|
![]() |
#17821 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#17822 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ja vec drugu, trecu godinu idem sa biciklom na posao i moram rec da je predobro ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17825 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Od mavica XM719 šta je dostupno kod nas, ili nešto tipa ZTR arch/flow. Ja furam prvu varijantu s novatec nabama. Mislio sam ić na ovo drugo, ali sam dobio popust i nije mi se dalo čekat. Cijeli kotači me ispali 1600kn, slagao sam ih sam.
![]() |
#17830 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Znači drugi račun npr. na buraza stavim ako ide samnom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17831 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Na bilo kog ko ide s tobom. Ne mora bit familija. Problem je što su u bajkmaniji spori za poludit, tako da nisi siguran kad će točno to bit u Brežicama, pa moraš uzet nekog fleksibilnog "no lifera" da može otić s tobom kad se njima sprdne to poslat. Pozitivno je što pošta čeka tamo neko vrijeme (sad jel osam dana ili 2 tjedna ubi me ak znam).
![]() |
#17832 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
da. al ak nece moc ic sa tobom onda si u problemu ![]() Jer jer onda nebus mogao potvrditi taj racun jer ta osoba mora biti sa tobom u autu ![]() Meni se je to desilo ali mi je slovenski carinik izasao u susret i potvrdio taj racun i reko je da ga ne pokazujem nasima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17833 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#17835 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni i Siletu je SLO carinik usporedjivao sadrzaj racuna i dijelove koji su bili u kutiji - dio po dio pa sto je na kojem racunu. Fino smo vadili dijelove i pokazivali mu. To sam dozivio prvi puta, obicno udare stambilj i teraj dalje. Vjerojatno zato sto je datum na racunu bio star par dana pa je isao provjeriti. Na kraju nas je i pitao kako to da datum nije isti, pa smo mu objasnili da je roba poslana ranije na poste restante. Sad me zanima koliko cu cekati povrat poreza na moj devizni, ako budu spori kao kod Vuce, mogao bi im navratiti u Ljubljanu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17837 |
Moderator
|
![]() |
#17838 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() A povrat love sam cekao dugo i jos mi je onda uplatio 16€ manje, pa sam se i sa time natezao, pa je reko da je uplatio i taj ostatak al ja ga i dalje ne vidim na racunu ![]() Tak da mu moram ponovo poslat mejl da vidim kaj je sa time. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17839 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ne uzimaj lcd bacpac, uzmi rađe wifi modul, sa wifi modulom se spojiš na bilo koji smartphone i provjeriš kadar i stisneš da snima, puno praktičnije od lcd bacpaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#17841 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vise od 2 tjedna se ne bi smjelo cekati, do mjesec dana bi jos imao strpljenja, nakon toga cu postati neugodan i vjerojatno od mene vise nece eura dobiti ma koliko bili jeftiniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17842 |
Moderator
|
Baš to. Ok, nas je čekao tjedan dana prošli put da uplatimo, pa smo tjedan dana čekali volan. Ali opet, sad je već prošlo mjesec dana.
![]() |
#17843 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Tak sam i ja odlucio. Sta mi vrijedi kaj je jeftiniji 5€ kada lovu cekam mjesec dana i onda mi uplati manje para. Ak mu se je povecao obujam posla onda sigurno ima manjak ljudi, ak nije zaposlio jos nekoga. Od sada ak cu nekaj kupovat od njega trazit cu da mi dostavi u svoj ducan u Ljubljani pa kada cu ic na more cu to pokupit jer mi se ovak vise neda zajebavat sa njime. Treba se mozda i na tablu registrirat pa tamo napisat svoje iskustvo ![]() mozda bi se onda nekaj i promijenilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#17845 |
Registered User
|
Aleš je trgovac bez premca, to je istina, samo što su mu pojedini artikli skuplji nego kod konkurencije. Jedino šta ta razlika u cijeni povlači ovakve zaebancije, pitanje je da li su samo lijeni i neodgovorni, ili se prave mutavi a to ne može dobro završit. Može on naručit s CRC-a, samo neće ti on plaćat poštarinu, dakle cijena ti je u startu veća ta 10€, plus drugi troškovi i pizdarije. Alešova glavna prednost je što te informira i o statusu lagera i o cijeni i dostupnosti. Kad kaže da nešto ima onda ima, cijena je ta koju ti kaže, nema neugodnih iznenađenja. Ali jebiga kad nema SLX bremze, nema XT bremze, nema Blackspire stinger, nema 5/10 patike, nema Kyle Strait štitnike, nema Hope rotore, ugl. sve ide po narudžbi a to se treba čekat...
![]() |
#17846 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma meni nije frka da je njima saljem postom nazad papire za povrat al mi nejde u glavu zakaj moram cekat tak dugo i onda mi ne uplatis cijeli iznos. moram danas ponovo do banke da vidim dal je kaj stiglo, a ak nije cu mu poslat ponovo mejl. Po meni Sasa ispada fer jer barem u mejlovima pise da mu je jako zao i ispricava se (meni se je barem 5x isprico). MOzda je fakat onaj drugi taj koji zabusava, al da cu jos nekaj narucivat da mi stize u Brezice cu si dobro razmislit. Radje cu onda otic po to u Ljubljanu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17847 |
Registered User
|
Bum ja otišo u njegov dućan, uzo robe u vrijednosti 80€ kolko nam je dužan i ispričo se 5x kak nemam para i aj bok. Htio sam na bankomat al nisam stigo, keš mi je osto u drugim hlačama, trololol.
![]() |
#17848 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jedino ako će dati odmah u dućanu bez poreza, to je onda druga stvar.
![]() |
![]() |
#17849 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Tak ionak svaka 2mj stari ide na more, a ide prek slovenije pa mi nije problem onda da odem do ducana i na povratku mi on isplati pare. Ja sam ceko jedno 3-4 dana od kada je on napisao da je uplatio dok ja nisam vidio te pare na racunu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17850 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
deda, predobro ![]() Al još je bolji onaj koji je hobotnicu naganjao ![]() http://www.youtube.com/watch?v=x5DyBkYKqnM#!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|