|
![]() |
#19382 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto i mene. Dosao sam doma, oprao se, jeo i odmah produzio dalje. Evo i log od rute da vidite kuda smo isli RUTA Slike Jedna ekipna + odmor u Lugarnici ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo danas je stvarno bio trening i to zesci. Samo nam je falila dionica sa plivanjem ![]() Najbolje je bilo kad smo zalutali, pravi show ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19384 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Kako cvile elixiri ![]() ![]() edit: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=30&t=68487 Meni najljepša rama , a da ne dođe ko 3 fulke. Samo da je 125mm iza , a vidio sam da se može , i to je to. Jedino je frajer overkillo neke djelove poput guma , treba alberte puknut gore i pogon s 2 šajbe.
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 19.02.2012. u 22:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19385 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19388 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sad znate kak je tek meni bilo, jos mi zuji u usima ![]() ...btw, stisao sam purane na vecini dijelova, i to za vise od pola. Slijedeci tjedan ocekujem da dodje adapter za disk, a elixiri bye bye. ...ja u jednom trenutku nisam mogao nositi bajk uzbrdo od smijeha...uglavnom, nismo se navozili, bila je to kondicijski zahtijevna "voznja", ali je bilo zabavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19389 |
|
Ma meni je to sve proslo dok si reko keks. Cim je zajebancije da padaju cuskije nebi se obazirao ![]() EDIT: napokon me vise ne jebe zadnja kocnica ![]() Bit ce da sam dobro odzracio. Sad me pak jebe zadnja guma, moja celestonka s kojom sam se bas fino driftao. Kak ti Nik velis, ko Kostelic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19390 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bravo dečkovi, evo meni danas vilja došla sa servisa, i nadam se da ću se sada malo krenuti voziti! ![]() Vidimo se uskoro (nadam se)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19391 | |
|
Citiraj:
Jos puknes neke bijele kotace i bit ces pravi pimp ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19392 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
čitaš mi misli ![]() pucam na bijelo ![]() ![]() ![]() isto tako tražim neku preporuku nabi (20mm; 150*10 za stražnju), obruča (mtx, descender, mach1 mad... rang) i naravno pogona (jedna šajba naprijed) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19394 |
sto da napisem ?!
|
volan polirani ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19396 |
sto da napisem ?!
|
samo sptrpljenja i vremena, da ne bude zbrda zdola. krećem od nule, planiram uzeti većinu dijelova novo i ono što želim... tako da... vremena ![]() ali, bit će ! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19399 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
fno ste se "vozili", al da imam tak purane celi spust, hitil bi bicikl u onu provaliju desno di je vuco skoro otisel... pa u cem je problem, jel to tule avid diskovi ili vibriraju pakne pa dolazi do rezonancije?
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 20.02.2012. u 09:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19400 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vuco nema purane pa se bacil zajedno s biciklinom desno niz strminu, bas ga je nesto vuklo stalno na desnu stranu ![]() Tule jer su diskovi mokri, a u snijegu su stalno mokri, na asfaltu se za minutu posuse i tisina, u dubokom snijegu nema sansi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19402 |
Moderator
|
Bilo je jučer gro epic trenutaka, ali da bih htio to ubrzo ponoviti - baš i ne ![]() ![]() @ Sile Pederu ! 150x10 ti ne postoji. Samo 150x12mm kaj ne ?
![]() |
#19404 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#19405 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19406 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
inace Nameless2 tko si ti?neznam jesam/mo te upoznali..dodi na voznju sljedeci put kad se otopi snijeg.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19407 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ali kad se digneš na noge, znači neki tehnički djelovi ala oni na Strmopeći - e tu se vidi da je zračni shock sa nekom vrstom propedala (koji radi, jer i ja na shocku imam propedal koji niš ne dela) puno bolji, jer ne ulazi toliko hod. A problem je što uđe u hod i kao da onda na reboundu izgubim grip na gumi (kao da je rebound prespor; ali na spustu je odličan osjećaj). Istina, to sam zaključivao kad je bio snijeg na Strmopeći, ali svejedno. Tu je ovaj shock lošiji (na proljeće ili kad se posuši ću znat točno koliko i jesam li pogriješio). Sa Thunderom sam prošao cijelu Strmopeć na usponu, osim onog zavoja di je drvo. A s ovime sam zapeo na onom kamenju prvome i tako (sigurno je i snijeg imao na to utjecaja jer je bilo puno skliskije). S obzirom na to koliko me to koštalo (~800kn kad prodam preostali kotač zadnji) - jako sam zadovoljan. Dobio sam na spustu ono što sam htio (goemetrija koja za koplje bolja i taj osjećaj coil shocka), uspon normalni (Lojstek) je ostao isti, tehnički dijelovi su za sada lošiji. Izgled rame lošiji (radi proklete klackalice koju su tak mutavo napravili da je to čudo ![]() Coil shock sa oprugom je težak oko 750g. Pola kile ću zgubiti ako ga zamijenim za Monarcha i dobit ću floodgate podešavanje što bi moglo riješit problem tehničkih uspona (a meni je uspon jednako drag kao i spust i ne volim kad moram gurati bajk). Razmišljam i o zamjeni Fox-a za Lyrika sa U-turnom radi tih tehničkih dijelova (uspon na Strmopeć me uvijek ubije u pojam jer snage imam, a nos mi se diže radi nagiba). Daniel je još prije uspona rekao da mi je lulica na hero. Od tuga i klizanje u densno i u provaliju ![]()
![]() |
![]() |
#19408 | |
|
Citiraj:
Si vidio kako sam ja opusteno isao prema dole, lijevo-desno-pa vrata ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19409 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ne znam kak bi pratio vas koji idete sat vremena po lojsteku.. Nekad sam i ja jurio po sljemenu s čuturicom vode i štopericom, međutim ti dani su davno iza mene, danas ja to onak dovoljno zaliha u ruksak i laganini ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19410 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja nemrem nikak centrirat lulu kak treba, uvijek je nahero, i sad kad produžim volan još će više dolazit do izražaja, mogu ić vozit kružne utrke po pisti. Nego, one Specialized lule dolaze s topcapom s ekscentričnom rupom. Ali samo pojedini modeli. Naime, na njima se može podesiti kut pomoću unutarnjeg "shima", kao čašica koju ako staviš između lule i steerera s gornje strane lulica ode malo u minus, ako staviš s donje strane lulica ode u plus. I tu čep služi da usmjerava šaraf koji lovi zvijezdu, jer taj šaraf mora uvijek bit okomit, nemre se mijenjat kut ulaza u zvijezdu, pa ako lula ide u minus pomoću tih "shimova", onda je rupa na topcapu bliže vozaču, ako je u plus lula podešena onda je dalje od njega. Evo slikica Evo na e-bayu takve lule Tako da mi i ne bi pasao taj top cap, i nije samo šminka, možete si promijenit kut lule za +- 4 stupnja, na 7cm luli to je rise od pol cm ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|