|
![]() |
#18661 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Hm, ja sam planirao pljunuti 2-3k kn za kotace, znaci Sile isplativo je ![]() Na umu mi je ZTR flow+Hope kombinacija, koje jos zbice - lagano odaberem...ali kako god uzmem ne mogu proci ispod 2k kn...na svu srecu mi jos nije sila s nabavkom kotaca, ali ovi trenutni nece sigurno izdrzati vise od jedne sezone. ...btw, vratih s voznje, temp. nisu problem -1°C (Tunel) do -5°C (na Strmopeci)...al ga zato vjetar brije, lice mi se jos odmrzava. Na Sljemenu nema zive duse, mislim da sam se mimoisao s troje ljudi i dva psa. Danas mi je uspon isao nikad bolje, prva dva detalja (polozeno kamenje i skok/stepenica) sam sredio iz prve, povezano u komadu sto jos nikad nisam uspio, ali sam zato ono pisljivo strsece kamenje prosao iz trece, a to je u principu lagano, bas steta, ostatak sam pregazio standardno). Uspon na Strmopec sam dopedlao najdalje do sada, skoro sam skinuo uspon, falilo je 10ak okretaja pedala, zadnji atom snage sam izbacio iz sebe a kad sam stao imao sam jos snage kleti iznad kamere, al se orilo po Strmopeci ...riknuo sam totalka, ne sjecam se kad sam tako dusu istjerao iz tijela, pa sam si morao dati oduska ![]() Spust solidan, moze to i bolje, switchbackove sam odradio sve iz prve naravski - za neelegantne prolaze krivi su Vuco i Srale s cudnim putanjama po zavojima ![]() ...gledam trag, i kroz misli mi prolazi - wtf, zasto tuda pobogu, umjesto da sam skoncentriran na svoju voznju ![]() ...i da, vruci biljni caj koji sam imao u ruksaku dize iz mrtvih. I jedna prigodna: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18662 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Hoćemo video!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18664 |
Premium
|
Nece video tak brzo, ali ce biti danas ![]() Prvo wellness - pacanje u vrucoj kadi uz citanje knjige, tek sad sam izasao, sad idem na rucak...video obrada stigne, pa ipak sam danas uzeo godisnji ![]() 2 die 4, vjeruj mi, terao sam bajk u brdo do otkaza misica - danasnja voznja je bila pravi stres trening. S vremena na vrijeme treba se covjek pogurati i preko granice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18665 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Nik, svaka čast ![]()
![]() |
![]() |
#18666 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
@ Nik Ti budes uzeo Hope nabe? Nadam se da znaš kako zvuči zadnja Hope II Pro naba ![]() Ako se ne varam komplet Hope naba kosta cca 1800 kn, sto je previse. Hope je po meni daleko precjnjen, odnosno preskup. Prednja naba kosta 550 kn, a nemoramo spominjat da je svaka prednja naba sa indu lezajima ista, tak da treba uzeti sto jeftinijum jer razlike nema. U straznjoj ima razlike, ali sko se sjetimo velike vecine nas koja je napravila tisuće kilometara Sljemna sa Shimano 535 nabama, pa su drzale, tak da mi nema smisla davat za straznju nabu 12xx kn. Stim da i te hope nabe nisu savršene, ali ok, Hope ima fantastičan suport ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18667 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18669 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Računajte si Hope 2 nabe i ZTR Flow sa žbicama da će Vas ispasti oko 3000kn u Sloveniji, s time da ćete još morati to preko grane prebaciti. Za tragove na Strmopeći odgovaram samo za one na spustu i usponu. Bikča se propelja bez erozije tla ![]()
![]() |
#18670 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Moji nisu, jer moje gume nisu krocile po tom tlu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18671 |
Premium
|
@srale7 To tandrkanje zadnje nabe mi je jedino problematicno, a sto se tice ostatka - ne mislim kupovati dijelove pa sastavljati vec uzeti u kompletu set tako da prodjem jeftinije. Eh sad, jedno su zelje a drugo sto cu kupiti, uglavnom ne mislim sparati na kotacima, tako dok nemam 2k kn necu ni ici u kupovinu...u svakom slucaju hocu cvrste kotace a ne da centriram svakih 1500km. Znaci cilj je ganjati posten set kotaca na nekom popustu, a uvijek se nadje nesto zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18672 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Zanimljiva kupnja stitnika preko oglasnika danas. Prvo mi je frajer rekao da su ko novi, malo korišteni, par ogrebotinica od shinova. Nademo se mi valjda se nije nadao da cu ih otvarat i isprobavat. Fino su bili izgrebni, obukao sam ih, pola čičaka nije hvatalo, jednnom trakom sam komotno mogao dva puta opasat nogu. Za čičak koji nije hvatao sam dobio info da on ionako nicemu ne služi hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18673 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
imam ja i dalje stitnike, moji stvarno nisu koristeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18674 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Iduću put prije eventualnog nalaženja traži sliku, po tome odmah vidiš kakvo bi stanje moglo biti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18676 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja se stalno ponavljam da mi treba samo prednji kotač ali neka. http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=69119 Varijanta dostave Alešu preko kojeg uzmem i onda od njega dobijem povrat = cca 950kn kotač. Cijene zadnjih kotača me ne interesiraju. Razlika je preogromna jer sve kreće od toga da je Hope2 prednja naba 550kn a stražnja 1500kn. Meni treba samo prednji kotač. Prednost Hope-a u mom slučaju je što se s adapterima može šaltat s 9mm na 20mm osovinu i obrnuto. Recimo sad uzmem taj kotač s 9mm osovinom, ako u budućnosti uzmem vilicu s 20mm nogama onda je to samo pitanje adaptera, a ne kompletno druga naba. E sad imaju i te Switch nabe koje se mogu kombinirat, netko mi je spomenuo i DMR Revolver. Sve je to super ali sve moram izvana naručivat jer je ponuda u Hr užas. Prva greška mi je bila što nisam uzeo odmah vilicu s 20mm nogama. Druga greška mi je bila što sam se pomamio za jeftinim RM5 kotačima i sad se mogu jebat kad sam obruč satro. Čovjek živi i uči.
![]() |
#18679 |
Premium
|
Ruta dva grebena The Movie Stvarno steta sto nije bilo nikoga ispred mene zanimljivije bi bilo za gledati, recimo Vuco pa da bljesci s Authorom u kadru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18680 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18683 |
Moderator
|
Dečki, uplatio mi je Sasa povrat poreza. Kad se oduzme provizija od paypala na transakciji i konvertiranje u dolare, ostalo je 97.16$ (u pravilu je uzeo 3 eura na transakciju i još 40 na konverziju). S obzirom da je to pending 30 dana, da ne čekate, ja ću Vas isplatiti u kunama (po tecaju eura) minus benga kad se podjeli, ali ako želite čekati i vidjeti jel porastao dolar, možemo i čekati. Moram doma doć i vidjeti koliko kome treba eura dat. Video od Nika je super, gledam Strmopeć i stvarno imaš potpuno drugačije linije na većini zavoja. Onaj prvi si tak fino srezao (prije drveta) skroz na vrhu. ![]() ![]() ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 02.02.2012. u 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18684 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Svaka čast Nik ! Ekipa dobio sam ideju , kaj velite da izradimo naljepnicu koju bumo na bajk zakeljili? Npr. može pisat "PC Ekspert team NN". Da budemo prepoznatljivi po Sljemenu ( ![]()
![]() |
#18686 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Prodaje se prednja Formula K24, bijele boje. Stavljeno je novo ulje, odzračena, radi ko zmaj. Original Formuline sintered pakne, ja bolje nisam našao. U paketu s kočnicom dolaze 180mm ili 200mm formulin rotor, sa pripadajucim ISPM adapterom. Kočnica je još uvijek na biciklu, može se isprobati i uvjeriti. Nigdje ništa ne curi, a stanje kocnica, kao i bicikl na kojem je bila se vidi na slikama. Sva pitanja slobodno na PM. http://imageshack.us/photo/my-images/705/formula1j.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/826/formula2c.jpg http://imageshack.us/photo/my-images/696/formula3.jpg Cijenim ju 800kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18687 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18689 |
Premium
|
tx all...nemojte me previse hvaliti, ionako imam problema s egom ![]() U filmicu ima gro uhoparajucih zvukova, a purani pred kraj slag na tortu...ali nije mi se dalo traziti sad nekakvu glazbu i stisavati origigi zvuk. Trebate se svi malo ispraksati i pravac Strmopec s dvije kamere, pa onda izeditirati jedan posteni video uradak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18690 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma odvozit cu to prije il kasnije, samo znam da cu x puta fulat stazu. Najgore je kad ides prvih par puta i nisi siguran gdje treba skrenut pa se nemres skroz opustit i naganjat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|