|
![]() |
#18811 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ja isto danas napravio 10km po snijegu, al muke isusove, ko da sam napravio 110 ![]() dok capa uziva u snijegu od pol metra, ja konjina sam izabrao stazu za spust sa najvecim zapusima - na dijelovima je snijeg bio do volana ![]() cuks/maks, neko od vas si je narucio one kewl goggle s narancastim lecama - obavezno ih skini prije nego ides jesti snijeg jer tako se sile jednom zeznuo i pojeo malog zutog snijega, al veli da mu je fino bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18812 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Kaj ste tolko zapeli na cuksa i mene? ![]() Mi smo pravi mouzi kojima niti 1m snijega ne smeta! Nismo pice ko i Vi pa da sjedite doma u toplom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18813 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jeste vi zapeli u snjegu il ste ostali doma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18814 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18817 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
--->prije nego sto nastavim pisati jedna motivacijska fotka - posebno za cuksa: ![]() - cuks, obrati dobro pozornost na bajk, tip je stavio "lance" ![]() |
Kaj ste tolko zapeli na cuksa i mene?
![]() Mi smo pravi mouzi kojima niti 1m snijega ne smeta! Nismo pice ko i Vi pa da sjedite doma u toplom. |
Posto sam danas prokrstario Sljemenom, mogu vam reci kak je gore iz prve ruke
![]() ...daklem, stvarno je `ladno kak se prica (Puntijarka -17°C), ali vjetrometina ja opaka, vjetar ubija...cijelo vrijeme huce kroz krosnje, a stabla se njisu i krckaju...i definitivno nije za ici biciklom...ALI---> --->prije nego sto nastavim pisati jedna motivacijska fotka - posebno za cuksa: ![]() - cuks, obrati dobro pozornost na bajk, tip je stavio "lance" ![]() |
Kaj ste tolko zapeli na cuksa i mene?
![]() Mi smo pravi mouzi kojima niti 1m snijega ne smeta! Nismo pice ko i Vi pa da sjedite doma u toplom. |
![]() |
#18818 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18820 |
SCSI Freak, deda :P
|
vidim da ste svi lagano uzivali, deda vas pozdravlja iz gorskog kotara ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18825 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
idemo ljudi,odlicna ponuda http://www.dropbike.com/forum/viewto...=30&t=67757..:) Max jesi nakraju iso sa Cuksom ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18827 |
Registered User
|
nedaj se Cuks..zagri se sa rakijom kak znas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18828 |
|
Previse je snijega frende. Pojedine dijelove sam mogao izvozit, ali vecinu ne. Tlo se raspada pod gumama tako daje nemoguce hodat, a kamoli vozit. Danas sam dusu ostavio. Ovo je vise bio mentalni trening nego fizicki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18831 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja bi na tvom mjestu uzeo... Ne "volim" baš xc bicikle, al ova rama mi je gro ljepša od tvoje trenutne, onako oldskul je baš, 98. čovječe, a ko nova izgleda i kaj je najbitnije (tebi) oko pol kg lakša... Go for it, razveselit će te, ne sumnjam i to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18832 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Znam , najvjerojatnije bum je uzeo. Sad sam računao , moja je oko 2100grama , a ova je 1400 grama cca. Meni i nije nešto prelijepa , al i ova trenutna mi je dosta ružna tak da nema veze ![]()
![]() |
#18836 |
Registered User
|
ak nema krek kak veli onda ju uzmi..za 350 kn neces propast a mozes dobit dobru ramu..a imas kolko 55-60kg pa nebi trebala puknut sam tak..bajk na slici izgleda novo sa obzirom na godiste pa vjerovatno nije puno vozena.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18837 |
SCSI Freak, deda :P
|
![]() |
#18840 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Shvatio je da su mu prsti toliko promrzli bili da nije niti jednom stisnuo gumb na fotiću ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|