zato zna pucat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19969 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A dobro, vazeljin će poslužit ![]() Danas se lagano izgubio u šumi, došao do kraja neke ceste i onda bica na rame i penji se na vrh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19975 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19976 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19977 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Daniel, kočnice su već doma, trenutno ih podešavam da mi stanu čeljusti na jebene hope rotore. ![]() A onda treba kupit pakne, ovih ima za jednu vožnjicu. Sutra ću ih prođirat po gradu malo da vidim pa javim vrijede li išta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19978 |
sto da napisem ?!
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19980 |