|
![]() |
#19921 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A..._sOzSJrV6vMAzo
![]() |
![]() |
#19922 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Kolika je vjerovatnost da se jedan glavni ležaj na pivotu ovako i ovako sjebe, znači totalno se raspadne i onda usljed toga cijeli link se počne pigat i toliko spiga shock da zrak pobjegne iz glavne komore u prostor ispod, tj da na kraju dobijemo skraćeni shock sa 10mm hoda? I da sve sve to dogodi u jedno popodne? ![]() Uglavnom, rekreativno sam dosao do Vuce, kao nesto mi je lupalo otraga, onda je počelo jako krckat, a Vuco je rekao:"Ovo nije zdrav zvuk". Onda privdno rijesimo krckanje, shock se spiga i ostane bez hoda+donja komora pod yebačkim pritiskom. Rezime jučerasnjeg dana:moramo sam ici doma na gromu ![]() Kupio sam ležajeve, sve smo ih izmjenili, rastavili shock (uz prigodnu eksploziju) sve podmazali, vratili nazad i sad sve radi kao iz dućana. Usput smo zaključili da iako je shock bio potpuno novi, imao je tvorničku grešku, tj imao je poveci tlak u prostoru ispod brtve i zato ga je trebalo pumpat na 240 psi, umjesto 180 na koliko je bio stari. Danas nakon servisa smo ga stavili na 180 i super radi, tj puno bolje nego prije rastavljanja. Usput su me Vuco i Onyx naguzili da promjenim kut sica, tj da ga malo nagnem prema naprijed, pa cu sad vidjet kak ce mi to odgovarat. Ovim putem zahvaljujem Vuci na vremenu i volji za opravak Kenjca ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19926 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() staviti sliku groma... greška... deda će ti poslati pm sa ponudom ![]() ![]() ![]() v brake \m/ ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19927 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
To s lezajevima se dogodilo zbog stajanja i nekoristenja bajka ![]() ...a savjete oko siceva od dvaju buraza ne bih uzimao zdravo za gotovo, sve me strah da i ti ne pocnes na fotkama imati "blazeni Milo dijete" izraz lica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19928 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A gle, da je lezaj zahrđao, priznao bi, nisam se vozio, ali lezaj se doslovce raspao, na kraju je bio u 8 djelova, a to se sigurno nije moglo dogodit od stajanja. Vozim se malo, ali agresivno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19932 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Update za kotače, tj za dijelove potrebne za konverziju sa 135 na 142x12 Osovine nitko nema, u servisu to moraju naručit, pozitivno u svemu je kaj mi je napokon netko rekao realno stanje stvari a to je da je ono kaj (D/T)rek piše - "quick conversion between 135x5 and 142x12" obično sranje, ali ajde, ustrajan sam u tome da to napravim |
![]() |
![]() |
![]() |
#19933 | ||
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
i sada sam nasao na netu Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19934 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ljudovi, frend ima Foxa RLC Talas 100/120/140 mm. Kaze da bi ju trebao odnijeti na servis pa trebam preporuku kome da odnese, a da ga ne odere. Vjerojatno bi trebalo zamjeniti ulje i brtve. Kaze da mu na 100mm bas i ne radi, nesto ga zeza. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 01.03.2012. u 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19938 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ljudovi kako skinuti srednji pogon, vidim da nesta krci unutra. Odvrnuo sam ona dva sarafa i sad neznam sta dalje ![]() Mislim da je lezaj otisao , posto krcka onako :P Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 01.03.2012. u 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19939 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ak nemaš potreban alat nikako. Alat za skidanje svih vrsta pogona je vrlo specifičan, svaki pogon zahtijeva neku svoju specijalnu vrstu gedora, izvlakača i svačeg, tako da rađe to otfuraj u servis.
![]() |
#19943 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19944 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19946 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19948 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Čitam baš kak će ronin sport bit uvoznik Intense-a. pa idem malo vidjet jesu izvisili cijene željene mi rame (Tracer2), što naravno nisu, no istovremeno naletim na opaku priliku za sve kaj trenutno imaju keš u džepu... http://www.roninsport.hr/proizvodi/all-mountain/1012 Ovom biciklu i setupu stvarno ne mogu nać mane, a pogotovo za ove nofce... Mislim da se razumijemo, ovo je realna cijena kak bi i inače trebalo bit da ovi naši maheri ne stave 1234567890% marže, no u takovim uvjetima u kakovim jesmo, ovo je stvarno.... Mljac. Miki ovo se osobito odnosi na tebe, ti si se nešto bio palio na metu... Digni kredit i ajmo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19949 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Tracer rama dođe ~15k. Da si ju naručio kad je objavio zastupništvo, prvih par kupaca je dobivalo ramu prema MSRP cijeni od 2200$, dakle popust od 3kn. Nik veli da je Sanda uzela Tracera, volio bih vidjet kako izgleda uživo bike, vidio sam jednom Tracera1 pred Lugarnicom i svidio mi se ![]() Svejedno bi rađe Nomada.
![]() |
#19950 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|