|
![]() |
#19351 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
nis destroj zovi servisera da dolazis po bajk za sutra..tak sigurno bajk tamo bezveze stoji i cekat ce do ponedjeljka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19353 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja se danas vozio , cca 40 gradskih kilometara palo , da nisam danas sjeo na bajk bi poludio , nisam mogao izdržat više. Prvih 500m sam zamalo pao par puta jer sam zaboravio vozit u ovih tjedan dana ![]() Imam i par slika : Novi Jeklly , izgleda yebeno uživo , al mu je cijena još jebenija , 23000kn ![]() ![]() 14.5 sam kupio bajk , tek sad prešao 3000km , slabo al ove godine će bit bolje , jer sam prošle više slagao bajk nego vozio... ![]() Neki jebeni idiot na Ilici , neka žena s sa djetetom u kolicima je jedva prošla nakon kaj je čekala par minuta kao i ja dok se auti rasčiste da se može proć... ![]() I zec u kazni u kavezu jer mi se popišo na trenirku. ![]() edit: Slike su u banani , neda mi ih se prepravljat ![]() edit2: Prepravljeno ![]()
Inter siamo noi Zadnje izmijenjeno od: Lovrix. 18.02.2012. u 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19354 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#19355 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
U toj cijeni je sram x7 po meni najmanji problem...Sektor TK mi bode oci, a onda Elixiri 3, to dvoje treba odmah mijenjati, dok mjenjace ne treba uopce dirati, ali rucice x5 isto se ne uklapaju...ali ovaj okljastreni Sektor na bajku od 3k € je smijurija. IMHO taj bajk treba ofarbati u mat crnu i to cijeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19357 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#19361 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam sa drot kefom očistio lanac ![]() ![]() Ako će biti teško za penjanje, skratit ću uspon jer moram do 13, pol 2 bit doma. A ne mislim divljat na usponu jer ne mogu. Citiraj:
![]() Sutra će biti ovako ![]() ![]() winter mtb vol2, "the white trail" from Ian Baquerin on Vimeo. P.S. Ako ću kasniti, javit ću mobitelom. Ako me nema u 10h kod tunela, onda sam zakrmio.
![]() |
![]() |
#19363 |
Moderator
|
A i ja sam budan, al nisam ziher jel fakat pametno ic gore jos ovaj vikend. Nekak si mislim da je pametnije vas pustit sad pa cut kakvi su uvjeti, a onda se preko tjedna penjati gore. Ak me nema na tunelu u 10, odustao sam od pothvata. U tom slucaju dobar provod...
![]() |
#19365 |
|
![]() |
#19367 |
|
pa nezam je li do pakni, ali eto sa smrt 97 rotorima nisam jos imal purecih zvukova ni na vlaznom ni na snegu, smrt 79 rotori nisu bili na vlazi tako da za njih neznam... škripi mi jedino na GTu zadnja XTR jer je jedan paralelogram dobio lufta, vrebam sad po ebayu jedan noviji par ili cu cak mozda kad bude love uzet prednju novu pa prednju prebacit otraga...
![]() |
#19368 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja obožavam snijeg, sretan ko malo dijete sam na snijegu, to mi je neprocijenjivo ![]() Vi svi koji kukate, sad kad se otopi, uzeću to blato i donest vam doma na kućni prag ![]() Mrzim blato ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19370 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19371 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19372 |
sto da napisem ?!
|
upravo ih odšarafio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19373 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Destru nemoj okretat leđa od danas ![]()
![]() |
#19374 |
sto da napisem ?!
|
zna destrač moje naume ![]() i sve zna ![]() ![]() ![]() ![]() rama je... m mmm mmmmmm M ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19375 |
|
![]() |
#19376 |
Moderator
|
Danas vožnja - ha, u kranju ruku zanimljivo. Popeli smo se po Lojsteku za 1h i 17min. 80% staze se može pedalirati, ali su uvjeti lošiji nego jučer kad su Nik i Danielzg išli pješke. Na Lojsteku je bilo 12°C, sve se otopilo i gripa na jačim usponima nema. Dolje 52, našli stazu novu, odlična će biti. Ali danas smo je prehodali jer smo htjeli uživati u suncu. Donji dio je bilo svega, ostali smo mokri do kože. Duže smo se spuštali nego penjali po Lojsteku...
![]() |
#19377 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
najbolja VOZNJA ikad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19378 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Nije zabavno kad se rastepes ko svinja zbog blata. Moja 2 od 3 veća crasha (koje brojim) su bila zbog blata. Prvi put sam se skuco u drvo i skoro zglob ruke slomio, a drugi put rastepo ko kaskader napravivši pritom 2 salta preko svoje osi i prst na ruci slomio. To mi bas nije bilo zabavno ![]() O tome sto mi zasprica cijeli bicikl, sebe, facu, najedem se blata usput necu ni spominjat ![]() Spusti se ovom stazom nakon jos malo vremena dok se sve otopi pa mi onda javi: http://www.medvednica.info/2010/10/p...-staza-38.html ![]() Jel to onda staza gdje su neki umjetni skokovi napravljeni? Zadnje izmijenjeno od: Tean. 19.02.2012. u 17:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19379 | |
Moderator
|
@nameless2 Je, pri kraju su skokovi (ili ih je samo jedan ![]() Sad sam vidio i gdje ide jedinica na Mrcinu i prema Kraljičinom zdencu. Tj. tamo gdje si ti išao... Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Nema Nika. Sigurno doma gleda video i uživa cerekajući se. EDIT2: Moje 4 slike danas ![]() https://picasaweb.google.com/Vucomai...91019660416818 Sad sam se podsjetio kako je napokon dobro došao moj drek papir kojeg imam od incidenta ljeta gospodnjeg 2010!
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 19.02.2012. u 18:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19380 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Tocno ![]() Drapao sam se od smijeha i na terenu (kameri), a kako ne bi doma...koja komedija. Da si se vozio iza cuksa i ti bi se strgao. Ti otpicis ravno a cuks glumi Kostelice i dere slalom, po neugazenom snijegu ![]() Prvo grubo rezuckanje filmica gotovo (najgori dio, pogotovo danas kad ima puno praznog hoda), slijedi najvece kracenje i onda finish...kad bude up, stavim link. [edit] Gotovo... Zadnje izmijenjeno od: Nik. 19.02.2012. u 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|