|
![]() |
#18092 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
vidi se al nije to to, mislio sam da ce video to zornije prikazati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18095 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ali odlicni su vam videi, ljubomoran sam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18097 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a di je slow motion? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18100 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
AJDEEEEEEEE SILEEEEEEEEEEEEEEE....................jeb. te bog ![]() Prevrtio sam taj dio 100 puta, ali mi još uvijek nejde u glavu kako si došao do tog drva? U svakom slučaju Sile prošao si bolje nego ja ovu subotu ![]() Meni se auto zapalio!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18101 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
![]() A ti si ga sile stvarno pogodio u NN stilu... Kad sam vidio prvi puta fakat me zabolilo, no kad sam vidio da tebi nije ništa sam pustio još par puta da se nasmijem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18102 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
hahahaha,daj me nemoj klat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18104 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#18105 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kaj kak sam ga uspio pogodit, pa gađo sam ga ![]() Ne može mi niko ništa, jači sam od sudbine. A do dolje mi je bilo super, kaj sad, nisam baš silovo po onom kamenju na vododerinama, ali one fora dijelove poput korijenja, singla i switcheva sam dao gas, kaj sad ak guma udara bočno u lowerse. Da Destro ima moj kotač switchback bi izvuko bez beda, samo kotač sve odradi umjesto njega. Go big or go home!
![]() |
#18107 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Sile, jbt ti nisi normalan ![]() Veci si hippie od mene ![]() Stvarno si fino stuko kotac. A vidim i ostali su se povampirili za onim stablom koje sam ja zagrlio, odmah nakon tebe ![]() Bitno da ste citavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18108 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Može mala pomoć, relativno mi je hitno pa ne stignem provjeravat po db-u. Uglavnom ako želim naručiti nekaj sa cr-a u austriju kod frendove sestre, kaj da napravim pri registraciji, da stavim svoju adresu pa na adresse line 2 njezinu. Jel to ostvarivo uopće. Jel bi vjerojatno negdje onda morao upisat i njezino ime na koje ce dostavit. Jel racun vezan uz karticu ili mora ona platit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18110 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
A plaćanje kreditnom karticom? edit: nađoh odgovor Ugl, jel ima tko kakvu kombinaciju za kupovinu preko crc-a u slo..Dajem naknadu ili kak vec to funkcionira kod usluga. Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 23.01.2012. u 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18113 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Da bude kao prije, nemoguća misija. Izravnat ga se može teško jer kada sam se ja razvalio i udario prednji, Zlatko se napišao krvi da mi izravna kotać no moj ubruć se nije spigao. Sile je baš spigao obruć tak da prema mom mišljenju, slobodno može krenut tražit novi.
![]() |
#18115 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Ma 8-ca no moj je bio 95% žbice, 5% obruč. Siletov je obrnuto ![]() Nije udubljen da, ali je spigan obruč, mislim da za taj kotač nema pomoći. Nek proba pitat jel se da kaj no mislim da je za zid & "memories of what might have happened".
![]() |
#18116 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ha gle, fino ga je spigao. Reći će sigurno da je to nemoguće naravnat, ali ja bih za prvu ruku skinuo sve žbice, poravnao obruč koliko se da grunf metodom, vratit žbice i pritegnut na obruč. Ravniji će sigurno biti i jeftinije od cijelog novog kotača, a dat će se voziti. Još kad uzmeš u obzir kako se spustio frajer sa jaaaako spiganim kotačem, ovo će biti mila majka. Ukoliko ne naleti na drvo opet ![]()
![]() |
#18119 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
U pravu je Onyx, previše je obruč dobio, nema mu spasa. Tražio sam 2 mišljenja, nema smisla dalje. Moguće rješenje je Aleš ako ima rezervni obruč, naravno niko u Zg nema. Druga opcija je pronaći rezervni obruč prek oglasnika, vjerojatno mišn imposibl. Treća opcija je drugi kotač, a to su onda igre bez granica.
![]() |
#18120 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Kad vec mijenjas kotac onda promjeni i vilju. Postao si skroz divlji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|